Fluturasi de martie-aprilie 2011 (126)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lauriciu_25 spune:

buna seara fetelor! un pupic pentru fiecare dintre voi!
am intrat sa citesc ce ati mai scris,sunt la zi cu tot ca si aseara am intrat,dar nu am mai avut chef de scris si plus ca acum sunt tot din examen in examen si intru numai chiar sa ma mmai recreez putin;o sa ma duc sa vad si eu pozici noi daca ati pus si poate maine pun si eu ceva mai nou cu burticutza mea draga,ce tot creste!
madutza ,tot am vrut sa intreb,Cristi al tau la cat timp a inceput sa vb?(intrebare si pt miki si pt simona )pentru ca eu am un nepotel care mi e tare drag si are 1 an si 6 luni si nu vb,nuami scoate sunete si singurul cuvant care l am auzit pana acum de la el e ,,apa,, si sunt un pic ingrijorata,asa pricepe tot si stie despre ce i vb si tine minte toate lucruril dar nu vrea sa vb
deea,eu te sfatuiesc sa mergi singura si sa cumperi tot ce ai nevoie ,ca sa nu regreti dupa,ca nu ti place aia,nu ti place aialalta si lasa pe socrii sa ti cumpere si ei ,ca doar sunt binevenite,decat sa fi nemultumita dupa aceea si sa mai vina si reprosuri si certuri cu sotul,un mare pentru tine

31 saptamani de fericire cu baietel scump si drag
AMR- 9 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui ailed_dota

miki , pai eu am gasit explicatia .... baiatul tau e berbec.... am si eu un acasa

mami de de 7 ani si ingeras si 29+cu

AMR 9 saptamani
69/11

daa si eu am si i se potriveste perfect zodia

mami de Naty (10.04.2009) si cuAlex 36+
AMR 3 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

Citat:
citat din mesajul lui miki1979

Citat:

miki , pai eu am gasit explicatia .... baiatul tau e berbec.... am si eu un acasa

AMR 9 saptamani
69/11

ha, ha..si eu mai zic asa cand nu mai gasesc explicatii..am zis ca vai si amar de fata aia care va trebui sa-l suporte

mami de Vlad 09.04.2009 si s34 cu

si eu ii zic mariei ca tb sa-si gaseaca un barbat bland si rabdator .....taica-su reuseste sa o convinga cu discutii peste discutii ... eu sunt leu si am rabdare pana la un punct cand incep sa ma enervez... si a mea mare intelege f bine ce-i spui....acum am alta tactica nu o bag in seama .... o ignor....
imi aduc aminte cand era un pic mai mare ca baiatul tau si eram la ea in camera si taica-su ii facea teorie ca facuse ceva gresit... si-a pus mana la ochi si a intrebat-o dc face asta si ea a raspuns " nu vreau sa va mai vad", drept care am lasat-o in camera cu usa inchisa...

AMR 9 saptamani
69/11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lauriciu_25

buna seara fetelor! un pupic pentru fiecare dintre voi!
am intrat sa citesc ce ati mai scris,sunt la zi cu tot ca si aseara am intrat,dar nu am mai avut chef de scris si plus ca acum sunt tot din examen in examen si intru numai chiar sa ma mmai recreez putin;o sa ma duc sa vad si eu pozici noi daca ati pus si poate maine pun si eu ceva mai nou cu burticutza mea draga,ce tot creste!
madutza ,tot am vrut sa intreb,Cristi al tau la cat timp a inceput sa vb?(intrebare si pt miki si pt simona )pentru ca eu am un nepotel care mi e tare drag si are 1 an si 6 luni si nu vb,nuami scoate sunete si singurul cuvant care l am auzit pana acum de la el e ,,apa,, si sunt un pic ingrijorata,asa pricepe tot si stie despre ce i vb si tine minte toate lucruril dar nu vrea sa vb
deea,eu te sfatuiesc sa mergi singura si sa cumperi tot ce ai nevoie ,ca sa nu regreti dupa,ca nu ti place aia,nu ti place aialalta si lasa pe socrii sa ti cumpere si ei ,ca doar sunt binevenite,decat sa fi nemultumita dupa aceea si sa mai vina si reprosuri si certuri cu sotul,un mare pentru tine

AMR- 9 SAPTAMANI

noi nu excelam la capitolul asta..spune 20-30 cuvinte poate..dar nu vorbeste propriuzis..in sensul sa repete dupa noi de ex cum fac unii copii..
dar eu nu mi-as face griji, atata timp cat zice ceva e ok..adica nu e mut doar ca nu vorbeste..fiecare in ritmul lui..unii vorbesc f devreme si mai prost, adica iti trebuie dictionar sa intelegi..altii vorbesc mai tarziu si bine..
eu de ex am vorbit la 3 ani si perfect din prima..m-a plimbat mama pe la toti medicii si toti ii spuneau sa ma lase in pace ca o sa vorbesc cand o sa vreau eu..ca sunt incapatanata e normal sa incerci sa-l stimulezi cu ce poti, restul depinde de ritmul fiecaruia..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

Burtici am ajuns acasa!!!

Am plect la 19.30 din Buc...si am ajunssssssssssssss...era o ceata, dar usor, usor si cu atentie sunt in patut
Vineri la 5 plec din nou...si m aintorc seara...dar trebui traita clipa nu?

Multumesc fetelor care mi-au raspuns la intrebarile adresate de mine pentru fiecare.
mandreeacnu am stiut ca asta e cauza ...nici nu am banuit, ...atunci la medical city ptr trim 3 cit o fi?
roxyBurtica de burtica! Maine merg sa-mi ridic patutul....cred ca de asta am fugit din Bucuresti mai mult, vineri plec, ...luni iar iau saptamina de la capat in bucuresti asa ca... maine il vad montat in cameruta

Pup toate burticile, va urez numai bine....si cred ca mai intru vineri de la lucru.

Noapte buna!!!

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui miki1979

Citat:

AMR 9 saptamani
69/11

ha, ha..si eu mai zic asa cand nu mai gasesc explicatii..am zis ca vai si amar de fata aia care va trebui sa-l suporte

si eu ii zic mariei ca tb sa-si gaseaca un barbat bland si rabdator .....taica-su reuseste sa o convinga cu discutii peste discutii ... eu sunt leu si am rabdare pana la un punct cand incep sa ma enervez... si a mea mare intelege f bine ce-i spui....acum am alta tactica nu o bag in seama .... o ignor....
imi aduc aminte cand era un pic mai mare ca baiatul tau si eram la ea in camera si taica-su ii facea teorie ca facuse ceva gresit... si-a pus mana la ochi si a intrebat-o dc face asta si ea a raspuns " nu vreau sa va mai vad", drept care am lasat-o in camera cu usa inchisa...

AMR 9 saptamani
69/11

off, abia astept perioada in care o sa-mi dea replici pe mine ma omoara acum ca ii explic si explic si face numa contra..si il intreb iar si iar si nu-mi raspunde, ca nu poate sa se exprime..deci practic vorbesc toata ziua singura ati inteles voi ce vreau sa zic...ca parca nu mai sunt coerenta...

Mergi la inceput

off,eu ma tot invart pe aici,ca nu mai pot de pooofffttaa!am curatat niste langostinos sotul meu mi a promis ca mi i prepara el,ca i face tare buni,iar mie nu mi iasa asa si el mai are un pic de treaba prin curte si eu nu stiu ce sa mai infulec ca sa nu ma duc sa i mananc asa!
si trebuie sa ma intorc dupa la recitit pt ex de maine la franceza,o mare problema ,pentru ca mi vine sa vb tot in spaniola!

AMR- 9 SAPTAMANI

Mergi la inceput

madutza le platesti reclama.... la pantofi... stiu o tipa care e grasana ( nu de la sarcina... ci de la bagat in ea)si si-a luat din aia in conditiile in care se duce la inot si masaj si tot n-a slabit ( cred ca baga si praji la greu)

AMR 9 saptamani
69/11

Mergi la inceput

multumesc mult miki pt raspuns!esti o dragutza

AMR- 9 SAPTAMANI

Mergi la inceput

oau am doua stelute auriisi-mi schimb si semnatura maine... si prefixul la saptamani, tb sa sarbatoresc... cu jumate de mar .....

AMR 9 saptamani
69/11

Mergi la inceput