Fluturasi de martie-aprilie 2011 (124)
Raspunsuri - Pagina 14
strumphitza spune:
Buna dimineata ! ![]()
Laptic? Cafea? ceai ? 
Deci e inca dimineata si in Ro si pot sa va spun fara sa
ca e prea tarziu
De la 6 sunt iar treaza, am avut la ce ma gandi si mi-a sarit somnul, o sa trag un pui de nani mai pe la pranz 
Va multumesc la toate care m-ati urat iar
, sper ca bebelina sa fie ok pana la sfarsit si sa o tin in brate sanatoasa la final de martie 
Monas
, nu stiam ca ai si tu motan
eu m-am scos, doarme afara si nu ma miauna pe la usi la 3-4 dimineata sa ii dau drumul afara
Matza de am dus-o la soacra mieuna asa urat pe la 4 dimineata si de aia am dus-o in excursie
La mine Nick doamr de poti sa tai lemne la capul lui , nu aude, nu vede,.. deci cu plansul lui bebe nu o sa fie problema 
Lalely, bafta cu analizele si sa ai un concediu placut in asteptarea lui bebe 

Antguess, tu ar trebui sa fii mandra ca ai burtica mica nu suparata, nu te mai lua dupa toate gurile

Simona, gata curatenia la casuta?
Bagajul de spital ?
te mai duci azi la eco ? 

Alina.n cum mai stai cu stresu? sper ca te-ai mai relaxat si il astepti pe bebe bucuroasa ![]()

Yasmi, tu le stii mai bine, te rog zi-mi si mie
, 1600 gr la 30sapt si 3 zile e ok? mi-au intrat si mie gargauni in cap, deh.. asa e dupa o eco, stai si te gandesti una alta... 

Giuliaa, sanatate multa fetitzei si tie
si multumesc mult de raspunsul la intrenarea cu alunitele ! 
salo_sama, te astept la un croissant 

Viss, nu mai e mult si te muti, pregatita ?
Sper ca buburuzele sa stea acolo la mami pana se intoarce dna doctor inapoi in tara 

Azaz, tare rau imi pare de vestea ce ne-ai dat-o aseara
Bine ca ati aflat din timp si sunteti pregatiti cat de cat psihic , stiu ca e usor sa vorbesti de pe margine, numai tu stii ce e in sufletul tau , dar sper ca Dumnezeu sa va intareasca si sa gasiti puterile necesare sa treceti peste si sa gasiti cei mai buni doctori pentru Stefan. O mare mare imbratisare si un pup 

Ally
, sa stapaneasca bebe sanatos tot ce i-ati cumparat
O sa fie un alintat cu atatea matusici
Si spui ca vrei sa ne incuscrim? ![]()
catank, stiu ca mai muncesti
se vede spiritul de luptator din tine
hai ca nu mai ai mult si o sa stai si tu acasa in asteptarea lui bebe 

Alina06, paradontax stiam si eu ca functioneaza, incearca poate de ajuta si pe tine 

Cam atat imi aduc aminte acum, daca imi mai aduc aminte dupa ce ma trezesc mai bine , mai revin sa va mai scriu una alta.
O sa pun si pozici cu bubulina mea de aseara de la eco si cu burtica de ieri de dinainte de a pleca la clinica sa vedeti cat a crescut

Pup fetele si o zi buna va urez 

_
Mind the Bump!
30+
Sophia Nicole
AMR 10 saptamani
bb_yasmi spune:
ia sa vedem noi cine lipseste:
cris, millie, deea, stefana, laura, lauriciu, bulina, ama, miki (cum te simti?? sunteti bine??) , anamira, stefy, happy, dinora, cristina ph, cristna sb, iony, ruxandrada, iulika, roxanda, spiridusa, georgyjuly, danami, danielle, picky, kmy, svetlana, ionales, persi, ....,....
mami de fetita cu codite si baietel nazdravan
am intrat in sapt 35!!! 
AMR 5 s !!!
catank spune:
lalelyTe asteptam cu rezultat bun la glocoza! 
Imi pare rau ca nu l-am facut si eu, ..dar nici medicul nu mi-a spus

antguess e mai frumos sotul la tv decit in realitate?? sau cind este linga tine? Eu una nu te cred!
Dar daca tu zici...![]()

simonacipda, le reolv usor, usor. Deja scriu si pt fiecare nu vedeti, ar trebui sa-mi oferiti o diploma de merit![]()
![]()
Sunt fara sef de doua zile...se cunoaste nu?!
Ce sa fac? acum seful meu este Ioana...
bb_yasmi bine ca ai postat linkul cu dopul, ...vedem si noi despre ce e vb., hai ca nu e chiar asa urit fetelor![]()
Eu am retinut de la simonacipca a nascut dupa 2 sau 3 saptamini de la eliminarea dopului. Sau bat eu cimpii? simona ne ajuti? Deci, ...e loc si de mai bine, ... din cite imi spui ca faci...cam esti pe drumuri..ai grija...
Fetelor eu alerg cit pot...insa la primul semn de acest gen... nu ma mai ridicati din pat...atit sunt de panicoasa
deci...hai sa nu ne jucam cu focul acum la final...
Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet
IOANA
29+
bb_yasmi spune:
da strumf e perfect in grafic buburuza....
nu o lua pe urmele mele ![]()
![]()
am intrat in sapt 35!!! 
AMR 5 s !!!
catank spune:
strumphy te asteptam cu pozici!![]()
Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet
IOANA
29+
simonacip spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bb_yasmi catank, pai m-am stresat ieri mai tare la gandul ca as putea naste prematur...si bb ar f asa micut... azi m-am calmat!!! ![]() ![]() simo, ce vrei sa cumperi??? apropo vroiam sa iti spun sa fi atenta la preturi ca pot fi diferite in cadrul aceluiasi lant de magazine. de ex la practiker, noi aseara am cumparat mobilier pt baie si pt ca nu aveau pe stoc culoarea dorita am fost la celalalt practiker din oras (nici acolo nu aveau ![]() ![]() mami de fetita cu codite si baietel nazdravan am intrat in sapt 35!!! ![]() AMR 5 s !!! |
Acuma vreau sa cumpar maruntisuri, mai mult alimentare...Preturile difera intr-adevar foarte tare la magazinele astea...noi am cam terminat cu praktiker,bricostore...acum suntem la canapele(si am sondat piata deja), iar restul mobilierului va fi de comanda si avem 3 contacte...sa putem alege oferta mai buna
Simona, mami de baieti
David, Matei si
34 s Vlad Arsenie "Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
simonacip spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bb_yasmi da salo....si eu vroiam sa iti spun ca imi place la nebunie parul tau... ![]() intotdeauna mi-a placut parul cret!!!simo, nu imi fac eu griji pt tine mami, sunt sigura ca in 2-3 luni dai jos si putinele kg cu care vei ramane. pe mine m a stimulat ca am mai vazut si in minus la cantar ![]() aaa si azi dimi, eu pe langa 3 porto...am mancat napolitane joe cu lapte , nah ca sa nu te mai plangi tu....![]() mami de fetita cu codite si baietel nazdravan am intrat in sapt 35!!! ![]() AMR 5 s !!! |
Ce bine imi pare cand aud ca mai papi si tu prostioare
. AM pus 3 poze, sa vezi cata sunt...vergeturile deja...stii tu, incearca sa nu le privestiSimona, mami de baieti
David, Matei si
34 s Vlad Arsenie "Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
alina.n spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui madutza_bra
E bine, multumesc. nu am mai avut probleme cu el. Acum avem o perioada destul de aglomerata, tot timpul suntem invitati pe undeva si suntem mai mereu pe drumuri, dar lui ii place mult Povestea nasterii Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 35+ cu Catalina IoanaAMR 4 sapt ![]() Poze --------------------------------------------- Ceea ce nu te doboara , te intareste! http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png |
Da si a mea e mare amatoare de plimbari
De bb2 nu realizeaza dar ii place sa pupe burtica si sa puna manuta pe ea.
mami de
Naty (10.04.2009) si
cu
Alex 36+AMR 3 saptamani!!!
miki1979 spune:
neata burtici
scuze ca am disparut asa, dar nu imi mai ajunge timpul..pur si simplu nu mai resusesc sa ma impart..nu stiu cum va fi cand apare si bubulina dar ma ingrozeste ideea pe zi ce trece..

vlad e mai bine, dar tot tuseste..am terminat siropurile si am trecut pe leacuri babesti..ridiche neagra cu miere, ceaiuri, sirop de brad etc
eu sunt la fel ..nas, ochi, urechi toate infundate si curgatoare
ma intreb daca mai scap pana nasc
n-am apucat sa mai citesc prea mult..am retinut asa pe fuga ca strumph a facut eco..felicitaeri
si roxy
si ca au venit muuulte burtici noi..bine ati venit si de la noi..
in rest alergam toata ziua cu amenajarea casei, nu mai stim de noi si ne preseaza timpul..nervii..banii..![]()
![]()
speram sa se termine cu bine...
vineri merg si eu la eco si sper la ceva cumparaturi ca n-am apucat nimic nimic sa iau..sper sa ma duc in AFI cotroceni dupa control vineri..si mai am o problema ..nu stiu de unde sa iau cercelusi fetitei, as vrea tot asa tortite cu pietricele dar n-am timp sa alerg..oare sa comand dupa siteul pus de catank ? catank, daca esti pe receptie ![]()
spune-mi tortitele acelea au protectie ceva ? risca sa se intepe bebe sau sa se desfaca ? sunt speciali de bebe ? si sunt finuti, adica mititei a n-as vrea sa-i atarne in urechiuse..chiar daca voi fi nevoita sa-i schimb mai tarziu acum ii vreau mititei
va pup pe toate

edit: parca ati vorbit si de mobila ceva..desi e offtopic...stiti ceva reduceri pe undeva ? ca tare m-ar interesa si pe mine..la canapele sau orice altceva..
mami de Vlad 09.04.2009 si
s32 cu 
bb_yasmi spune:
simo, pai eu tot pap dinastea ![]()
cat despre vergeturi....hmmm...a vazut ultimele mele pozici ca nu se vad>????![]()
![]()

mi-a facut pozici reusite sotul...
ce ma bucur ca ai pus pozici....merg sa te admir 
crezi ca m-am oprit pana nu am terminat punga de joe???:))))
mie nu mi se pare normal asta cu preturle diferite la acelasi magazin 

am intrat in sapt 35!!! 
AMR 5 s !!!

Cristian Andrei-29.12.2008 si acum