Strumfi si prichindei iulie-august2011(11)
Raspunsuri - Pagina 15
Laura13 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui fecian
Chiar m-ar interesa. Cand poti trimite-mi mai multe date pe PM Felicia, mami de scufundac atomic, Gabriel (23 Mai 2008) si 10+ cu Nasterea lui Gabriel ![]() _ Simply happy! |
realizez ca ma bag ca musca-n lapte, dar nu ma pot abtine
voi vorbiti serios? cura de slabire in timpul sarcinii???
eu, personal, habar n-am cate kile am acum, cat m-am ingrasat, etc. stiu ca am inceput cu 72-73 kg. DUREA-M-AR CAPU'!!!!!
o sa nasc, sa dea DD sa fie bb sanatos, sa poate sa "mulga" de la mine tot ce are nevoie, sa aiba de unde, iar, apoi, tin cate cure vreti, sala, miscare, etc.
probabil ca sunt eu mai delasatoare, nu zic nu. dar supa la plic in timpul sarcinii pt ca m-am ingrasat? never. eu.

stiu ca m-am aprins, si imi cer scuze. dar ... zau. renuntati la paine, paste fainoase, cartofi, combilnatii de glucide cu lipide la aceeasi masa, nu mancati dulce, fara bauturi acidulate si sucuri din comert, etc. dar de aici si pana la cura de slabire ... e cale lunga.
nu uitati ca bb e cel mai important, de kile zau ca o sa scapam

Laura
lui
Daniel - 14.11.2006 si
14+Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
Copilul iti ia tot ce ai avut, dar iti da ce n-ai avut niciodata.
Laura13 spune:
PS. daca nu sunteti de acord cu mine, dati scroll peste mesaj. ![]()
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006 si
14+
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
Copilul iti ia tot ce ai avut, dar iti da ce n-ai avut niciodata.
Roberta84 spune:
roxy ce frumoasa e burtica ta
si mare

ma gandeam ca de ce e a mea tuguiata si nu e rodunda perfect dar vad ca si la voi e cam asa![]()
14+
Ajuta-ne Doamne sa nastem prunci sanatosi !
fecian spune:
Mai Laura...nu e neaparat de slabit. Mie mi-e de problemele cu hipertensiunea care imi e teama ca deja incepe sa se manifeste. Ma gandesc la o cura care sa previna sau cel putin sa mai amane manifestarile de hipertensiune.
Deja pana acum am avut 3 episoade hipertensive : primul 135/90 al doilea 150 cu 105 si asta al treilea de 140 cu 90 (deja dupa ce trecuse de ceva timp maximul).
Trebuie sa ma gandesc serios la o metoda de a evita astfel de episoade daca vreau ca si eu si bb sa ajungem cu bine la finish.
Eu vreau sa imi monitorizez greutatea pentru ca si nr de kg pe care il bag pe mine e important.
Faza cu supa la plic...mie chiar imi place...supa de rosii la cana (e tipic olandeza).
Acum de exemplu ma doare ingrozitor capul, toata ziua de azi mi-am simtit capul cat o banitza.
Durerile mele omniprezente in partea dreapta ma omoara noaptea (de multe ori ma trezesc din cauza durerii si apai nu mai pot adormi).Ziua cand merg, mai fac miscare e mult mult mai lejer, insa daca stau pe scaun mai mult timp simt ca ma descompun pe scaun de durere.
Ei dragelor eu lucrurile astea incerc sa le evit. d-aia de maine isi face si sotul meu card pentru sport sa pot merge si eu la inot(ma gandesc ca ma va ajuta enorm).
In rest mananc cam ce pot: nu mananc lapte si produse lactate dar mananc foarte bine fructe. Carnea nu prea ma pasioneaza in schimb imi place enorm pestele fiert cu mujdei de usturoi si legume fierte
..si alte cele.
Felicia,
mami de scufundac atomic, Gabriel
(23 Mai 2008) si
10+ cu
Nasterea lui
Gabriel 
_
Simply happy!
lulusor77 spune:
Lisssa, am pus o poza cu prietena mea si sotul ei, uita-te, poate o recunosti dac-o vezi.
Babyblue, roxybarbu, Roberta va multumesc mult pt. aprecierile voastre. Sunteti tare dragute 
Ramyy, iti tin pumnii sa fie totul bine in astea 2 sapt. Inceraca sa nu te stresezi, sis a te gandesti DOAR la bebe.
Babyblue, si eu sunt ca si tine, ma panichez imediat cand aud de cazuri cu fete care pierd sarcina. Sotul imi zice sa nu mai citesc atata pe net, ca nu-mi face bine. Dar sincer, nu stiu ce m-as face fara voi. Si trebuie sa fim alaturi una de alta si atunci cand e mai putin bine, nu-i asa?
lulusor77
11+
lulusor77 spune:
fecian, si mie-mi place supa la plic la nebunie, dar pe perioada sarcinii incerc sa mananc cat mai rar (dar tot mai scap si eu si mai mananc cate una).
Foarte bine ca o sa mergi la inot, nu-ti poate face decat bine, te mentine in forma si cu moralul ridicat.
lulusor77
11+
fecian spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lulusor77 fecian, si mie-mi place supa la plic la nebunie, dar pe perioada sarcinii incerc sa mananc cat mai rar (dar tot mai scap si eu si mai mananc cate una). Foarte bine ca o sa mergi la inot, nu-ti poate face decat bine, te mentine in forma si cu moralul ridicat. lulusor77 11+ |
Eu n-am nici o treaba cu celelalte supe decat asta de rosii..mie imi plac rosiile in orice stare: in salata, bulionul (eu cu tata eram furaciosii de bulion ; mama tot timpul se enerva ca nu mai e bulion in casa
Io fan rosii

Felicia,
mami de scufundac atomic, Gabriel
(23 Mai 2008) si
10+ cu
Nasterea lui
Gabriel 
_
Simply happy!
adra_bell spune:
Multumesc pentru datele de logare pe mail, v-am vazut pe toate, niste frumoase. De copilasi nu mai spun
Babyblue, pliz-pliz, nu mai zice ca esti baba. ma simt asa....mumie![]()
Cine intreba de mancare rapida, mie pastele mi se par cele mai rapide. Si cel mai rapid, bag o pizza din felii de paine
Carmen, cat de dulce poate fi brunetica ta! Si carliontata si cocheta! N-ar sta fii-mea in veci cu par asa de lung, acum iarasi trebuie sa o tund
Si eu stiu ca nu se tine cura de slabire in sarcina.
Felicia, eventual sa reduci consumul de sare, pana ajungi la doctor, nu stiu cum sunt acolo supele la plic, dar aici contin foarte multa sare
blog
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=0" target="_blank"> Eva cu obrajori ca marul - concurs CHIC - adr.jpg
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce
lulusor77 spune:
Florina, pufi, Mihaela, foarte dulci sunteti! Iar baietelul tau alina e numai bun pt. Ana Lisei 
lulusor77
11+