Fluturasi de martie-aprilie 2011 (126)
Raspunsuri - Pagina 8
pisucmic spune:
Imi pun iar tichiua de doctor si va scriu
Felicitas: suflul sistolic e foarte frecvent in copilarie (se cheama suflu fiziologic sau inocent), si de obicei dispare la crestere. Daca ai facut controale si mai ales daca ai putut face sport de performanta, chiar nu cred ca e cazul sa dai bani la doctori. Nasterea e mai usoara ca sportul de performanta (desi unii compara modificarile din sarcina cu cele din atletism...)
Deea: unde e tata internat? Sa fii bucuroasa ca daca s-a putut pune stent si asta a fost singura problema - e chiar bine. Stentul e o solutie foarte moderna si civizilizata, fara sa fie o operatie in adevaratul sens al cuvantului. Oricum, sa-si ia tratamentul in continuare cum i se prescrie, cu sfintenie, sa nu fumeze, adica sa nu se culce pe-o ureche fiindca s-a pus stentul. La ce spital si doctor e?
Gata, am scos tichia si ma duc sa ma relaxez
Pisuc Mic
Ce minune de la Dumnezeu! s29 cu un dragalas
stefyapost spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxy_s stefy dar cum ai reusit sa racesti asa? ai luat de la cineva? cum? deea ce peripetii ai mai avut si tu. eu zic sa mergi la cumparaturi singura. ca barbatii stii cum sunt cateodata..... te duci tu frumos, cumperi linistita ce vrei, ce trebuie si gata. daca te bazezi pe ce primesti.... incearca sa te linistesti si mergi la cumparaturi sa vezi ce bine o sa te simti. madutza S-a intamplat minunea mult asteptata34+ AMR 5 sapt!!! |
nu stiu..cred ca de la munca ca se perinda atatia zilnic prin fata mea..sau poate de la spital..in seara cu cazatura am fost la urgente sa ma vada un dr si erau acolo tot felul de "gripisti"..dar a trecut si asta si ne-a vazut si dr si vineri ne ducem iar sa vedem mutrisoare frumoase si sanatoase
cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 33+
6+ weeks to go
cami_antonia spune:
dar si la noi hainutele de la zara sunt acum reduse
eu i-am luat un pantalon si niste tenesi pt la vara
si voi mai merge peste vreo 2 saptamani cand vor scade preturile si mai mult
miki foarte bine ai dat sfatul pt salo
inca voi sunteti norocoase ca aveti casa voastra
noi stam in casa de serviciu
in care am investit ceva bani
sa putem sta cu bebicii aici
ca era darapanata rau
cand am aparut in zona
asa ca
fiecare cu problemele lui
dar sanatosi sa fim
ca le facem noi pe toate
deea e bine cum zic feteleeeeeee
singura la cumparaturi
si mai ales dimineata cand e liber
si nu in week-end
in rest cum te mai simti?
si de ce sa intrii in depresie?
e greu sa iesi din ea
te rog vb cu noi ca nu e de gluma cu asa ceva
descarca-te si vei fi bione
eu sunt aici
cand vrei putem vb mai multe
multi
de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 29+ PETRA ADRIANA
AMR 10 SAPTAMANI
Deea99 spune:
Ailed, e gemeni..dar nu stiu ce i-a venit....uite asa il apuca pe el cateodata...si daca l-ai intreba daca-i adevarat nu recunoaste nici picat cu ceara.....zice vai eu..eu nu zic nimic....miha face ce vrea
eu sunt si firea aia ca daca imi zici de 2 ori..pai chiar iti trebuie acel lucru..pai renunt....nu ma mai gandesc la mine, sau ca imi trebuie
Roxy asa am zis ca fac....luni am regretat ca a fost asa soare numai bine de hoinarit prin targ...dar eu sunt cam legata de el..ca-i soferul meu
azi am fost la eco sila doctora
totul e perfect
colul bine inchis si la fel de lung..masurat transvaginal..dar nu mi-a zis cat are si vad ca nici nu a scris
bebelina e de 1800g la 31s+3z
eu avand 32 dupa um
totul a zis ca-i ok
a mai zis de cezariana ca poate o s-o punem pe 5 martie...deci nimic concret..mi-a zis ca pe 16 februarie stabilim mai exact si poate ma mai vede inainte de 5 pe la sfarsitul luni februarie....
eram tare stresata ca poate e bubu mai micutza..dar eu sunt multumita..avand in vedere ca ma hranesc doar cu mandarine e ok....
am luat in greutate doar 8,5 kg
sper sa nu incep acum sa pun..nu de numarul kg ma sperii, dar burtosul asa s-a ascutit si am facut in 3 zile vergeturi si deasupra buricului.. multe si vinete si ma doare burta ma ustua...aceeasi faza ca la prima sarcina cu vergeturile facute dupa 7 luni.. simt burta ff intinsa
iar bubulina s-a pus cu capul in stanga si picioarele in dreapta si ma bumbaceste de ma rupe
cand pune fundul in sus zic ca imi crapa pielea la buric....
------------------------------------------------
mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99)
cu inca o fitzoasa....30 cronologic....wow am ajuns la luna a7a
madutza_bra spune:
anaxena, sa stapaniti sanatosi caruciorul, astept poze. Si mie mi-a placut muuult de tot varianta negru cu floricele albe
deea, vai prin cate ai trecut si tu . Saptramana viitoare pe marti-miercuri o sa-l duc pe Cristi la mama. Daca vrei, ne putem intalni spre sfarsitul sapt si merg cu tine in kiabi sa iei hainute.
roxy, frumoasa burtica ta, asa mult imi place cum se vede si pe laterale, este doar burtica perfect rotunda
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 35+ cuCatalina Ioana
AMR 4 sapt
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
aZaZ spune:
Buna seara burtici.Tocmai am ajuns si eu de la medicul de familie si in total am luat cam 10 kg pana acum. Sper sa nu mai evoluez foarte mult in urmartoarele 8 sapt. partea naspa este ca analizele au iesit proaste. calciu si fer -nik nik nik. Parca nici nu am luat pana acum vitamine , calciu fer si multe alte perfuzii de acest fel. In plus de asta mi-a iesit ca am nisip la rinichi ceea ce pana acum nu am avut deloc pana acum... Vineri am programare la ginecolog si sa vad ce spune si ea.
MARIA ; ANDREI si STEFAN 30 s
MARIA ; ANDREI si STEFAN 30 s
alina.n spune:
eu nu cred ca mai cumpar nimic la bb , am primit cateva de la prietene si nu are rost sa mai cheltui banii probabil voi lua mai incolo cand raman astea mici
mada dar Cristi intelege sa stea la colt?asa micu
mami de Naty (10.04.2009) si cuAlex 36+
AMR 3 saptamani!!!
Deea99 spune:
Pisuc...pai las ca-i bine ca iti pui chipiul de dr..cat o sa stai in concediu vrei sa uiti meseria..asa exersezi cu noi
tata este la universitar
la dr. vlad (vintila?????)...ptiu exact cand sa scriu imi scapa numele mare...nah ce lapsus si azi daca nu am tot intrebat de el , ca nu stiam de ce nu il cheama pe tata....ah, iti zic cand imi amintesc
tatal meu nu a fumat niciodata, nu a baut fara masura....
pe el cred ca diabetul l-a adus in halul asta
cand s-a internat in toamna a avut diabetul 400 si tensiunea 24....dar sincer nu le simtea....
plus o pneumonie
dr. de la institultul de diabet a zis ca sigur de la infectia mare din corp , caci toata vara toat racea si se trata dupa ureche....i se trage diabetul asa mare
Stefy sanatate multa
hai ca mai vroiam sa zic ceva ciuva , dar ma tot baraie fiimea ca nu ii iese un exercitiu...si eu nu am chef sa ma concentrez sa-l fac...de m-a plictisit....ma si doare capul
------------------------------------------------
mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99)
cu inca o fitzoasa....30 cronologic....wow am ajuns la luna a7a
pisucmic spune:
Deea draga - da da, Vlad Vintila, e OK, e pe maini bune. Diabetul e o boala foarte afurisita, sa aiba MARE grija de asta de-acum incolo, si de tensiune. Un diabet necontrolat poate duce si la astuparea stentului. Si sa mearga la controale cardio minim de 2 ori pe an. Multa sanatate!
Pisuc Mic
Ce minune de la Dumnezeu! s29 cu un dragalas