Strumfi si prichindei iulie-august2011(11)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roberta84 spune:

Lulusor imi place la nebunie cum iti sta cu alec costum cu rosu
Esti o scumpa

14+

Ajuta-ne Doamne sa nastem prunci sanatosi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dya27 spune:

Roberta, merci! M-am mai linistit putin..

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

dya, vezi ca utrogestan nu se mai ia dupa 20 de saptamani, mai ales dc e vorba ca bebeul sa fie fata. eu asa stiam.

_

Babyblue va pupa pe toti!!
9+
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Ilida, preeclampsie am avut si la prima sarcina. Mi s-a explicat clar atunci ca si in cea de-a doua sarcina e foarte posibil sa apara (90% din cazuri sau ceva de genul asta).
Deci ma astept la un moment dat sa am probleme cu tensiunea.
totusi nu ma asteptam asa de repede si asa salturi bruste. Cred ca abia pe 31 cand voi merge la moasa abia atunci o sa stiu ce si cum.

babyblue nu ma refer neaparat la cura de slabire ci mai degraba la un mod de a controla posibilele probleme (care deja apar..gen hipertensiunea).

Credeti-ma ca inainte de sarcina eram o zambilutza cu tensiunea 12/8 ...de aviator (zic astia)...nici un fel de probleme. De fapt cu nici un fel de probleme d-astea grave nu m-am confruntat.

Felicia, mami de scufundac atomic, Gabriel (23 Mai 2008) si 10+ cu
Nasterea lui Gabriel
_

Simply happy!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

fecian, da, asta am vrut sa spun si eu, dar m-am abtinut ca sa n te sperii, ai risc de preeclamsie.

uite, dc vrei o cura, care sa nu fie chiar cura si sa te ajute si in tensiune, iti pot recomanda eu ceva diete. din coincidenta, candva am tinut rubrica de diete la niste reviste cunoscute, nu dau nume, ca nu ma laud aici,dar ma pricep putin la diete. imi spui si iti trimit pe personale.

si eu le tin mai nou, nu pt ca as vrea sa slabesc, ci doar pt ca sunt bune pentru corp si ma gandesc la copil.

te pup

_

9+
2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, sotul cu oligoastenospermie moderata decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv. sarcina obtinuta natural.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Citat:
citat din mesajul lui babyblue

fecian, da, asta am vrut sa spun si eu, dar m-am abtinut ca sa n te sperii, ai risc de preeclamsie.

uite, dc vrei o cura, care sa nu fie chiar cura si sa te ajute si in tensiune, iti pot recomanda eu ceva diete. din coincidenta, candva am tinut rubrica de diete la niste reviste cunoscute, nu dau nume, ca nu ma laud aici,dar ma pricep putin la diete. imi spui si iti trimit pe personale.

si eu le tin mai nou, nu pt ca as vrea sa slabesc, ci doar pt ca sunt bune pentru corp si ma gandesc la copil.

te pup

_

9+
2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, sotul cu oligoastenospermie moderata decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv. sarcina obtinuta natural.

Chiar m-ar interesa. Cand poti trimite-mi mai multe date pe PM

Felicia, mami de scufundac atomic, Gabriel (23 Mai 2008) si 10+ cu
Nasterea lui Gabriel
_

Simply happy!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulusor77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui luli

din pacate aceasta odisee s-a incheiat pentru mine, inima bebelusului meu a incetat sa mai bata la 9,5 saptamani.

va doresc din tot sufletul sarcini sanatoase, nasteri usoare, bblusi sanatosi si sa fiti fericite.

eu...nu mai am nimic, nici lacrimi , nici putere, nici...nimic, viata e atat de cumplita uneori

Luli

Luli, imi pare atat de rau ! E mult prea dureros, si stiu ca pe moment incurajarile noastre nu te ajuta. Dar va veni o zi cand iti vei strange puiul in brate si te vei gandi ca am avut dreptate. Te imbratisez cu drag

lulusor77 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufi79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dya27

Pufi, da, bine mai zici..cred ca s-ar potrivi de minune hihi! Sarah ta este din rasa westie? oricum, nu se vede asa bine in poza, asa ca abia astept sa mai pui inca una.

15+

da dya, este din rasa westie, este o fetita de 4 ani jumate si o iubim mult mult . Am incercat sa pun poze insa ma pune sa instalez ceva .

viitoare mami de strumf nazdravan
15+ Doamne ai grija de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxybarbu spune:

Am reusit sa pun si eu poza cu burtica....sa nu va speriati prea tare pentru ca este mare

Traieste, Iubeste, Daruieste...
sunt cea mai fericita cu un de 16 +
DPN 04.07.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxybarbu spune:

pufi cand iti apare mesajul ala care iti spune ca trebuie sa instalezi uitete in susul pagini sa vezi ca acolo in bara apare un mesaj iar la sfarsitul lui scrie "click here", daca apesi acolo in 2-5 secunde se instaleaza

Traieste, Iubeste, Daruieste...
sunt cea mai fericita cu un de 16 +
DPN 04.07.2011

Mergi la inceput