Fluturasi de martie-aprilie 2011 (126)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

cred ca are carucior cu suport pt bb mare

mami de de 7 ani si ingeras si 29+cu

AMR 9 saptamani
69/11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

cami dar ti-a zis doctorul ca ar fi probleme ceva cu venele alea la nasterea naturala? poate ai scris tu, dar eu mai citesc si in diagonala ma gandesc ca trebuie sa existe rezolvare

felicitas si mie imi place tare mult rodia, o mananc si asa goala. de obicei o mai amestec si cu alte fructe.
azi mi-a adus tata pere si prune uscate.

S-a intamplat minunea mult asteptata34+

AMR 5 sapt!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

neata fetele!

miki, da regimul alimentar este de baza in slabire, dar ma informam si eu despre tot felul de metode ajutatoare. Vreau ca in 3 luni, pana la botez , sa nu mai am burta
...si nu va mai luati de berbeci , sotul meu este berbec si este un om care intotdeauna a tinut cu casa, iar familia este pe primul loc.

lauriciu, nici Cristi nu vorbeste prea mult. la fel ca si miki, abia astept sa-mi dea raspunsuri la diverse situatii . nu-ti face pb cu nepotelul tau

leeloo, bafta la dr! te asteptam cu detalii. F frumoase pozele!

iony, ce mare si frumos a crescut burtosul . Vreau si eu poza cu desen pe burtaaaaaa. Cine v-a desenat pe voi?

anaxena, off pai eu am 1.67, si daca tie ti se pare mic, la mine cum o fi...? Din poze credeam ca ai peste 1.70

ssabrya, si Cristi a intrat de ceva timp intr-o perioada in care nu vrea sa stea fara mine. Si el era obisnuit sa stea cu parintii mei si ii place acolo, dar acum vrea sa stau si eu cu el , nu mai vrea sa ramana singur acolo...

clabut, f tare faza cu odiseea sotului tau

viss, bafta maine la eco! Super tari si visele tale. Eu prin vara visam ca fac dragoste cu sotul, dar ca el era suplu ca la 18 ani

cami, tb sa-ti faci timp si sa ajungi la dr ca sa te linistesti

bebita mea misca f putin in ultimul timp...nu stiu de ce , parca nu mai are asa multa putere, si o apuca ff des sughitul si o tineee, vre-o 10 min in continuu.

pupici

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 35+ cuCatalina Ioana

AMR 4 sapt

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

asha inalta par in poze??ce dragutz!!!pe la ora 15-16 pun pozele sa ma vezi comparativ cu caruciorul
dar vezi ca are dimensiunile pe okazii si-ti dai seama cam cat are

Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 31+ cum creste Alex
AMR 8s!!!!

Maria,povestea nashterii

Maria in culori

Mergi la inceput

eu ma gandeam referitor la bb1 si bb2 desi la mine Maria nu mai e bb,dar pt spatele meu suferind o prefer in carucior sa-i iau un adaptor pt carucior in care se pune fratele mai mare..am sa va arat despre ce vb,statzi sa caut

AMR 8s!!!!

Maria,povestea nashterii

Maria in culori

Mergi la inceput

asta ar fi una dintre variante www.okazii.ro/catalog/43945247/buggy-board-maxi-platforma-pentru-carucior.html" target="_blank">aici si a 2-a varianta dar inca nu am gasit cum se numeshte la noi www.buggypod.com/" target="_blank">aici

AMR 8s!!!!

Maria,povestea nashterii

Maria in culori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Gata de plecat la moasa , dushuita, parfumata si motzata

Pisuc si o zi frumoasa acasa cu bebelinul

Viss, cand ma intorc iti povestesc si visele mele aiurite, nu numai tu ai de astea "eroice"

Roxy , sa ma vada la ochi de aia ma intalnesc cu moasa, poate i-o fi dor de mine Asa ne intalnim noi perioadic sa nu ne ducem dorul glumesc, ne intalnim sa ma masoare, sa asculte inima lui bebe, sa imi ia tensiunea...sa imi dea rezultatele la analize si sa ma programeze la urmatoarele , sa imi spuna cand sa vin iar sa nu i se faca prea dor de mine .... de astea...

Ailed, bine mai spui cu romana dar sa nu spui niciodata hop paan nu sari groapa ca patesc poate cum am patit saptamana trecuta, am fost sa rezolv ceva undeva si omu era turc ca aici in zona am multi truci, greci, ciprioti... si nu numai si cand colo incepe a vorbi cu mine in romana dupa ce i-am spus de unde sunt am ramas gura casca deci poate ma trezesc ca stie si moasa ceva romana si atunci sa te tii , ea fiind indianca la origini dar britanizata, sa o numim asa , ca deh.. India a fost una din marile colonii ale UK.

Giulia, te-ai gandit la www.mothercare.com/Phil-Teds-Double-Kit-Black/dp/B004132E4M/sr=1-12/qid=1295516789/ref=sr_1_12/278-8608672-2613258?_encoding=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=42804041&mcb=core" target="_blank">asa ceva ? aici vad multe mamici cu2 bebe ca asa fac, pe al mic il pun in spate si ala mare e in fata clasa I sa exploreze lumea

Uh ohh , s-a facut deja 10 si eu inca sunt in casa... ma duc la intalneala sa nu intarzii, dar sigur moasa iar o sa fie intarziata ca de obicei

Va pup, vin cu impresii dupa

_
Mind the Bump!30+ Sophia Nicole

AMR 10 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicitas spune:

Roxy si mie imi plac rodiile, deci iti dai seama ca imi place tratamentul asta.
Ailed asa am patit si eu, ma durea parca aveam apendicita, deci de la bebe este, ca eram putin ingrijorata, ca numa operatie nu-mi tre' acuma. Doamne fereste! La cate se mai gandeste o mamica. Si asta e numai inceputul.
Ieri am luat pampersi new baby. A meu cand i-a vazut aseara, la apucat cu emotii, mi-a zis da chiar o sa avem copil. I-am zis "Pai pe ce pui tu mana de atatea luni, stai sa vezi cand o tii in brate". M-am distrat de el, el ala fortosu' care le stie pe toate.

Feli cu Miriam in burtica 34 +
AMR 6S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

fetelor cica s-au aprobat normele pt indemnizatie le caut..deocamdata am gasit doar acest articol:

http://www.9am.ro/top/Social/206566/S-a-decis-soarta-mamicilor.html

mami de Naty (10.04.2009) si cuAlex 36+
AMR 3 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicitas spune:

Strumph sa ne aduci numai vesti bune!
A da ieri la Cora caserita, ma intreaba cat mai am pana nasc.I-am zis o luna jumate, si-mi zice ca si ea are o nora care tre sa nasca tot pe atunci si ca e stresata ca face nu stiu ce costumas la bebe.
Si-mi mai zice:"Sa nu va fie frica de nastere, ca va suiti acolo pe masa si dupa 15 minute vine bebe, eu asa am patit".Eu:"Sa dea Dumnezeu." E bine cand te mai incurajeaza lumea si daca va fi mai greu, dar o atitudine pozitiva e mai buna, decat vai ce m-am mai chinuit si din astea.

Feli cu Miriam in burtica 34 +
AMR 6S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Neatza burticilor!

Ssabrya cauta un dr foarte bun si du-te la el , eu una nu as sta linistita deloc cu asemenea sangerari. Ai grija de tine.

Roxy, Iony burticile , sunt foarte frumoase!

Deea multa sanatate tatalui tau si ai mare grija de tine. Imi pare rau ca ai stari proaste, dar si pe mine ma mai cuprind uneori. Asta este/

Cami ai grija de tine. De ce nu vii la un control in Bucuresti?

tuturor , fara exceptie.

P.S. Mi=am adus aminte, Leleoo si Strumphy va asteptam cu vesti bune de la dr.

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 33+ Rares Andrei

AMR 6 saptamani

Mergi la inceput