Fluturasi de martie-aprilie 2011 (124)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns antguess spune:

buna dimineata fetelor

sunt f bine dispusa ca tocmai mi-am vazut barbatul la 'ce se intampla doctore' si era tareeee frumos :))

Am schimbat si eu semnatura si am inceput sa numar invers....si totusi mai e asa de muuult:))

m-am enervat ieri cand am fost la traducator sa fac niste acte. tipa de acolo la plecare mi-a urat sarcina usoara si a zis ' ca mai e ceva nu'
cand i-am zis ca mai sunt 2 luni si un pic...ca sunt in luna a 7a a facut o fata semi ingrozita..cuum? e prea mica burta....
mi-a stricat toata ziua....am fost depresiva pe ce a spus...ar trebui sa fie ilegal sa speri o femeie gravida si sa faci astfel de comentari....
ma rog...tre sa plec acum dar revin...v-am pupat

AMR: 10 SAPTAMANI
Mamica mandra a lui Dani 7 ani si cu o Antonia Nicole - luna a 7 a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Lalely, bafta cu analiza!! Sper sa iasa ok si sa scapi de stres.
Lavi,daaa,acela e dop final, eliminat in intregime, ai vazut ce maroniu e...Dar si la tine e destul de galbui...
Anaxena, bine ai revenit de la Gl si sa stapaniti sanatosi caruciorul!
Ally, la fel si voi,sa stapaniti sanatosi carutul!!
Monas, la primul /primii copii e destul de solicitant pentru parinti. Sotul trebuie sa fie cat de cat pregatit deja mental cel putin...cu mai putina odihna...
Strumpfi,felicitari pentru eco!!!

Simona, mami de baieti David, Matei si 34 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

neata si de la mine, fetelor. vad ca suntem tare harnice azi
- am fost si eu sa duc urina la spital ptr ex. sumar urina si urocultura, ca de cand ma chinui dar imi era lene..
- monas- nu vrei sa pui si tu niste poze? sa vad si eu cealalta mamica de gemeni de pe odiseea noastra?
- zicea cineva, sa pun si eu nr de tel. gata, am rezolvat ,l-am adaugat in tabel
- ieri am aflat ca dr. mea pleaca in strainatate 10 zile., intre 27 ian. si 07 febr. off..sper sa nu nasc chiar atunci treb sa vb sapt viitoare cu ea, sa ma lase la cineva, macar asa ,just in case.cred ca perioada aia o sa fiu cea mai cuminte, exceptand ziua de 29 cand ma mut. dar ieri ma gandeam ca dc nu ma simt bine, m-as putea strecura la cineva in vizita, intr-o canapea, pana termina baietii cu caratul mobilei..cu toate ca imi place sa supervizez totul,si sa nu ma despart de fundul sotului meu nici o clipa as merge cu el si la baie cand face pipi, de drag ce-mi e ( cateodata). de fapt imi place tare mult sa-l vad cum face dus, eu sa stau pe scaunul de toaleta, si sa-i povestesc ceva..el de-abea asteapta sa am si eu alta ocupatie decat el, dar eu zic ca, o sa-mi duca dorul, cand nu o sa mai am timp de el prea mult..hai ca am divagat

30 SA+ viitoare mami de 2 buburuze:

AMR 6 SAPT.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

leeloo - ziceai de lista cu bagaj spital mama/ bebe/acasa.este deja pus de mult pe prima pagina. cauta tu atent.si cred ca mai e si pe contul comun..eu am citit acum multe luni lista anexenei- prima care a aparut.ei bine, atunci mi s-a parut epuizanta, enorm de lunga, mi se invarteau toate in cap,am retinut pe sarite..amuzant. apoi am citit-o a 2-a oara, si deja a 3-a oara, s-au simplificat si in capul meu lucrurile.in timp, am inceput sa si cumpar, si acum e o placere sa citesc si sa zic, asta am, asta am, asta am...cred ca am mai zis, cam mie mi-au ramas de cumparat sterilizator, biberoane, suzete,lapte, carucior si scoici, carusel de pat..dar pe astea le cumpar dupa nastere.

30 SA+ viitoare mami de 2 buburuze:

AMR 6 SAPT.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

neata burticute

anaxena da la 37 scoate firul, cel putin asa mi-a zis el, acum nu stiu sigur ca aseara am uitat sa-l mai intreb. ma gandesc ca poate sa-l scoata si mai incolo. si da, dupa ce-l scoate cica se poate naste imediat sau chiar dupa termen. acum vedemm noi cum vrea bebelina

mandreeac imi pare rau ca dormi asa rau si te mai si umflii. chiar nu este nimic de facut?

toate burticutele.

S-a intamplat minunea mult asteptata34+

AMR 5 sapt!!!

Mergi la inceput

strumphitza ma bucur tare mult ca ai vazut bebelina si ca este totul bine. acum poti sta mai linistita

AMR 5 sapt!!!

Mergi la inceput

ally tinem pumnii sa fie analizele bune. nu este tarziu ca mergi acum

bb_yasmi nu-ti mai fa griji cu greutatea bebelului. poate gresi si doctorul, normal , dar eu zic ca si pana acum a fost bine si in grafic. mie mi-a zis ca este foarte bine si ca este chiar maricica, bine nu peste limita, dar este numai bine.

AMR 5 sapt!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

Neata burtici!

ralukabAi si tu dreptate, insa conteaza starea de spirit ...sa fii linistita, implinita...si eu nu ma simteam altfel, ...aveam senzatia ca fac totul pe fuga.
Acum sunt mai ok, patutul imi place, dupa salteluta merg astazi, ieri seara am luat husa permeabila plus alte jucarioare,, pemparsi, servetele umede, si cosmetice.... Deci, usor, usor...le pun la pct. Intr-o farmacie mai trebuie sa intru ...si ce a fost greu a trecut.

Trebuie sa merg si la servici, vb ta, inca pot si sunt ok, cind nu...NU. Noroc cu fetele de aici, ..tare multe am mai invatat, si eu la fel ca tine. Te pup cu drag, si sa ai grija de tine!

roxyFelicitari pentru bebelina jucausa! Sa ai grija, ...repaus cit mai mult, sa o tii la caldurica cit mai mult timp!

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA 29+

Mergi la inceput

azaz imi pare tare rau de vestea primita cu piciorulul la bebe. sper sa gasesti doctorul potrivit. nici eu nu stiu sa-ti zic nimic legat de asta.

AMR 5 sapt!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca05 spune:

neatza fetelor!
am facut rost de cartea "Mama si copilul" de Capraru, varianta din 1984, scanata.
M-am gandit ca poate o vreti si voi. Am pus-o pe contul comun de Google Docs, acolo unde este si lista de telefoane.
Daca nu o vreti, stergeti-o voi de acolo...

Ma pregatesc sa plec la serv. Sunt cam in intarziere

27+

Mergi la inceput