Fluturasi de martie-aprilie 2011 (126)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

Citat:
citat din mesajul lui Deea99

hey mada , multumesc
da ce vrei sa te am pe constiintza ca o faci pe cata mai repede de 15 feb.....
pai eu dupa ce merg mai mult ...ma cracanez ca o rata ..ma dor oasele de la fofo de zici ca mi se despica si am senzatia ca imi cade burta..imi vine sa o tin cu mana

anaxena abia astept sa vad carutul...cat a costat?

vai fetelor azi am vazut la giulesti numai gravidute burtoase rau...parca toate venisem sa nastem...dar era una ...moama mia cred ca gemeni avea....avea un burtos imens si nu era grasa
m-am gandit la tine viss cand am vazut-o

------------------------------------------------
mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99)
cu inca o fitzoasa....30 cronologic....wow am ajuns la luna a7a

1200 cu 3 piese
1020 landou+sport

Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 31+ cum creste Alex
AMR 8s!!!!

Maria,povestea nashterii

Maria in culori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

daaa, de prima data cand i-am zis si l-am luat de manuta i-am spus sa stea la colt ca nu a fosat cuminte (prin noiembrie) a inteles si a stat. Am si citit pe tema asta ca se pun in functie de varsta: la 2 ani - 2 minute, la 3 ani-3 minute..si tot asa. dupa ce treceau 2 minute il chemam la mine, sau ma duceam si-l luam de acolo si ii explicam ca nu e bine ce a facut si altadata sa fie cuminte, sa ma asculte ca sa nu mai ste ala colt. la noi a functionat si inca functioneaza f bine .

Povestea nasterii

[Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 35+ cuCatalina Ioana

AMR 4 sapt

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

[/quote]b]Mada pai sa nu renunti daca tine

OffCami [/b]dar se pare ca tu esti foarte rau cu acele vase de sange
eu mi-am revenit complet..dar la mine sigur bebelina apasa pe vreun nerv sau vena
dres ti-ai cumparat?

am vazut burtici frumoase
Yasmi, Salo, Viss, Roxy,Xeo....scuze dar nu imi mai amintesc cine a mai pus poze recent
oricum felicitari pt cum v-ati mentinut fetelor
mie imi placeti toate
nu mi se pare la nici una ca a ti luat multe kg...
am si eu cateva poze facute de fiimea..dar ma gandesc daca le pun ca nu prea mi le face ok...ma face mult mai mare decat sunt....apropie aiurea cu aparatul

------------------------------------------------
mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99)
cu inca o fitzoasa....30 cronologic....wow am ajuns la luna a7a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

Citat:

deea, eu am mai tras o tura de kiabi saptamana asta , asa ca daca te hotarasti sa mergi sapt viitoare spune si merg fara nici un fel de problema. mai mult ma sperii eu pt tine cand te aud ca ti se face asa rau. duminica viitoare fac 36 de sapt, deci intru in luna a noua...si sunt oarecum asigurata ca oricum ar fi bebita e destul de dezvoltata.

Ally, Cristi acum face teatru..ca e mama la noi..si tb sa dea spectacol, sa se rasfete...etc. Asteptam poze frumoase de la eco
In seara asta sau maine dimineata mai pun o poza cu burtica..in tricoul gri

anaxena, pui pozele alea cu caruciorul de care ziceai?

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 35+ cuCatalina Ioana

AMR 4 sapt

Poze

nu le-am facut..aparatul era acasa,caruciorul la salon..maine le fac!

Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 31+ cum creste Alex
AMR 8s!!!!

Maria,povestea nashterii

Maria in culori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giuliaa spune:

Citat:
citat din mesajul lui catank

anaxena ma bucur ca ai gasit ceva pe gustul tau! Sa-l folositi sanatosi!

Burtici cite tubuir de crema bephanten ne trebuie? ce gramaj au?

Cite sa cumpar?

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA 29+

Eu personal te-as sfatui sa iei de 50g, pentru ca folosesti putin odata si stiu ca tuburile dupa ce sunt desfacute trebuie utilizate in maxim 3 luni. Asa ca mai bine iei unu sau doua de 50gr.

Otilia mami de zmeurica Giulia (12.06.2009) si 26s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giuliaa spune:

Citat:
citat din mesajul lui catank

Burtici, crema garmastan este numai pentru sini? am citit la o lista d ebagaj ca ar fi si pt fundul lui bb?

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA 29+

Garmastan am mai folosit si la fata Giuliei cand era racita si cum ii tot stergi nasucul se usuca pielicica acolo, si e f bun in acest caz garmastan. Dar pt fundulet nu stiu ce sa spun

Otilia mami de zmeurica Giulia (12.06.2009) si 26s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui alina.n

mada dar Cristi intelege sa stea la colt?asa micu

mami de Naty (10.04.2009) si cuAlex 36+
AMR 3 saptamani!!!

daaa, de prima data cand i-am zis si l-am luat de manuta i-am spus sa stea la colt ca nu a fosat cuminte (prin noiembrie) a inteles si a stat. Am si citit pe tema asta ca se pun in functie de varsta: la 2 ani - 2 minute, la 3 ani-3 minute..si tot asa. dupa ce treceau 2 minute il chemam la mine, sau ma duceam si-l luam de acolo si ii explicam ca nu e bine ce a facut si altadata sa fie cuminte, sa ma asculte ca sa nu mai ste ala colt. la noi a functionat si inca functioneaza f bine .

Povestea nasterii

AMR 4 sapt

Poze

madutza, ai un baietel tare docil la noi statul la colt s-a terminat cu tavaliri pe jos si plansete cu suspine..e tare incapatanat copilul asta al meu si capos..am incercat si inchis la el in camera si degeaba..sunt sigura ca intelege mesajul dar nu vrea, ia totul in joaca si intotdeauna sa aiba el ultimul cuvant..sper sa fie surioara altfel..

mami de Vlad 09.04.2009 si s34 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

miki , pai eu am gasit explicatia .... baiatul tau e berbec.... am si eu un acasa

mami de de 7 ani si ingeras si 29+cu

AMR 9 saptamani
69/11

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ailed_dota

miki , pai eu am gasit explicatia .... baiatul tau e berbec.... am si eu un acasa

mami de de 7 ani si ingeras si 29+cu

AMR 9 saptamani
69/11

ha, ha..si eu mai zic asa cand nu mai gasesc explicatii..am zis ca vai si amar de fata aia care va trebui sa-l suporte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

anaxena, abia astept pozele. Cu toate ca avem caruciorul de la cristi si-l putem folosi f bine si la fata, m-am indragostit de carucioarele puse de tine . tu ce inaltime ai? ca sa imi fac o idee cum as arata si eu pe langa el..

Apropos de perioada de dupa nastere: ce parere aveti de incaltarile pt slabit? sunt la Office skechers shape-ups, m-ar tenta o pereche . voi ce ziceti?
http://www.office.co.uk/sports/hers_sports/skechers_shape-ups/20/2/brand-79/all-/start-

Povestea nasterii

AMR 4 sapt

Poze

Mergi la inceput

Citat:

anaxena, abia astept pozele. Cu toate ca avem caruciorul de la cristi si-l putem folosi f bine si la fata, m-am indragostit de carucioarele puse de tine . tu ce inaltime ai? ca sa imi fac o idee cum as arata si eu pe langa el..

Apropos de perioada de dupa nastere: ce parere aveti de incaltarile pt slabit? sunt la Office skechers shape-ups, m-ar tenta o pereche . voi ce ziceti?
http://www.office.co.uk/sports/hers_sports/skechers_shape-ups/20/2/brand-79/all-/start-

Povestea nasterii

AMR 4 sapt

Poze

eu zic ca reclama face 90% din vanzare..cu alte cuvinte astia nu mai stiu ce sa faca ca sa vanda
madutza, sa nu te superi pe mine..glumesc..desi sincer parerea mea e ca doar o alimentatie rationala si sanatoasa paote ajuta..insotita de sport pt cine poate si e adeptul..eu nu sunt recunosc
dar nemancat dupa 6 seara combinat cu gratare si salate si fructe fac minuni..plus 2 copilasi de ingrijit efect garantat

Mergi la inceput