Iepurasii la prima aniversare - LMA IANIS(99)
Raspunsuri - Pagina 17
greenfrog spune:
Anca bafta multa in sesiune!
Ami felicitari pentru sarcina, sa ai o nastere usoara si sa fie bebe sanatos!
samaria spune:
Salutare, tuturor!
Iar ma strecor de la servici...vorba Innei, aici numai am timp, ca in rest, cand ajung acasa, puiuti maraiti, casa vraiste, burti flamande...
Va multumesc mult pentru aprecieri referitor la pozici!!!selina,stefimic
Ina:pupam obrajorii rotunjori ai lui Robin, sa creasca mare si sanatos, ca e tare frumos!!!sper ca nu te invinovatesti ca mergi la servici?!Astea-s vremurile, din pacate trebuie sa facem fata la provocari duble,si REUSIM.E nasol cand stii ca sacrifici din timpul de acasa, dar in timp, va fi bine!
Babyangel:felicitari pentru progresele puiutului tau si bafta la examene! Wow, fetelor, cum reusiti?! Eu sunt vraiste chiar si asa, daramite soi cu cursuri si examene...
Rebiana:imbratisari
Nafi:wow, ce iepuras dezvoltat ai tu acolo!!!
Iti doresc odihna placuta si BINEMERITATA in noul pat!!!
Wow, fetelor, pe aici ninge de zici ca vine Craciunul...Daca o tine tot asa, vai de noi...
Va pup cu drag, sper sa apuc sa mai vizionez si pozici...
bluekidoo spune:
Buna fetele.. acum am intrat si noi in casa si incerc sa recuperez, si vad ca va vaitati de spate asa ca mi-a incoltit un zambet pe fata.. nu ma pot abtine sa nu ma amuz la un gand: pentru prima data ma bucur ca sunt asa pitica eu nu trebuie sa ma aplec prea tare cand merge pitica asa ca nu am probleme prea mari cu spatele Fata de Sorin la 1.85 ai lui.. vaide salele lui... si al vostru binenteles
A si o intrebare.. sau 2... 1. Bebeii vostri stau in cap?? Tanya face ce face si pune fruntea in podea si se ridica in varful degetelor de la piciore si sta asa cateva secunde si o amuza tare.. o sa incerc sa-i fac niste poze sa vedeti la ce ma refer 2. merge singura in picioare.. dar in pat.. pe podea face 2 pasi.. in pat merge fara probleme.. n-ar trebui sa fie mai greu in pat ca e saltea moale.. nu ar trebui sa ii ofere nesiguranta, sa o dezechilibreze.. sau tocmai pt ca e moale ii da curaj?
Un vot va rog.
Nunta 12.05.2007
Carmen mami de Tanya Ioana 05.03.2010
bluekidoo spune:
Citat: |
citat din mesajul lui atb Salutare! Ami, felicitari pt sarcina!!! sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos! ce diferenta o sa fie intre ei? 1 an si 6-7 luni? Asa si intre ai mei. N-o sa iti fie usor dar e asa de frumos... Fetele, eu cred ca ma dilesc rau de cap cu invatatul asta. Voi ati patit sa stati sa va ganditi la un lucru si sa va intrebati "oare chiar s-a intamplat sau doar am visat?". Ma duc cu capul nu alta... Asa-mi trebuie daca am vrut facultate la batranete... Adriana mamy de Denis Alin 15.03.2010 si Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii) |
mie mi se intampla in fiecare zi.. azi de exemplu Sorin ma intreba la magazin daca luam niste mazare iar eu foarte mirata l-am intrebat "pai nu ai mancat ieri sau azi??" m-a privit O.o iar urmatoarea mea reactie a fost "..sau am visat?" In fiecare zi il intreb cate ceva si ii cer sa-mi confirme daca s-a intamplat sau am visat eu
Un vot va rog.
Nunta 12.05.2007
Carmen mami de Tanya Ioana 05.03.2010
ami_84 spune:
Buna tuturor.
Sensibila e unul singur. Si s-a lasat asteptat... la prima eco de la 6 saptamani nu s-a vazut decat sacul. Abia la sapte saptamani l-am vazut pentru prima oara. Si marti cand am fost din nou mi-a facut cred si din "manute".
Andra te astept sa ne povestesti cum ati petrecut de ziua lui Ianis cel mic.
Bluekidoo, Yaia, Sanzi, Lindal, Samaria, Selina, Child, Alexandra, Stefimic, Stefana, Castelana, Ina, Atb, Anca, Silvia va multumesc tuturor din suflet pentru urarile voastre. Mi-au mers direct la suflet!
Corimami eu ma simt bine. Nu am nici greturi / pofte... Doar uneori ma simt un pic irascibila. Mama lor de hormoni.
Va spuneam ca Irina nu prea e amatoare de mers tinuta de manute, insa exerseaza de zor ridicatul in picioare. Si ii mai place la nebunie sa isi puna cate ceva pe cap si sa fuga repede la oglinda si sa se admire!
Felicitari tuturor pentru primii pasi, bilanturile lunare, tot ce fac iepurasii nostri!!
V-am salutat pe toate.
Mami de Irina (8 martie 2010) si din nou + 10
ami_84 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui samaria Ami-esti super tare mamico!!!! Maria Mami de puiuti draguti Sammy si Eduard |
Multumesc!
Mi-am mai amintit ceva. Atb, Irina va avea un an si cinci luni la DPN. Si vroiam sa va mai zic ca Irinei ii place foarte mult "calutul" (puneti copilul sus dupa gat si sa il plimbati asa prin casa). Tati are program zilnic, cel putin de doua ori.
Mami de Irina (8 martie 2010) si din nou + 10
dayanara spune:
yaia, selina multa sanatate copiilor!
ami sarcina usoara si bebe sanatos! v-ati gandit deja la nume? :)
Rebiana27 spune:
SENSIBILA tare frumos va jucati tu si Gia de-a “Cucu-Bau”. Eu folosesc joaca asta sub denumirea de “unde e Mara” sau “unde e mama” si Mara se distreaza asemeni Giei.
CASTELANA putere si suflet deschis!
INA, NAFI frumos au crescut Robin si Ricky.
AMI, DPN-ul e in iulie sau august, asa-i? Mi-ar fi placut sa am si un copil nascut vara.
Mami de doua minuni: Luca si Mara
wapi spune:
In primul rand multumim pentru sfaturile referitoare la apa! Ne-am linistit ca nu suntem singurii in situatia aceasta. Sauna nu avem cum sa facem, a acceptat de la lingurita si dintr-un pahar banal cat de cat. El inca mai papa laptic - dar are doar o masa in timpul zilei si mi se parea putin pentru hidratare.
Ami - felicitari pentru bebe nr. 2! Noi am pus punct la acest capitol, sau punct si virgula ca mai e timp
Multumim pentru urarile de ziua noastra - azi a implinit boieru' cel mic noua luni
Deja podelele din casa nu mai au niciun secret pentru Mihai, stie cum sa ajunga in orice incapere, inclusiv in baie unde a incercat sa guste apa din toaleta, deocamdata nu ajunge cu mana. Am vazut ca unii prefera pamantul, el prefera lavabila
Deja au inceput aniversarile pentru venerabila varsta de un an. Uram si noi tuturor "seniorilor" LA MULTI ANI"!