Fluturasi de martie-aprilie 2011 (126)
Raspunsuri - Pagina 13
giuliaa spune:
Si Giulia are reprize de izbucniri. Eu am incercat doua masuri, care pana in prezent au functionat: cand ma lovea (ea o facea cu picioarele cand o schimbam, si ma lovea in burta), am inchis-o de cateva ori in camera cateva secunde, si i-am spus ca daca ma mai loveste o inchid din nou. Prima data a lovit din nou, asa ca iar am inchis-o si am lasat-o cateva secunde (20-30) si dupa aceea nu a mai facut-o; iar cand se arunca pe jos ca nu ii faceam pe plac, o lasam acolo si incepeam sa radem cu sotul: hahaha a cazut Giulia nu stie sa stea in picioare, lucru care o enerva teribil si se ridica singura. Nu am ridicat-o eu niciodata, ca sa stie ca nu ma impresioneaza, asa ca acuma nu se mai arunca. Dar cum spunea cineva, fazele cu aruncatul pe jos is mai nasoale daca o face intr-un magazin sau ceva loc public.
Giulia cu vorbitul sta foarte bine, mai ales ca ea vorbeste si doua limbi (romana si italiana) si vorbeste destul de cursiv si face chiar fraze. Ba mai spune si litera R in anumite cuvinte.
Dar asa cum spunea si Miki, depinde la fiecare copil cand decide sa isi dea drumul. Si eu cunosc copii de 3 ani care nu vorbesc mai nimic si numai mormaie si arata cu mana. Dar mama mea zicea tot timpul: nu exista copil sanatos sa nu mearga si sa nu vorbeasca, doar ca o face la timpul lui
Otilia mami de zmeurica Giulia (12.06.2009) si
26s+
giuliaa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ailed_dota giuliaa[b][/b], vad ca bb e taur.... inarmeaza-te cu rabdare ... sunt si interiorizati si caposi, tb doar sa il inveti sa comunice.., in rest sunt niste oameni de aur...stiu eu ca am pe iubi taur...mami de de 7 ani si ingeras si 29+cu ![]() AMR 9 saptamani![]() 69/11 |
Otilia mami de zmeurica Giulia (12.06.2009) si
26s+
Leeloo21 spune:
buna fetelor!
maine mergem la eco la 11..si venim repede repede cu informatii noi despre bebelina scumpik:D
stefana..eu zica ca o sa folosesti toate hainutele..felicitari pt cumparaturi!
noi la Tudor aveam probleme cu udatul hainutelor..plus ca il schimbam de hanute foarte des pe zi..si spalam la 2 3 zile k nu ne ajungeau hainutele..si am avut multe!!!
e bine k ai luat si de 0-3 luni..k sunt ok ca marime..alea de nou-nascuti sunt mai problematice.k daca bebe e mai mare nu o sa le poarte niciodata..
hai va pup ca ma bag la nani cred!
o seara frumoasa!
Cristina si Alin, parinti super fericiti de
Tudor,pestisor de 12 martie '09 si de fluturas de 28+ 

nasterea in apa
pozici dragute
IONY_82 spune:
Buna seara burtici frumoase
In sfarsit am reusit si eu sa intru sa va scriu ceva
Mai intai felicitari celor care si-au vazut minunile din burtici

Am vazut si pozici cu burtici foarte frumoase

fara indoiala toate femeile insarcinate sunt frumoase
Am pus si eu cateva pozici cu burtosu' ![]()
![]()
fericita
34+ cu
Sara Andreea
AMR 5 sapt

IONY_82 spune:
Zilele astea am lenevit cu dragul meu sot ,am profitat ca dupa ce va veni papusa nu se stie daca vom mai avea parte de zile asa fara preocupari
Ne-am si plimbat, am fost si la cumparaturi , a fost frumos
Minunea mea e din ce in ce mai jucausa, are orele ei de joaca incepand cu 23,00 si o tine asa cam pana la 02,00, dar nu-i problema ca lu' mami ii place si moare de dragul ei
In rest ma simt foarte foarte bine, nu ma supara nimic, dorm bine , ce sa mai o sarcina minunata , asa tot sa fii insarcinata
fericita
34+ cu
Sara Andreea
AMR 5 sapt

IONY_82 spune:
Va pupacesc pe toate burticile 

Somn pufos si vise placute

fericita
34+ cu
Sara Andreea
AMR 5 sapt

antguess spune:
Noapte buna doamnelor, sa visati frumos de tot:)
AMR: 10 SAPTAMANI
Mamica mandra a lui Dani 7 ani si
cu o
Antonia Nicole - luna a 7 a
anaxena spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui madutza_bra anaxena, abia astept pozele. Cu toate ca avem caruciorul de la cristi si-l putem folosi f bine si la fata, m-am indragostit de carucioarele puse de tine Apropos de perioada de dupa nastere: ce parere aveti de incaltarile pt slabit? sunt la Office skechers shape-ups, m-ar tenta o pereche http://www.office.co.uk/sports/hers_sports/skechers_shape-ups/20/2/brand-79/all-/start- Povestea nasterii Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 35+ cu Catalina IoanaAMR 4 sapt ![]() Poze --------------------------------------------- Ceea ce nu te doboara , te intareste! http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png |
eu am 1,62 dar sincer mi s-a parut cam jos de inaltime,cel putzin fata de ce eram eu obishnuita cu caruciorul Mariei
Ana-Maria mami de
31+
cum creste Alex
AMR 8s!!!! 
Maria,povestea nashterii
Maria in culori
anaxena spune:
madutza partea buna la sport ca am uitat sa precizez este ca se lasa mult pe spate si e la orizontala si se inchide ca un landou,adiq dc bb doarme pe drum nu-i problema,al Mariei se dadea cu totul pe spate si ea ajungea cu picioarele in sus
gata ma duc la nani ca prea m-am obishnuit sa adorm tarziu,ciudat pt mine,iar noaptea nu-mi gasesc deloc locul in pat...e groaznic,la Maria nu aveam problema asta si aveam burta mult mai mare
Ana-Maria mami de
Maria 19.06.2008 si
31+
cum creste Alex
AMR 8s!!!! 
Maria,povestea nashterii
Maria in culori
SSABrya spune:
anaxena,alina si laley am primit azi un sms de la magazinul naturist, mi-au spus ca nu au pe stoc ce vreau si au anulat comanda.
Nu s-au deranjat nici macar cu un telefon.
Bryanna 02.06.2009 si ...o noua fericire
28+ , adica Ayanna

inarmeaza-te cu rabdare ... sunt si interiorizati si caposi, tb doar sa il inveti sa comunice.., in rest sunt niste oameni de aur...stiu eu ca am pe iubi taur...
AMR 9 saptamani