Vreau sa imi salvez parul!
Raspunsuri - Pagina 4
cristina_ana spune:
Corina, eu pana acum m-am facut cu Henna Sonia dar nu m-am uitat la ingrediente. Astazi mi-am luat Henna de la Carrefour, de la Njd-cosmetics. La ingrediente zice ca are Lawsonia inermis extract-Sodium picramate. Stii cumva daca sodiumul ala e din alea nasoale pentru par?
Si de unde as putea sa imi iau henna originala? Sau mai buna calitativ?
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE
POZE NOI
CorinaDani spune:
da, cristina, exact acela este compusul chimic despre care vorbeam.
am inteles ca henna originala gasesti la magazine cu produse aduse din India, Egipt, Iran, tarile arabe.
sau poti comanda pe net.
asa cum ii spuneam si lui karis, pe un alt forum e un ditamai subiectul dedicat vopsirii cu henna, acolo sunt mentionate si site-urile de unde poti comanda henna 100% naturala. o fi fost si pe DC un subiect mai amplu despre vopsirea cu henna, nu stiu...
mie si acum imi pare tare rau ca nu am cumparat henna din supermarketul kipa din kusadasi (in 2009), se vindea vrac, la raionul cu condimente.
Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )
"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)
mychydutza spune:
Corina, poti sa-mi trimiti, te rog, pe PM, linkul cu forumul respectiv?
multumesc
d'ale lui Andrei: "mancarea care vorbeste nu se mananca!!!!"
cristina_ana spune:
Imi dai si mie linkul, te rog?
POZE
POZE NOI
cristina_ana spune:
Extraordinar ce nervi pot sa am! Renunt la vopseaua chimica pentru ca are porcarii in ea, eu, care eram dependenta de vopsit, (la fiecare 4 saptamanai imi schimbam nuanta!) si acuma aflu ca si henna asta e o la fel de mare porcarie. Sper sa gasesc din cea naturala 100%, numai ca eu vreau din aia castanie, nu roscata. Si cred ca tot baga aia ceva in ea ca sa iasa maro.
POZE
POZE NOI
Karis spune:
Mi-am cumparat azi tinctura de ardei iute,mi-am masat scalpul cu o discheta pe care am picurat tincturasi am stat asa o jumatate de ora, dupa care mi-am spalat parul. Vreau sa spun ca nu m-a usturat absolut deloc. Ori eu n-am pus si n-am frecat destul . Oricum am de gand sa ma dau inaintea fiecarei spalari (adica la 2 zile),in plus o data pe saptamana am sa ma dau cu ulei de ricin.
Burtocika spune:
Fetelor, voi cum ati aplicat lotiunea cu gingseng pe pielea capului ?
Eu am dat cu o discheta din aceea pt demachiat, dar n-am reusit sa dau decat jumatate de fiola, mi s-a parut ca am dat peste tot si mi-a mai ramas ... Am gresit eu cu ceva ? Restul o sa-l dau astazi ...
www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai coase cineva goblen ?
www.dealemele.webs.com" target="_blank">cartile copilariei mele
camelia_daniela spune:
Karis, poti incerca si vopseaua fara amoniac - eu am incercat de la Revlon.
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)
Pixy's Style - Fimo-mania, margelute, cercelusi fel de fel...
Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!
alra spune:
De mult incerc sa raspund aici si nu reusesc :).
Si eu am aceeasi problema: par foarte gras si cade rau. La mine nu au functionat nici vitaminele. Ajunsese acum cateva luni sa nici nu mai creasca ...
Ce am observat: produsele speciale pentru caderea parului "nutritive" mi-l incarca si cade si mai rau.
Cu cat ma spal mai rar pe cap cu atat se subtiaza firul mai tare si pica mai mult. Am citit ca nu e bine sa lasi radacina firului sa fie blocata de grasime si la mine se aplica. Acelasi lucru mi l-a spus si doctorul, cat mai des spalat. Am inceput sa ma spal zilnic si se vede diferenta si ca nr de fire ce cad si la textura!
Ce fac acum: ma spal zilnic cu head&shoulders clasic, mie imi face cel mai bine, chiar decat sampoane mult mai scumpe incercate. Sampoanele de volum imi fac rau. Dupa ce ma spal ma dau cu o lotiune anti matreata pt par gras, pe pielea capului (ducray sau alpecin)
varfurile le dau cu un ser special anti split (caci guess what, firul fiind subtire varfurile se crapa chiar daca e gras)
Il tin la o lungime medie si il usuc cu capul in jos si asa capat volum.
Mult succes!