Fluturasi de martie-aprilie 2011 (124)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

strumf ce clar se vede bubulina la fata

simo, nici o sansa fara o liposucte eventual si sa taie surplusul de piele si asa din vergeturi....iar asta eu nu vreau!!! eu am incercat ceva tratament su laser sau cu ce era....cam scump....3 mil parca sedinta....fara nici un rezultat :((

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan am intrat in sapt 35!!!

AMR 5 s !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui strumphitza

Hai ca am facut pozici si le-am pus Aici puteti vedea Mami si bubulina

_
Mind the Bump!30+ Sophia Nicole

AMR 10 saptamani

Ce frumos a crescut burtica iar printesa are o fata superba , se vede tare bine la 4D , eu nu am facut nici o eco dinasta

mami de Naty (10.04.2009) si cuAlex 36+
AMR 3 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xeo spune:

Bune dimineata mamici-burtici,

Sa fiti vesele si sanatoase, ca pruncilor le place chestia asta.

Noi am ajuns la stadiul de cautat carut.
Despre alegerile voastre tot citesc , dar cum pot vvedea si fotografiile.(user si parola la contul comun , imi poate trimite cineva pe pm?)

Mami de fete cucuiete si-un baietel pe drum ... +26

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Neata fetele!

monas, spor la treaba! si eu ar tb sa fac ceva curatenie, sa bag la spalat si sa fac niste snitele, dar nu am putere deloc. Pana la ora 3 azinoapte nu am putut sa dorm

antguess, nu te mai intrista degeaba. Eu toata sarcina nu am primit nici un astfel de compliment. De pe la 5 luni toata lumea imi zicea :vaaaai dar eu aveam asa mare ca tine inainte sa nasc

simo, sa-ti fie de bine cumparaturile si spor in continuare azi. Si eu vreau sa ajung pe seara in Cora sa iau masuta de infasat - din aia care se pune deasupra patutului, am vazut in jur de 100 RON si cred ca sunt cu listele la final

miki, imi pare bine ca Vlad e mai bine. Sper sa-ti revi si tu cat mai repede Cat despre pretul bucatariei...100 mil o bucatarie? mi se pare enorm. Te sfatuiesc sa mergi pe varianta facut la comanda.

Va pupic, sa aveti o zi frumoasa!

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 35+ cuCatalina Ioana

AMR 4 sapt

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

yasmi, dorinut, roxy

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 35+ cuCatalina Ioana

AMR 4 sapt

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Multumim fetele yasmi, simona si alina.n Cate un pup la fiecare

Alina.n eu eram tare curioasa sa o vad, sa ii vad mocutza, eu m-am rugat sa ii semene lui Nick ca el e frumusel si speram sa ii mosteneasca ochii, gura, nasul si zambetul de milioane si se pare ca o sa si fie fata lu` tata

Simona, tu ai o burtica mica si asa frumoasa, sa nu mai spun ca vergeturile tale nu-s nici pe sfert cate am facut eu deja , pe parti si cred ca or sa se mai intinda pana la final de sarcina si eu-s la prima sarcina

Yasmi, ma gandeam ieri ca ai spus ca iasminica ii seamana leit lui tati ei, asa sper eu sa ii semene Sophie a mea lui daddy Ieri pe drum cand ne intorceam de la clinica ii tot spuneam ca e fetita lu` tata si el mustacea si zambea pe sub mustati, eu fericita si zburdand intr-un picior ditamai balena, oare ce o fi crezut lumea care m-o vazut ?

_

AMR 10 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfy_12 spune:

Multumesc celor care ne-au votat, un maaare buchet de flori pentru voi!
Cine mai vrea, mai poate vota doar azi!
Multumim si va pupam

Daca va place cum aratam... un www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=9" target="_blank">vot (st.jpg) va rugam...
Mami fericita de strumfita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gimihaela spune:

ziua buna burtici!
Felicitari fetelor care si/au vazut bebeii la eco! Sunt convinsa ca sunteti in al noualea cer!
eu imi propusesem sa ies putin afara si sa stau ca o gaza la soare, ca e foarte fain dar mi s/au dat planurile peste cap si cred ca trebuie sa aleg patul! Iar imi simt burtica tare si foarte grea in partea de jos, in plus mai am si niste junghiuri, sa le zic, acolo pe unde e bebelusul cu capul!A mai patit cineva asa ceva? De cateva zile mi se intampla.

+34 sapt +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina.n

Citat:
citat din mesajul lui strumphitza

Hai ca am facut pozici si le-am pus Aici puteti vedea Mami si bubulina

_

AMR 10 saptamani

Ce frumos a crescut burtica iar printesa are o fata superba , se vede tare bine la 4D , eu nu am facut nici o eco dinasta

mami de Naty (10.04.2009) si cuAlex 36+
AMR 3 saptamani!!!

Nici eu, la nici o sarcina...parca acum imi pare rau...sa n-am eu o poza d-asta de la nici unul...

Simona, mami de baieti David, Matei si 34 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Fetelor care este OUG in care se scria de concediu postnatal de 42 de zile??

Vreau sa scot legea sa o duc la medicul de familie...pt prenatal.

26+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

Mergi la inceput