Fluturasi de martie-aprilie 2011 (124)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

Irinuca cartea exista si pe mailul comun. Acolo gasesti si alte documente: bagatj spital, necesar bebe, despre alaptat...

------------------------------------------------------------------------------------------
33+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel
Doamne Doamne te rugam sa-l tii pe bebe in burtica la mami pana la termen

AMR - 6 saptamani!

Ana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Hai ca am facut pozici si le-am pus Aici puteti vedea Mami si bubulina

Miki , multumesc si sanatate lui Vlad si tie , sa va refaceti rapid Cat despre mobile si altele, nu am idee, deci nu ma bag

Dorinut@ multumesc si da , tot pasa a ramas, ca ne-a intrebat daca stim si noi cica da, ca e fetita si zice, lasati ca ne uitam acusi si a cautat ea sa vada, in 2D nu 4 D , si ne-a aratat exact pe pasa asta mica aveam si eu o grija, ce fac daca e cu putzi ca am atatea rochite si fustite Ne spusese ca avusese chiar ieri o doamna care tot asa stia ca are fetita, a cheltuit o gramada de bani pe fustite si rochite si ieri ea a vazut clar ca e baiat ca avea outze si cuc si ca tare suparata mai era doamna respectiva, te cred si eu ... sa stii de la 2-3 eco de dinainte ca e ceva si apoi altceva, plus ca a si cheltuit mult inainte cu de toate pentru fetita si ieri la eco sa vada putzi

_
Mind the Bump!30+ Sophia Nicole

AMR 10 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claubut spune:

Buna dimineata!
Am fost si noi la eco ieri! Dl. dr. ne face de fiecare data 4D, dar bb se incapataneaza sa ne arate fatza. Sta mereu cu spatele sau cu fundul. Aseara mi-a aratat AVUTZIA sa in toata splendoarea.
Am insa un bebe marisor are 1204 gr. si sanatos.
Mai mergem peste 3 sapt la control. Intre timp luam antibiotic pentru infectia urinara pe care o am in dotare.
Imi pare rau ca nu apuc sa pun poze, insa ajung acasa pe la 6-7, Matei vrea atentie, apoi vine tati (sau bb3) care vrea papa, etc. Cand il bag in pat abia astept sa vin sa vad ce s-a mai scris pe forum. Pupam dulce toate gravidutzele!

mami de Matei Alexandru(21.03.2007) siin 28s cu Eduard Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Citat:
citat din mesajul lui miki1979

simona
ca tot zici de mobila...am tot umblat si nu ne hotaram la bucatarie..adica eu nu ma decid
vroiam ikea si dupa calcul pe proiect iese aproape 100 mil, fara electrocasnice..si soata a gasit o firma care face pe comanda ..cica identic sau cum vrem noi, un tip care lucreaza si pt mobexpert..si calitate si cu mult mai putin..sa zic 60 mil..eu n-am incredere..stiti cum e pana nu vezi ce cumperi...

voi cu bucataria cum ati facut ? si ca firme pe comanda cu cine mergeti ? asta daca poti sa-mi spui..nu- i musai

mami de Vlad 09.04.2009 si s32 cu

sigur ca-ti pot spune, cum sa nu.Pentru bucatarie doar 100 mil, faraelectrocasnicemi se pare multicel...faceti cumva bucatarie cu insulitza dintr-aia sau ceva mai deosebit? Noi avemfirma care ne-a facut aici acum 6 ani, mai avem o firma recomandata de vecina mamei(care a fost separefoarte multumita) si inca o firma gasita pe net. SI la noi va fi clar pe comanda ca vrem sa incorporam centrala si incacateva chestii. Preturile nu le stiminca, va suna sotul sa le dea dimensiunile si sa vedem la cat ne vor duce. Daca vrei am sa-ti trimit numerele pe care le avem pe PM, cand vine al meu acasa.

Al meu sot nu prea e incantat de Ikea

Simona, mami de baieti David, Matei si 34 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Ah, Miki...pt cercei poti incerca in Obor ...si pretul e rezonabil, mai ales ca acum nu trebuie nu stiu ce cercei simandicosi..

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui catank

simonacip am vazut foto cu burtica... Ce baietel chipes ascunzi tu acolo, ....mai conteaza vergeturile?...Las ca scapi tu dupa. Una peste alta, exista, dar nu arata ff rau.

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA 29+

Arata destul de rau ca sa port costum intreg la plaja, dar vad eu ce fac dupa nastere...laser ceva...am sa incerc..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

simo tare frumoasa burtica,a mai crescut

mami de Naty (10.04.2009) si cuAlex 36+
AMR 3 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonacip

Citat:
citat din mesajul lui catank

simonacip am vazut foto cu burtica... Ce baietel chipes ascunzi tu acolo, ....mai conteaza vergeturile?...Las ca scapi tu dupa. Una peste alta, exista, dar nu arata ff rau.

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA 29+

Arata destul de rau ca sa port costum intreg la plaja, dar vad eu ce fac dupa nastere...laser ceva...am sa incerc..

simo ce sa mai spun de mine??? ai vazut...si pe burta si pe laterale sunt toata brazdata.... dar eu nu am renuntat la costumul de baie din 2 piese.... dar cred ca de la vara o sa fie cazul......

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan am intrat in sapt 35!!!

AMR 5 s !!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alina.n

simo tare frumoasa burtica,a mai crescut

mami de Naty (10.04.2009) si cuAlex 36+
AMR 3 saptamani!!!

Ali,merci asa e, a crescut!
Strumpfi,foarte frumoasa burti si bblunik. Cred ca seamana intr-adevar cu tati...ce sa mai...
Lavi, poate gasim o solutie de tratament ceva dupa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

Claubut felicitari si tie pentru eco. Sa stii ca si al meu e rusinos, cam la toate eco si-a pus manutile la fata sau statea cu spatele. L-am prins la una (ca era dr super priceput) cum inghitea lichid si apoi iis baga degetelele in gurita

------------------------------------------------------------------------------------------
33+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel
Doamne Doamne te rugam sa-l tii pe bebe in burtica la mami pana la termen

AMR - 6 saptamani!

Ana-Maria

Mergi la inceput