Vreau sa imi salvez parul!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

deci

il vopsesti nuanta naturala
folosesti doar cosmetice bio, cu at mai putine chimicale
il porti legat ca sa scapi de bigudiuri si spuma
mergi la ginecolog si endocrinolog
iei vitamine si minerale speciale pt par

tapatul strica si el parul, rupe o multime de fire de par. e adevarat ca p moment arati bine, dar dacate gandesti ca risti sa ramai chiar fara par ...

mama de Carol (29.12.2008) si 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Karis draga, vezi de ai timp sa mergi la un medic , s-ar putea sa te scuteasca de cheltuieli si frustrari inutile si suplimentare.

La ce s-a spus deja, Corina a raspuns ff bine, eu as mai adauga faptul ca periajul zilnic, masajul zilnic al scalpului ajuta f mult la regenerarea parului, prin activarea circulatiei de la nivelul scalpului.

Si da henna face minuni, e f buna, insa intr-adevar schimba nuanta parului.
Intr-un an am folosit un tratament ptr par cu henna, la o saptamana dupa ce ma vopsisem, mi s-a inchis nuanta a iesit din blond beige un blond-roscat, nu mi se potrivea culoarea, dar parul arata impecabil, cu luciu, volum (eu nu folosesc spuma, fixativ, etc)firul ïmbracat" cu henna arata mai sanatos, era mai gros.

Acum fac masaje cu ulei de cocos si o picatura de ulei esential de rozmarin si incerc sa ma tin de rutina periajulul, desi recunosc ca imi displace.
Parul ar trebui periat zilnic innainte de culcare de 100 de ori in diferite directii.

Si cat mai putin prins, strans in coada, smuls, traumatizat.

Dureaza cateva luni, insa isi va reveni, totusi..da fuguta la un medic cand vei putea, stiu ca timpul nu-i tocmai aliatul tau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karis spune:

Fetelor, va multumesc mult pentru sfaturi.
Nikole, am sa caut in farmacii henna pentru par blond,poate gasesc ceva. Oricum parul meu nu e un blond spalacit, deschis, e un blond-aluna si poate de la henna ar capata niste reflexe roscate. Deocamdata mi-am cumparat azi ulei de ricin, maine imi cumpar si tinctura de ardei iute si sa vedem ce-o fi mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Sa ne povestesti cum a mers, eu te urmaresc cu mare interes !

La mine se vede pielea capului si cand NU ma spal

www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai coase cineva goblen ?
www.dealemele.webs.com" target="_blank">cartile copilariei mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns snowbunny spune:

nu shtiu daca ai incercat sau nu, dar incearca sa faci o cura de fiole care contin aminexil.Se gasesc in coafoare eventual iti pot da o mana de ajutor ca sa le procuri daca ai nevoie .Dar oricum incearca sa renunti la stransul parului in coada cel putin in casa, nu mai folosi fixativ, bigudiuri spuma sau macar cat mai rar. Exista si tratamente de restructurare a parului care sunt foarte foarte bune dar tot produse profesionale iti recomand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Si eu dupa ultima nastere m+am confruntat cu o cadere masiva de par. Dar masiva, cadea cu pumnul. Asa sperietura n-am mai tras eu niciodata, eram sigura ca raman cheala. Initial am folosit fiolele de la Vichy si apoi de la Foltene, dar mi-au facut o matreaza ingrozitoare, am facut coji in cap, dermatita seboreica la greu si caderea de par s-a accentuat.
Am scapat in felul urmator
Sampon impotriva caderii parului de la Kerastase (scump rau dar bun) si dupa fiecare spalat imi masam pielea capului cu fiole de ginseng (de la plafar, din alea speciale pentru par). Pe prospect zice sa te dai cu ele o data pe saptamana. Eu m-am dat din doua in doua zile vreo 4 luni. Dupa vreo 3 saptamani deja nu imi mai cadea aproape deloc, iar dupa vreo 2 luni au inceput sa-mi apara muuulte fire noi la radacina, practic mi s-a regenerat tot parul cazut. Au fost mai mult decat bune pentru mine, dar am si fost insistenta, va zic, ma dadeam din doua in doua zile.
Si tot atunci am renuntat la vopseaua chimica. De un an de zile folosesc Henna si sunt foarte incantata.

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanica spune:

Si eu m-am confruntat dupa nastere cu caderea masiva a parului si am folosit cu succes tratamentul cu fiole de Ginseng de la Plafar. Eu am folosit 1 fiola/ saptamana timp de 3 luni, dupa spalare, cand parul este inca ud, se maseaza scalpul si seusuca natural. parul nu imi mai cade, si mi-au aparut alte fire de par. Inainte am mai incercat masca cu Petrol de la Gerovital, pastile ptr. par si unghii ( nu mai stiu marca) care au avut efect numai pe perioada tratamentului, cum am intrerupt a inceput sa imi cada si mai rau.
Fiolele de Ginseng nu sunt scumpe ( 5 ron/fiola) si sunt foarte usor de folosit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

karis, inainte sa cumperi henna (indiferent de nuanta dorita de tine), citeste cu atentie lista ingredientelor. daca apar denumirile unor substante chimice pe langa denumirea plantei din care se obtine pigmentul (lawsonia inermis), nu o mai cumpara, pentru ca nu este naturala 100% si iti poate dauna. ti-am scris intr-un mesaj anterior, pe alt forum e o intreaga discutie despre cum se foloseste henna astfel incat sa obtii nuanta dorita...mai ales in cazul tau, pentru ca ai varfurile decolorate, daca pui henna roscat din prima, iti va iesi o culoare "morcovie" ...

ah, si daca te vei vopsi cu henna in cele din urma, nu uita un lucru important, pe langa respectarea procedurilor de preparare si vopsire : henna isi stabilizeaza culoarea pe par abia dupa 2-3 zile, pentru ca pigmentul se oxideaza in acest interval; asadar, sa nu fii dezamagita daca ti se pare ca nu e nuanta dorita, asteapta 2-3 zile.

uite un articol destul de interesant si complet :

http://www.reclama - reclama mascata /articole/Frumusete_si_dieta/Vopseste_ti_parul_cu_un_produs_natural_Henna.html

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karis spune:

Corina, din pacate linkul e sters, cica faci reclama . Poti sa-mi trimiti pe pm te rog?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

oh, scuze , nu asta a fost intentia mea, de a face reclama mascata sau altceva. am cautat pur si simplu cu google "henna" si acesta era printre primele articole afisate. incearca si tu, poate reusesti.

karis, n-am cum sa-ti trimit mesaj privat (PM), pentru ca nu ai aceasta optiune activata in profilul tau de user.

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

Mergi la inceput