Ghiocei de Martie-Aprilie***295***
Raspunsuri - Pagina 12
novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ilinca_M. Dar de ce trebuie sa-i spuna la ham ham "marsh"? Bine am inteles? mami de Sophia-Diana (Sophiphi) 18 luni 19 luni Manole forever |
avem un screen saver cu un caine care linge ecranul si ea ii spune mars ca asa a auzit-o pe soacra-mea
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Ilinca_M. spune:
Vai, stiu screen-server-ul ala, e delicioasa potaia care linge ecranul!
Da' vezi ca daca va asocia cainele cu "marsh" va dezvolta o relatie proasta cu animalele, facusem si un topic pe tema asta, stati ca va dau link imediat
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
19 luni
Manole forever
m_monique spune:
acum am venit de la plimbare si mi-am adus aminte de un lucru foarte important:
Chatonel
sa fi sanatoasa, fericita, si sa ti se implineasca tot ce-ti doresti.
Dodo-pui spune:
Chato la multi ani sanatosi!
PS: mey suntem nascute in acelasi an deci tinere si nelinistite
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Ilinca_M. spune:
Vai de mine, asa-mi trebuie daca nu "scanez" cu atentie prima pagina, de nu aveau alte tufete spirit de observatie ratam asa zi importanta
Chatonelo, sa te tzina...mama natura inca 100 de ani pe lume, dintre care macar 70 alaturi de noi! Sa fii vesnic juna-n suflet ca acum, ferice si iubita, ca mama, ca destoinica nevasta, ca prietena, ca vecina, ca... orice, caci o meriti...cu varf si indesat, ca sa zic asa:)))
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
19 luni
Manole forever
Anaan spune:
Ioi, de nu zicea monique, ratam momentul
La multi ani, pisica frantuzeasca! Sa-ti implinesti dorintele (ca, la cum te vad eu, esti in stare sa muti si muntii)!
simonapro spune:
La multi ani CHATO, sa ai o viata plina mereu de iubire, implinire si tot ce-ti doresti
Multe si
Anaan: pupam Andreiutu accidentat, sa treaca bubitele
Am vazut-o pe Ada vorbareata, e extraordinara si ce par frumos are , eu cu Luc cam tot asa avem discutii, dar mai scurte, ca de e baiat si nu sta prea mult la povesti
Am vazut si poze, cu Maria si Gabriel, tare frumusei
La tema nu ma bag de data asta, ca nu le am cu filozofatul si ar fi prea scurt si neinteresant raspunsul.
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)