Iepurasii la prima aniversare - LMA IANIS(99)
Raspunsuri - Pagina 16
atb spune:
Salutare!
Ami, felicitari pt sarcina!!! sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos! ce diferenta o sa fie intre ei? 1 an si 6-7 luni? Asa si intre ai mei. N-o sa iti fie usor dar e asa de frumos...
Fetele, eu cred ca ma dilesc rau de cap cu invatatul asta. Voi ati patit sa stati sa va ganditi la un lucru si sa va intrebati "oare chiar s-a intamplat sau doar am visat?". Ma duc cu capul nu alta... Asa-mi trebuie daca am vrut facultate la batranete...
Adriana mamy de Denis Alin 15.03.2010 si Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii)
carmickey spune:
atb mi s-a intamplat,nu facultatea este de vina,stai linistita si invata acolo...
am patit si eu cand ma trezeam dimineata, si ma gandeam, am visat? s-a intamplat in realitate???
spor la invatat si bafta multa la examene...
FILMULETE
POZE
mamica carmen de Adelina Ioana 16.04.2010 si adolescent Paul Florian13.09.1993
am cerut putere si viata mi-a dat dificultati pt a ma face puternic
am cerut intelepciune si viata mi-a dat probleme k sa le pot rezolva
Yaia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui stefimic YAIA sanatate multa puiutei si acomodare cat mai placuta la gradi. |
Cata, multumim mult!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
babyangel spune:
LA MULTI ANISORI PISCOTEL IANIS STEFAN!!! SA ITI FIE VIATA DOAR LAPTE SI MIERE SI SA MA IERTI MAMI DE INTARZIERE!si uite un cantecel de La multi ani!!!!
Anca
In asteptarea si a
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)
Codrin luna a 8 -a
Yaia spune:
Of, Ina, am crezut ca Robin s-a acomodat deja si nu mai plange dimineata. Tudor a inceput gradinita la 10 luni si a plans cam 2-3 saptamani, dupa care s-a acomodat super bine. De asta m-am gandit ca Robin e deja obisnuit cu noul loc si noile persoane. Alexia se acomodeaza si ea bine, plange din ce in ce mai putin dimineata. Cu bolile nu avem ce face, e parte din procesul de imunizare...
Sanatate multa si zile bune la gradinita!
atb, eu inainte sa fiu insarcinata sau sa ma gandesc la a avea copii, i-am spus sora-mii ca profu' nostru de mate din generala a murit, ca mi-a spus o prietena. El era in varsta si am zis amandoua 'Pacat, Dumnezeu sa-l odihneasca!' si asta a fost tot. Si dupa cateva luni bune, il vede sora-mea pe strada si era sa faca infarct! Profu' nu murise si mie nu-mi spusese prietena mea, visasem eu noaptea, dar a fost asa de real, ca nici nu mi-am dat seama.
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
babyangel spune:
LA MULTI ANI FETE DRAGI SI SA VA DEA DUMNEZEU UN AN ASA CUM VI-LDORITI!!!
Am aparut si eu dupa 1 luna ocupata tare, ca am intrat in sesiune si e tare greu cu toate!
Felicitari Ami pt sarcina....sa fie intr-un ceas bun si sa va dea DD putere si rabdare
Anca
In asteptarea si a
de Lucas (21.09.2000)
Codrin luna a 8 -a
babyangel spune:
CU MAI MARE INTARZIERE ZIC LA MULTI ANI PISOIASULUI ALEXANDRU DE DIANAMI!!!! SA AI PARTE NUMAI DE BUCURII ALATURI DE FAMILIA TA FRUMOASA si tie mami,iertare pt intarzierea mea!!!
Anca
In asteptarea si a
de Lucas (21.09.2000)
Codrin luna a 8 -a
nafi spune:
Buna ziua fetelor!
LA MUUULTI ANI IANISULUI CEL DRAGALAS! (cu scuzele de rigoare ptr intarziere)
Scriu pe fuga , caci ne-am intors de putin timp de la pediatra si curand trebuie sa apara tipii cu patul!
Deci la 9 luni stam asa : 79 cm si 11 kg, 46 cm circumferinta capului, f bine din toate punctele de vedere si ca dimensiuni e cat un copil de 14-16 luni dar cica generatia asta a lui Ricky asa e , mai de lungani...Ne-a dat fluor si vitamina D de luat pana implineste 1 an. de periat dintisorii cu o perie moale dar fara pasta. si ptr mersul in casa ii putem pune si pantofiori dar din cei cu talpa care se poate indoi f usor , nu rigida. n-a zis nimic de sustinerea gleznei. si cam atat...
INA iti multumesc ptr gandurile tale. esti o dulce. nu e usor intr-adevar si chiar si sotul meu, de cate ori ramane singur cu Ricky 2-3 ore, se tot intreaba cum de reusesc eu sa ma descurc 4-5 zile singura fara s-o iau razna. Nu vreau sa o fac eu pe mama eroina acuma dar ce alta optiune am?! niciuna! asa ca , chiar de imi vine acru sa ma joc toata ziulica pana dau in mintea copiilor si cateodata nu vorbesc in 24 de ore cu nici un adult..merg inainte si incerc sa ma bucur cat pot de ricky , caci sunt constienta, vor veni zile cand imi va fi dor de tot timpul asta petrecut cu el.
Multa bafta lui Robin la gradi.il pupacesc cu drag!
CASTELANA - hai iesi din butoi curand. iti asteptam cu drag mesajele
Fug caci e ora de papa ptr Ricacrdo si ma trage aici de sosete
Pupicei tuturor!
babyangel spune:
Sa va zic si eu noutati:
-face ca "masina"
-merge pe langa mobila, se lasa se ridica
-azi a facut 2pasi singur ..de la mobila la mine..dar e fricos rau..daca il las de maini..mi se prinde de pantaloni
- urca scarile de jos pana sus singur..sunt 13 la numar si evident in 4 labe
- bea cu paiul..asta mi-am dorit cel mai mult
-se tranteste cu fundu de pamant sau pe spate daca nu ii convine ceva
si finally...manaca pamant
Felicitari bebei care mergeti deja singurei!!! BRAVO!!
Felicitari Gia si David pt noii dintisori!
Anca
In asteptarea si a
de Lucas (21.09.2000)
Codrin luna a 8 -a