Iepurasii la prima aniversare - LMA IANIS(99)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ina_3040 spune:

Dragi mamici,

multumesc tuturor pt cuvintele voastre mi-au mers la inima

Stefimic intr-adevar e greu sa lasi copilul atatea ore si sa il vezi numai seara. ca sa nu zic ca am inceput sa fiu geloasa pe sotul meu pt ca Robin a devenit f apropiat de el - sotul meu are mai putin de lucru perioada asta asa ca il duce el la cresa dimineata si il ia deja la 4 asa ca stau mult timp amandoi. Eu plec dimineata si ii las dormind, mi se pare trist da ce sa facem? nu ma plang ca asta e situatia si mergem inainte dar nici nu pot sa zic ca sunt 100% multumita. fac si eu ce pot ca sunt doar un om.

Yaia ma bucur sa aud ca Alexia incepe sa se adapteze, tu ai inceput lucru deja? Robin plange mereu dimineata si ne-a zis pediatra ca probabil ca asa va si continua, e mai sensibil ce sa facem. Cum se mai simte acuma cu antibioticul?
Nafi asa e facem si noi ce putem. eu te inteleg perfect, am avut luni intregi cand al meu sot pleca dimineata si venea seara, de una singura in casa, Robin plangea intr-una de imi venea sa ma urc pe pereti. De ex saptamana trecuta mi-am luat liber o zi si am mers la magazine si prin oras de una singura de dim pana seara, pe Robin l-am dus la cresa. intr-una ma gandeam la el si ma simteam prost ca mai bine stateam cu el acasa insa pana la urma mi-a prins bine, m-am intors cu bateriile reincarcate.
ce iepuras grasut si lung ai tu acolo sa-ti traiasca!
Anca ce iepuras smecher ai tu acolo, auzi la el sa urce singur scarile da asta cu bautul cu paiul m-a spart, cum ai reusit sa il inveti???
Bluekidoo, Adriana, Yaia sunteti tari cu visatul, poate visez si eu intr-o zi ca mi-am dat demisia si uit sa mai merg la birou
Smechera Tanya auzi sa stea in cap! fetelor ajung sa cred ca Robin e cel mai nataflet din odisee :)))))))
Rebiana multumim ne-a dat Dumnezeu copilasi minunati, sa fie sanatosi!
Samaria ne incurajam reciproc de la servici dar si cand ajungem acasa la zambaretii nostri uitam de toate. inca nu am apucat sa vad pozele dar deseara dupa ce culc pruncul musai ma uit.
Ami ce domnisoara ai tu acolo, auzi la ea sa fuga la oglinda. Vai de bugetul lu' tati peste cativa ani ca nu cred ca o sa o imbracati cu ce nu e de acord
Wapi ce exporator ai acolo, al meu e atras de peria aia de spalat wc-ul cum e in baie cum da s o ia ca stie ca nu are voie. cred ca il angajez la salubritate ca ii plac toate ce tin de baie.
hai ca o tai sa mai muncesc ceva, la 5 rup usa! pupici tuturor!

Ina mamica fericita de printisor Robin Sebastian 15/03/2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Ina noi de pe la 8 luni cochetam cu paiul Mi-a fost greu pana sa-l fac sa REALIZEZE CA SI PE ACOLO CURGE CEVA Luam eu ceai cu paiul si la capatulpaiului tineam degetul pana ajungeam la el si ii lasam paiul cu ceiut .Iar intr-o zi,tot prostindu-se cu canuta lui cu pai a tras dintr-o data si s-a inecat...si gata a fost!

Blukiddo,eu am pierdut..dar tu cum ai rezolvat problema ta cu sarcina?
Despre Tanya e distractiv ce zici tu acolo...dar e normal intr-un fel,ca in patut se simte ea in siguranta ca se poate prinde imediat de ceva

Anca

In asteptarea si a

mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)
Codrin luna a 8 -a

Mergi la inceput

Vai ce semnatura am..Of, of!! maine sper sa imi fac timpsa o scimb!

Anca

In asteptarea si a

de Lucas (21.09.2000)
Codrin luna a 8 -a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bluekidoo spune:

ti-am trimis Pm

Un vot va rog.

Nunta 12.05.2007

Carmen mami de Tanya Ioana 05.03.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

Neata fetelor! Dau si eu o cafea buna de tot, fii-mea inca doarme

Mada mami de Ilinca frumoasa (31.03.2010)
Mami si tati te iubesc mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ami_84 spune:

Neata!
Bumbita pt cafea. Mai nou pe langa faptul ca tb sa ma trezesc pt Irina sa ii dau papica, trebuie sa ma duc si la baie de cateva ori pe noapte. Asa ca e binevenita.
Roxana multumesc! Asteptam mai intai sa vedem daca e sau .
Rebiana pe 15 august e DPN-ul. Sincer, mie cel mai potrivit anotimp pt a naste e primavara. Bebelusul prinde toate anotimpurile si pana in iarna are timp sa se mai "inzdraveneasca".
Wapi multumesc.
Bluekidoo si Irina sta in cap. Face un fel de pod. Si cred ca salteaua de la pat ii ajuta fiind flexibila sa prinda mai usor echilibru, decat jos unde e dur si e nevoie de mai mult efort sa isi tina echilibrul. Eu asa gandesc, pt ca si Irina cel mai des pe pat experimenteaza statul/ridicatul in picioare.
Ina stai linistita ca nu cred ca Robin e natafletul odiseei. Nici Irina nu face din multe ce citesc pe aici. Eu ma gandesc la Robin tot timpul ca e foarte avantajat ca se joaca, interactioneaza zilnic cu alti bebelusi. Eu abia astept sa se incalzeasca afara sa o duc in parc sa socializeze.
O zi buna tuturor.

Mami de Irina (8 martie 2010) si din nou + 10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

Neatza

Cine mai bea o ?

Multumim pentru aprecierea filmuletului.

Bluekidoo - si Gia sta in cap si in patut si pe jos. Si ei ii place sa faca asta.
Asta e pozitia

La multe lunici iepurasilor : Eric Nicholas de oanaiacovita, Rares de Irinabobe, Mara Elena de sanzi, Angela Ioana de mihaelagrosan, Amalia Alexandra de delsim !

de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual)
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

Mergi la inceput

'Neata fetelor,

Cu placere beau si prima si a doua cafea! multam'

Sensibilo dar ce mortala e Gia in poza...ii place ei sa vada lumea cu fundu'n sus.
Si codrin mai pune capu' jos, dar nu e chiar asa gimnast

Ami cand citesc despre tine imi vin niste amintiri minunate si parca imi creste inima ...sa inteleg ca esti prima mamica din odisee care are deja pastaiuta in burtica??? Ca eu am lipsit si poate am ratat startul la pastaiute

Anca

In asteptarea si a

de Lucas (21.09.2000)
Codrin luna a 8 -a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

ANCA intr-adevar Ami e prima dintre noi insarcinata din nou Ma bucur pentru ea; face copii frumosi :)
AMI e drept ca primavara mi-a parut si mie anotimpul potrivit -Luca si Mara sunt nascuti in martie- insa tot gandesc la petreceri in aer liber; locatii variate (am gandit doar avantaje...)

Mami de doua minuni: Luca si Mara

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

LA MULTE LUNITE iepurasilor: ERIC, RARES, MARA si ANGELA.

hi, hi ce de iepurasi avem astazi, abia astept cate o feliuta de tort de la fiecare.

Mergi la inceput