Fluturasi de martie-aprilie 2011 (124)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina.n

mada ce face cristi?

mami de Naty (10.04.2009) si cuAlex 36+
AMR 3 saptamani!!!

E bine, multumesc. nu am mai avut probleme cu el. Acum avem o perioada destul de aglomerata, tot timpul suntem invitati pe undeva si suntem mai mereu pe drumuri, dar lui ii place mult . Naty ce zice de fratior? isi da seama de ceea ce o sa se intample?

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 35+ cuCatalina Ioana

AMR 4 sapt

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

buna fetelor, chiar dc am pus semnatura de ieri, acum la 24 am terminat oficial 30 sapt.
- strumph - am lasat special deschis calc. sa te "aud".ma bucur ca esti bucuroasa, ma bucur ca esti fericita. iti doresc tot asa senzatii de-astea deosebite mult timp de=acum incolo

30 SA+ viitoare mami de 2 buburuze:

AMR 6 SAPT.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Am spus ca revin si va scriu la fiecare in parte dar nu mai retin nimic aproape din ce am citit acum o ora, intre timp m-am uitat la un show cu bebelushi , o minunatie sa vezi cum vin pe lume

Roxy, felicitaripentru bebelina grasulina

Va multumesc la toate de urari si raman datoare, dar acum sunt obositaaaa...am avut o zi plina si numai pe drumuri am fost si alergat o gramada ma duc la nani sa odihnesc bubulina si pe mami, maine o sa va pun pozici cu bubu a mea si cu burtica

Noapte buna!!!

_
Mind the Bump!30+ Sophia Nicole

AMR 10 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

deea - ce mai faci? pe unde esti? nu ne mai dai nici un semn de viata? esti bine?

30 SA+ viitoare mami de 2 buburuze:

AMR 6 SAPT.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SSABrya spune:

alina, spune-mi cate cutii de natracare vrei, maine completez comnda pt ca nu au trimis-o inca. lasa un mesaj si ma uit eu, i5i las emai-ul meu
pe PM

Bryanna 02.06.2009 si ...o noua fericire 27+ , adica Ayanna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

yasmi..stai cat de linistita poti..poate e bine totusi sa iti informezi dr mai din tim chiar daca joi mergi la el..oricum..fi vigilenta..si sa nu iti mangai prea mult burtica pt ca si asta da contractii.. [pup

am votat ursulet frumos

azaz sa gasiti dr bun si aproape de casa care sa va faca puiul bine repede! e bine ca ati alfat din timp si ca stioti si cum se va rezolva problema! va fi totul bine!

m-am cantarit si eu ieri..si sper ca mergea prost cantarul..arata ca am =12kg..cam mult zic eu..uff..dar am o burtoaie mult mai mare decat la Tudor! dar nah..cik nu e bine sa se compare sarcinile..:P

poze..maine:p ca iar am schimbat compul..dar le-am ales deja..maine doar le incarc:P

urat arata dopul gelatinos..eu nu am mai vazut asa ceva..oricum..din ce imi aduc aminte de la fetele din odiseea lui T..multe l-au eliminat inainte de nastere cu cateva zile..si mai toate aveau in consistenta lui firicele de sange.. trebuie sa fim atente..

va o zi frumoasa sa aveti!

Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor,pestisor de 12 martie '09 si de fluturas de 28+

nasterea in apa

pozici dragute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

fetelor vreau sa ma apuc de bagajul de spit...si am cam uitat de ce mai am nevoie..propun sa adaugam in prima pag o listuta..si sa adaugam fiecare ce consideram ca mai este necesar? vreti? sa facem o lista impreuna pt nevoile fiecareia!

Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor,pestisor de 12 martie '09 si de fluturas de 28+

nasterea in apa

pozici dragute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Neata burtici...

Eu bantui la orele astea pe forum..pt ca de la 02.30 bebe al meu era in verva..si pana acum nu m-a mai luat somnul...Il privesc pe tati cum doarme...

In dimineata asta ma duc sa fac analiza pt diabet (sper sa iasa ok) si apoi 2 ore la serviciu..asa ca de ADIO..

Presupun ca nu-i face rau lui bebe glucoza,nu???Ca stiu ca tb sa beau substanta aia si apoi iarasi peste 1-2 ore sa recoltez...Noroc ca am clinica aproape si vin acasa intre timp...

Strumfy..felicitari pt bebelina!!!
Lavi..nu te mai stresa cu greutatea lui bebe.Asa cum ai zis si tu daca nu ai luat tu in greutate ca la prima sarcina nu inseamna ca bebe mic nu va avea greutate normala.Eu sunt sigura ca totul va fi ok.A...multumim ca ne-ai aratat cum arata Dopul..eu una habar nu aveam....

Sunt de acord cu propunerea legata de listuta..eu care sunt intarziata..recunoasc ca as avea nevoie..de update..

26+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Cum eu bantui pe aici..fac subiecte de citit cand va treziti...

Am fost sa fac testul pt diabet..am baut glucoza aia oribila...yeahhh..si acum la 09.00 ma duc sa donez din nou sange....

Sper sa fie ok rezultatul,pe care il iau dupa-amiaza

26+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monas spune:

Buna dimineata fete dragi si harnice,
Am crezut ca dau eu trezirea dar vad ca lalely este mai harnica decat mine. lalely, asteptam rezultatul tau de la analiza de azi.
Sunt putin morcovita ca nu ne-a lasat motanul sa dormim , iar sotul meu s-a trezit un pachet de nervi din cauza asta. Si stau eu si ma gandesc...pai motanul il dam afar usor (ca de aia si urla pe la usi, ca sa-l ducem afara) . Cand vor veni cei doi mici urlatori, ce o sa faca? Eeee...m-a cam suparat. Nu stiu ce crede el despre noptile care vor veni .
Strumphita: m-ai topit cu descrierea bebitei tale . Nici mie nu -mi mai poate masura colul de vreo doua ecografii incoace. M-am multumit doar sa aflu ca este bine inchis si atat. Sunt un pic ingrijorata ca baiatul sta cu capul pe acolo si cam loveste de preferinta in interior, spre deosebire de fetita ale carei semne sunt mai mult prin burtica afara si se vad.
Sunt tare recunoscatoare ca am vazut aici cum arata acel dop gelatinos, ca sa stiu ce urmaresc .
Eu cu greutatea stau tot asa ca pana acum. Adica nu am luat ( eu aveam de dinainte provizii serioase de grasime) decat 4-5 kg. Mi-e teama ca dupa nastere o sa-mi fac de cap cu mancarea , asa cum faceam inainte de sarcina, si atunci sa te tii . Doua colege mi-au spus ca ele dupa sarcina s-au ingrasat...si sunt dolofane rau rau..
Cam atat pt de dimineata, acum imi fac curaj sa fac curatenie prin casa. Sper sa reusesc .
pe toate!

27+

Mergi la inceput