Strumfi si prichindei iulie-august2011(11)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lulusor77 spune:

M-ati terminat cu simtitul bebelui. Sunteti niste fericite!!! Doamne, cat astept si eu momentul asta!!!

Concediul o sa-l impartim anul asta in bucatele mai scurte, si vom merge prin apropiere cu masina. Sunt f. multe locuri frumoase de vizitat, iar eu vreau sa cunosc mai bine imprejurimile, care sunt cu adevarat f. frumoase.

Mariaruxi, sigur ca nu esti denaturata ca vrei sa pleci cu bebele in concediu, foarte frumos!! La fel voi face si eu daca ma simt bine.

lulusor77 11+

Mergi la inceput

Eu m-am gandit sa nu-mi cumpar totusi Dopller pt. ascultat inima bebelui (sau eventual sa-l intreb pe medic inainte de a o face). Am vazut ca detecteaza intre 120 si 160 batai pe minut. Mi-e teama ca daca nu se incadreaza in limitele astea si n-o sa aud nimic, o sa innebunesc de griji.

Cum v-am spus, mie mi se vede deja binisor burtica (v-am pus o poza sa vedeti si voi), desi am numai 11 sapt. Oare cum o sa ma fac pana in august?

lulusor77 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

m-am uitat si eu la poze...mma ce frumoase sunteti toate
alina,mortal fecior ai...de unde ai costumul??
lulusor...nu o cunsc din pacate,dar tu imi pari tare cunoscuta...de unde esti din RO?

Mama de Ana si 15+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lisssa_ana

m-am uitat si eu la poze...mma ce frumoase sunteti toate
alina,mortal fecior ai...de unde ai costumul??
lulusor...nu o cunsc din pacate,dar tu imi pari tare cunoscuta...de unde esti din RO?

Mama de Ana si 15+

Din Timisoara. Tu?

lulusor77 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roberta84 spune:

Fecian , de abia acum am citit povestea ta , a nasterii lui Gabriel ( nume care vrem si noi sa il punem minunii noastre). Sa stii ca simteam cum imi bate inima mai tare cu fiecare cuvant care il citeam. Foarte frumoasa povestea voastra de dragoste si foarte emotionanta nasterea puiutului vs!
Sa va de-a Dumnezeu sanatate sa va bucurati de minunile vs!!!

14+

Ajuta-ne Doamne sa nastem prunci sanatosi !

Mergi la inceput

Lisssa, acum am vazut ca esti din Cluj. Mda, nu prea avem de unde sa ne stim. Dar bine ca ne cunoastem aici

lulusor77 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Citat:
citat din mesajul lui dya27
Burtocika, m-ai speriat de-a binelea..stiu cum sunt contractiile, e durerea aia ca inainte de menstruatie..oare acum tot contractii sa fie? Eu am luat utrogestan ovule pana acum o saptamana iar doctorita mi-a zis ca daca nu ma doare burta le pot intrerupe de acum..ceea ce am si facut.. pentru ca nu simt neaparat ca o durere.. dar cred ca le reiau! Totusi senzatia asta o am de multe saptamani iar la eco bebe e bine merci..nu stiu,iar incep sa ma panichez

15+

Aoleu, te rog eu nu te panica !!! Nu e cazul ! Tu esti la primul bb ? De unde stii cum sunt contractiile ? Nu e durerea ca la menstruatie, pur si simplu simti ca ti se intareste abdomenul. Eu stiu ca nu sunt probleme, poti lua No-Spa, dar pt mai multa siguranta intreaba doctorul si spune-i exact ce simti.

si nu vreau sa te sperii, te rog frumos

www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai coase cineva goblen ?
www.dealemele.webs.com" target="_blank">cartile copilariei mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns al3xutza_81 spune:

evening ladies...

Tocmai am vazut ca s-a deschis un nou capitol.
Am fost asa de prinsa cu serv ca nici n-am mai apucat sa intru pe net, insa am incercat sa recuperez ce-am pierdut citind acum toate msg.
Imi pare rau pt intamplarea nefericita si incerc sa nu ma panichez (pana pe la 9 sapt stateam stresata zilnic ca ar putea pati ceva bebe, acum mi-am mai revenit).
pt. toate burticile ce mi-am complimentat nepotica si finutza, pe 5 feb tre' sa rupem turta, ce repede a crescut de nu-mi vine sa cred.

Am observat ca se vorbeste despre cura de slabire. Eu nu stiu daca sunt chiar in grafic la 51 kg si 155 inaltime dar parca totusi nici cura nu as tine. Si eu sunt de acorc cu fetele care sunt optimiste ca dupa sarcina slabesti fara sa realizezi la cat o sa ne stresam cu bebeii.

In alta ordine de idei sunt foarte happy! Au venit cei de la MedLife la noi la serv pt a ne propune niste abonamente (carduri) si sunt super avantajoase ! Ma apuc acum sa citesc oferta.

In rest pentru burtici si usor!

Cu drag,
Alexandra (DN:04.08.1981)

12+

UM:21/10/2010,DNP:28/07/2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oanamares spune:

Burtici, am o intrebare.
Eu imi pun intravaginal,zilnic,dimineata si seara, Utrogestan. In timpul zilei se mai scurge,dar port tampon zilnic.Cand ma voi duce la dr la control am voie sa ma spal? De obicei ma spalam,dar acum cum fac? Ma duc asa,plina de gelatina aia alba de la ovule,sau ma spal? Voi cum ati facut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns al3xutza_81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Oanamares

Burtici, am o intrebare.
Eu imi pun intravaginal,zilnic,dimineata si seara, Utrogestan. In timpul zilei se mai scurge,dar port tampon zilnic.Cand ma voi duce la dr la control am voie sa ma spal? De obicei ma spalam,dar acum cum fac? Ma duc asa,plina de gelatina aia alba de la ovule,sau ma spal? Voi cum ati facut?

eu de obicei treceam pe acasa inainte de vizita la medic pentru un dus si schimburi proaspete! :) si eu folosesc tot utrogestan!

Cu drag,
Alexandra (DN:04.08.1981)

12+

UM:21/10/2010,DNP:28/07/2011

Mergi la inceput