Fluturasi de martie-aprilie 2011 (124)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

clabut, felicitari pentru eco si Avutzie o sa aiba mama 2 flacai

xeo, avem cont comun de poze la odisee, pe picasa... dar conventia este , ca daca vrei cont si parola sa intri sa vezi, trebuie sa si pui pozici cu tine si burtica Te bagi ?

Monas tu ai primit cont si parola sa pui pozicile cu burtica cu gemenasi ? Daca nu striga tare sa auzim sa iti trimitem

_
Mind the Bump!30+ Sophia Nicole

AMR 10 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

strumph- trimite-i lui monas parola, ca a strigat tare acum cateva pagini, intr-o fraza ptr mine. am intrenat-o eu azi dimineata dc nu vrea s apuna niste poze, sa vad si eu alta burtica de gemeni..apoi eu mi-am baut laptele si m-am culcat, dar acum am citit si e dornica.
- frumusica bebebica ta, mi-ai facut dor, ma duc sa caut dosarul sa ma mai uit un pic la a mea- am poza mai veche de la 22 sapt, vineri ne reintalnim.. era asa frumoasa si a mea la 4D
- yasmi, da ultima varianta a mers, imi place car4utul ca e pe portocaliu, pretul e foarte bun, desi nu inteleg de ce e asa mic?! am pastrat site-ul, mi-am propus sa nu iau carutul pana nasc,te-am vauzt citind la buburuze- si stii de fluturas, asa ca..dup-aia ce fac cu carutul?dc nu se da pana atunci, am sa iau in calcul si carutul asta, ca arata bine..
- deea? unde esti? de ce stai ascunsa? ne privesti din umbra?

30 SA+ viitoare mami de 2 buburuze:

AMR 6 SAPT.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

Laley da-mi emailul pe PM si iti trimit eu pdf-ul pe care l-am dus si eu la dr

------------------------------------------------------------------------------------------
33+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel
Doamne Doamne te rugam sa-l tii pe bebe in burtica la mami pana la termen

AMR - 6 saptamani!

Ana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Madutza, spor la cumparaturi! Eu tot astept instalatorul asta...m-a imobilizat in casa.
claubut felicitari pentru eco si bb maricel.
Gimihaela, la fel simt si eu, ma injunghie uneori in col...de nu se poate, parca isi tot face loc sa iasa...e ca un surubel, manca-i-as nasucul lui!
Lavi, daaaa, oare e asa rea operatia asta de burta?? Stiu fete care au facut-o. Si mie mi-e frica, iar al meu imi spune ca n-am ce face sa stau potolita...Dar eu stiu cum voia arata dupa ce se termina cu burtica...Stiu ce nasol va fi cu orice imbrac...ooof...
Strumpfi...ce sa facem?? Eu tot sper sa apara ceva grozav si sa remediem situatia cu vergeturile astea..

Simona, mami de baieti David, Matei si 34 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

strumphy Felicitari pt micuta!!! In prima foto i se vede tare bine fatuca. Si tu arati din ce in ce mai bine, iti prieste sarcina...sa fii sanatoasa!

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xeo spune:

strumphitzo , wow ,poze cu mine+burtoi ???
Ashiea ca Demi Moore ....????

Mah, sa astept sa vina barbatu' acasa , ca nu cred ca vecinu' se baga ...

Da' nu putem negocia, sa ajungem la unele mai decente?
Ca daca e decente , ma bag...Nu mi-or scadea mie reitingurile numa' pen'ca-mi expun burtoiul.
Tre' sa ma duc la coafor inainte????

Misto va fi cand ii zic lu' omu' "fa bre colea o poza , ca tre's-o pun pe net "Abia astept sa-i vad moaca.

Dar stiu cum fac.Peste doo ore trec strada la medicul de familie, sa vada ultimele analize si sa vorbim de concediu.
Cand ma intorc pun omu'-ajuns si el acasa- sa ma fotografieze in tata spendoarea celor 80 de kile,ok?.

Altceva mai trebuie?
Later edit: Mey, trebe si fatza , si profil???

Mami de fete cucuiete si-un baietel pe drum ... +26

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Citat:
citat din mesajul lui xeo

strunphitzo , wow ,poze cu mine+burtoi ???

Ca daca e decente , ma bag...Nu mi-or scadea mie reitingurile numa' pen'ca-mi expun burtoiul.

Misto va fi cand ii zic lu' omu' "fa bre colea o poza , ca tre's-o pun pe net "Abia astept sa-i vad moaca.

Dar stiu cum fac.Peste doo ore trec strada la medicul de familie, sa vada ultimele analize si sa vorbim de concediu.
Cand ma intorc pun omu'-ajuns si el acasa- sa ma fotografieze in tata spendoarea celor 80 de kile,ok?.

Altceva mai trebuie?

ha ha...ce m-ai distrat, tare esti savuroasa si faina de citit

conventia nu e sa pui poze cu burtoiu` gol , poti sa renunti si la coafor , pui pozici cu tine asa, chiar si in pijamale si cu parul ciufulit , nu ne suparam ...si eh, 80 kile spui ? te-am luat , dar eu-s la prima sarcina anyway

_
Mind the Bump!30+ Sophia Nicole

AMR 10 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Citat:
citat din mesajul lui xeo

strumphitzo , wow ,poze cu mine+burtoi ???

Altceva mai trebuie?
Later edit: Mey, trebe si fatza , si profil???

hihi, acu chiar vreau sa te vad, fatza si profil, te rog

Simona, mami de baieti David, Matei si 34 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Dorinut ai PM.
Daca poti sa-mi trimiti cat mai urgent..as aprecia mult..sa apuc sa listez la munca ca apoi plec!

26+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

neta si de la noi..sntem trji de la 8 30 dar am lenevit:P acum face tati omleta..
observ ca face Tudor la pipi de ne-a zapacit..cam la juma de ora face pisu.. dar cere la olita si suntem mandrii de putica lui superba:D

vergeturile sunt prezente si la noi din sapt 28 de la prima sarcina! am purtat costum intreg si sunt su[er sexy cu el:P..cu laser incerc si eu dupa nastere..poate si o abdomino plastie cand va fi cazul in viitorul apropiat!

ciss..sau cineva..va rog imi dati si mie parola de la mailul comun..sa citesc acolo depre lista de spital!

merci!
succes la eco sau analize azi! felicitari pt rerzultatele bune de ieri de la eco!
joi mergem si noi!

Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor,pestisor de 12 martie '09 si de fluturas de 28+

nasterea in apa

pozici dragute

Mergi la inceput