Fluturasi de martie-aprilie 2011 (124)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Citat:
citat din mesajul lui catank

lalelyTe asteptam cu rezultat bun la glocoza! Imi pare rau ca nu l-am facut si eu, ..dar nici medicul nu mi-a spus
antguess e mai frumos sotul la tv decit in realitate?? sau cind este linga tine? Eu una nu te cred!Dar daca tu zici...

simonacipda, le reolv usor, usor. Deja scriu si pt fiecare nu vedeti, ar trebui sa-mi oferiti o diploma de merit

Sunt fara sef de doua zile...se cunoaste nu?! Ce sa fac? acum seful meu este Ioana...

bb_yasmi bine ca ai postat linkul cu dopul, ...vedem si noi despre ce e vb., hai ca nu e chiar asa urit fetelor

Eu am retinut de la simonacipca a nascut dupa 2 sau 3 saptamini de la eliminarea dopului. Sau bat eu cimpii? simona ne ajuti? Deci, ...e loc si de mai bine, ... din cite imi spui ca faci...cam esti pe drumuri..ai grija...
Fetelor eu alerg cit pot...insa la primul semn de acest gen... nu ma mai ridicati din pat...atit sunt de panicoasa deci...hai sa nu ne jucam cu focul acum la final...

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA 29+

ce bine e fara sef!!! AM observat ca ne conspectezi constiincios.Nu, am nascut dupa 8 saptamani, adica la termen, dar am stat numai in pat

Simona, mami de baieti David, Matei si 34 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

Neata fetele

Strumphy felicitari pt eco si ma bucur ca bebe are tot piersicuta cum iti doreai

Mandreeac Imi pare rau ca ai durerile astea si eu vad ca mi s-a trezit la viata lombosciatica si am dimineti cand am o durere in picior...uff. Legat de nastere teoretic sunt programata pe 25 feb, dar acum pe 24 cand ma duc la Brasov stabilim data finala

Laley sa dea Domnu sa-ti iasa analizele bune. N-are cum sa faca rau glucoza, eu am facut si cu 100gr..de vroiam sa dau la peste dar m-am abtinut ca altfel tb sa beau iar.

aZaZ stai linistita ca o sa fie bine cu bebicu. Am mai auzit astfel de cazuri. In general se produc deoarece bebe are o pozitie incomoda in burtica. Bine ca se rezolva, mai mult o sa te consumi ca te gandesti prin ce interventii tb sa treaca, micutul. Sa te duci la biserica sa dai un acatist la 40 de zile sa fie bine. Te pup

Anaxena bine ai revenit si felicitari pt achizitia caruciorului.

------------------------------------------------------------------------------------------
33+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel
Doamne Doamne te rugam sa-l tii pe bebe in burtica la mami pana la termen

AMR - 6 saptamani!

Ana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

simona
ca tot zici de mobila...am tot umblat si nu ne hotaram la bucatarie..adica eu nu ma decid
vroiam ikea si dupa calcul pe proiect iese aproape 100 mil, fara electrocasnice..si soata a gasit o firma care face pe comanda ..cica identic sau cum vrem noi, un tip care lucreaza si pt mobexpert..si calitate si cu mult mai putin..sa zic 60 mil..eu n-am incredere..stiti cum e pana nu vezi ce cumperi...

voi cu bucataria cum ati facut ? si ca firme pe comanda cu cine mergeti ? asta daca poti sa-mi spui..nu- i musai

mami de Vlad 09.04.2009 si s32 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

simo frumoasa burtica!!! si sincer, sincer, pe bulane eu nu vad ac ai pus ceva....burta a mea mi se pare mai mare iar vergeturile tu ai jumatate din cate am eu :) vad ca tu ai doar din fata...eii eu am si laterale....deci intr-un cuvant-doua.....NU AI DE CE SA TE PLANGI!!!!!!! ARATI MINUNAT

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan am intrat in sapt 35!!!

AMR 5 s !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

neata si de la noi , eu va servesc cu un bol de cereale cu laptic, acum ma duc sa scot din cupotor painea calda si cartofii-asta pt pranz

la noi afara e o ceata deasa,cam urat ...fara de ziua de ieri,cred ca iar vine frigul

mami de Naty (10.04.2009) si cuAlex 36+
AMR 3 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

mikieu i-am cumparat de la mine din localitate...deci nu de pe site. Pe acel site ...am vrut doar sa arat ca sunt usor asemanatori cu ai mei..insa ....ulterior am facut foto cercelusilor mei si i-am postat in contul comun. Deci,...nu stiu ce sa-ti spus legata de cercelusii de pe acel site...

Dar trebuie sa gasesti in bijuterii...si la preturi nu f scumpe, ...eu am dat 145 ron parca...1 gram si 45 pct.
simonacipa luat ptr finuta ei cu 100 ron, tot un gram si un pic... Si da, au acel sistem de nu se accidenteaza micuta, sunt pe sistem circular inchis, destul de micuti, nu are cum sa introduca degetelele acolo.
Bafta muulta!!! Offffff cit mai alergi si tu....

Mergi la inceput

Strumpfi, eu zic ca e ok Sopfie, pai al meu in prima zi de 32 sapt avea 1800, deci esti superok!bagajul de spita#537;l e cam gata, mai am doar periutza de dinti, kitul de epidurala si peria de par...La casutza insa mai avem de curatat livingul...daca puteti crede ca de atata timpam facut doar mansarda si etajul....E adevarat ca lucram doar in weekend 2-3 ore, dar totusi...a fost mult cu lavabila aia pe usi, pe tocurile de la geamuri,peparchet...au lucrat mizerabil
Miki, ce ma bucur ca ne dai de veste si ca sunteti mai bine. Va trece si tusea, stii ca asta trece cel mai greu, e cea mai naravasa.... Reduceri mai sunt, de ex la Mobexpert sunt ceva reduceri, dar mie mi se par tot scumpe...Am gasit variante mai ieftine pt canapele(producator Cotta International-au site), dar trebuie sa vedem dc ni le poate face cum vrem noi,ca n-am gasit modelul ideal...
Azaz, poate nu va fi asa grav cu piciorusul...si eu i-am facut lui Matei masaj dupa nastere destul timp, avea o labutza spre interior...nu stiam ca se vede si la eco. Sunt destul de frecvente oricum cazurile de genul asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

miki ma bucur ca sunteti bine!!!

AMR 5 s !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

simonacip am vazut foto cu burtica... Ce baietel chipes ascunzi tu acolo, ....mai conteaza vergeturile?...Las ca scapi tu dupa. Una peste alta, exista, dar nu arata ff rau.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

simo frumoasa burtica!!! si sincer, sincer, pe bulane eu nu vad ac ai pus ceva....burta a mea mi se pare mai mare iar vergeturile tu ai jumatate din cate am eu :) vad ca tu ai doar din fata...eii eu am si laterale....deci intr-un cuvant-doua.....NU AI DE CE SA TE PLANGI!!!!!!! ARATI MINUNAT

AMR 5 s !!!

Iubita, iti multumesc, am pus si pe bulane la greeeeu...sunt pantalonii negri, ce crezi? Iar vergeturile..nu am pe laterale e adevarat, dar in zona buricului e prapad, chiar nu se vad foarte bine datorita luminii, dar...suntmulte si urate, parca-s rauri curgatoare...Da, am vazut ca sotul a capatat experienta, nu iti mai scoate vergeturile in poza

Mergi la inceput