Vreau sa imi salvez parul!

Vreau sa imi salvez parul! | Autor: Karis

Link direct la acest mesaj

Cred ca multe dintre noi ne confruntam cu probleme legate de par. Dupa sarcina mi-a cazut foarte mult, astfel ca acum podoaba mea capilara s-a injumatatit. Ce pot face sa se regenereze? Mai rau, a inceput sa se ingrase ingrozitor. Il spal la 2 zile dar tot arata rau. Folosesc spuma, fixativ, il pun pe bigudiuri mari de volum sa mai "fure" la ochi. Dar e rar si cand il spal am senzatia ca e4 din ce in ce mai rar. Ce fac? Cum il salvez? Am incercat tratamentul de la Gerovital, pe baza de petrol. Fara folos. Va rog, veniti cu idei si sfaturi. Vor fi bine primite.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

buna

1. renunta la a mai "chinui" parul cu fixativ/spuma/bigudiuri/placi/perii acum cand nu e in cea mai buna forma
2. ia niste minerale oral
3. hraneste-te bine
4. rareste intervalul intre spalari si foloseste samponul regenerant tratament de la gerovital si continua cu masca aceea cu petroleum ca are efect
5. controleaza stresul si ai rabdare, o sa-si revina parul, vei vedea

bafta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

mie cel mai bine imi face samponul alverde, de la dm, e fara parabeni, cel verde nu e bun pt mine, imi plac portocaliu si mov. dau si super volum, mi s-a ingrosat firul de par, si trebuie spalat doar la 3 zile, nu zilnic ca inainte.

sunt multivitamine de la eurovita pt unghii si par, sunt si de la alte firme, chiarajuta

lasat parul sa se usuce de la sine, fara foehn, fara spuma, fixativ, gel sau alte chimicale care il sufoca. si bigudiurile cu scai fac rau - sunt bune doar cele netede, astea cica la desprindere strica firul de par.

mama de Carol (29.12.2008) si 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

Cat ai de cand ai nascut?

Si la mine a cazut foarte foarte tare dupa nastere, asta probabil si pentru ca in sarcina nu mi-a cazut aproape deloc. Eram si eu disperata dar recunosc ca nu am facut prea multe. L-am tuns destul de mult si cam atat. In timp si-a revenit singur dar nu am folosit foehn, perie, spuma, fixativ deloc.

Cat despre ingrasat si al meu se ingrasa iarna mai mult, chiar nu stiu daca as putea sa ii fac ceva desi tare mi-ar place.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=1" target="_blank">Votati fotomodelul Marius - bp.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karis spune:

Multumesc pentru sfaturi.
Deocamdata am inceput sa beau apa cu argila. Am citit ca ar contine nu stiu cate minerale.
Din pacate la bigudiuri, spuma si fixativ daca renunt, nu mai pot iesi din casa, in asa hal arata parul meu.
Paula, am mult timp de cand am nascut, am aproape 8 ani dar de atunci parul meu s-a tot deteriorat si nu a dat niciodata semne ca s-ar regenera.

Mergi la inceput

Mi s-a recomandat de catre un distribuitor Forever sa iau Naturmin ca ar face minuni. A incercat cineva aceste minerale? Sunt intr-adevar atat de bune pe cata reclama li se face?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

iti recomand masajul capilar cu TINCTURA DE ARDEI IUTE de la plafar. cu o discheta demachianta bine inmuiata in tinctura masezi bine pielea capului. s-ar putea sa usture un pic. sa ai grija sa nu-ti treci dupa aia mana prin par si sa dai pe la ochi. fiind tinctura nu ingrasa parul asa ca poti lasa o zi sa actioneze. eu mi-am refacut cu asta podoaba capilara dupa nastere. a folosit-o si mama care are 70 ani si -i cadea parul rau de tot, cu rezultate foarte bune.bafta!

d'ale lui Andrei: "mancarea care vorbeste nu se mananca!!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Recomand www.farmec.ro/kit-de-tratament-pentru-regenerarea-parului/" target="_blank">fiolele pentru tratament de la gerovital - la mine au facut minuni. Plus re-vitaminizare/mineralizare generala.
(La fel, pe fond de oboseala, lipsa de diverse minerale/vitamine, pierdeam o gramada de par).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

buna,

parerea mea este ca ar trebui intai sa afli care este cauza problemelor de "sanatate" ale parului tau.

atata timp cat vei trata doar efectele, cauza nu va fi eliminata si problemele vor persista.

pentru ca spui ca au trecut aproape 8 ani de la nastere, problemele tale cu parul nu (mai) au legatura cu acea cadere de par masiva ce se produce dupa nastere.

suspectez mai degraba un dezechilibru hormonal; cum stai cu tenul ? ce fel de ten ai ? ai observat modificari importante ? ai probleme cu ciclul menstrual ? ecografie abdominala - cand ti-ai facut ultima data ?

eu, daca as fi in locul tau, as fi mai prudenta sau chiar as evita sa beau apa cu argila, exista riscul de depuneri la rinichi sau agravarea problemelor renale existente - cel putin asa am citit pe alt forum, la sectiunea medicala.

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Karis, am aceeasi problema ca si tine !!! Eu am avut tot timpul parul subtire si un pic rarut, dar in ultima vreme s-a rarit de tot, mi se vede pielea capului si e jale ... Am incercat tot felul de solutii de coafare, dar am dat din lac in put ! Imi statea ceva mai bine si mai infoiat dupa ce mi-am facut permanent, l-am avut asa cam 5 ani si am facut greseala sa nu fac si tratamente pt intarirea firului si radacinii, cat se mai putea ...
Dupa care am nascut si l-am lasat in plata lui, mi-a mai cazut, si-a mai revenit, au trecut 4 ani de la nastere.
Si m-a impins dracul sa-mi fac iar permanent, ca sa-l "sporesc", doar ca n-am mai gasit coafeza care ma facea si am nimerit la o proasta care mi-a ARS PIELEA CAPULUI Parul daca l-ar fi ars n-ar fi fost nimic, dar ea mi-a ars pielea si mi-a declansat o DERMATITA SEBOREICA sau se pare chiar un PSORIAZIS al scalpului. Asta inseamna ca pielea se "regenereaza" intr-un ritm accelerat, adica se descuameaza la 2-3 zile, in loc de 30 zile, cat ar fi normal. Asta inseamna coji foarte inestetice si care nu lasa pielea sa respire, si care se desprind cu par cu tot.
Nu pot sa-ti spun cum arat si mai ales cum ma simt

Sfatul meu este sa mergi intai la un dermatolog, sa-i spui ce problema ai si sa vada cum se prezinta firul de par si scalpul. Probabil iti va da sa faci niste analize de hormoni (pt ca ce ai tu si ce aveam eu inaitne de a ma pricopsi cu dermatita se numeste ALOPECIE ANDROGINA) si niste analize de oligoelemente (minerale). Mie toate mi-au iesit normale

Dupa care itit va stabili un tratament. Mie mi-a dat un sampon cu antibiotic si antimicotic pt indepartarea crustelor si o lotiune pe baza de cortizon pt reducerea inflamarii pielii (dar acum nu pot folosi nimic pt ca sunt insarcinata iar si mi-e groaza ca voi ramane cheala ).
In paralel te sfatuiesc sa renunti la sampoanele chimice si sa incerci sa folosesti produse cat mai naturale. Parca ceaiul de urzica facea bine la parul gras ... Vezi ca otetul (care apare in niste preparate) INMOAIE foarte tare parul ... Poti sa mai clatesti cu BORS si sa masezi pielea capului, contine vitamina B si face bine, dar iarasi inmoaie parul.

Eu am luat acum un sampon cu GINGSENG si niste fiole pt intarirea parului tot pe baza de GINGSENG. Tratamentul cica se foloseste 1 luna. Nu stiu daca are rezultate, o sa revin.

Te rog frumos scrie ce te ajuta si ce nu, ca sa ma inspir si eu ...

Scuza-ma ca am scris asa de mult, dar sunt efectiv DISPERATA

www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai coase cineva goblen ?
www.dealemele.webs.com" target="_blank">cartile copilariei mele

Mergi la inceput

Corina, din pacate am probleme si cu tenul, in sensul ca e gras, cu porii dilatati si luceste . Si cu menstruatia care e foarte neregulata. Cam la doua luni. Am avut ciclul regulat doar in perioada in care am luat anticonceptionale.

Mergi la inceput