Ghiocei de Martie-Aprilie***295***

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Hello,

Prima data o intrebare: folositi careva produse Amway? Ma intereseaza, in special, prodeusele cosmetice.

Si: fetele care sint deja "in floare" asa ca mine, ce creme de fata folositi? Imi tre' ceva "miraculos" ca arat ca naiba si e cam devreme sa trec la bisturiu.

Sint curioasa si de masti -facuti si-n casa, de ce nu?- sau orice mi-ar putea reda stralucirea de alta data Stiu ca-i mult ce cer dar, na, incercarea moarte n-are!

Gina lu' Ian

Mi-e dor...

Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010

Mergi la inceput

Ada "noastra" e minunata si, nu stiu cum sa explic, dar ma incearca un asa un sentiment de...mindrie ca o cunosc! E un copil extraordinar, de abia astept s-o revad live; si pe parinti asisderea!

Gina lu' Ian

Mi-e dor...

Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010

Mergi la inceput

No, ma facui de ris ca iar ma tin de "prostii" cind azi e ziua lui Chatonella

La multi ani fericiti, draga mea!

Gina lu' Ian

Mi-e dor...

Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010

Mergi la inceput

Astea fiind spuse, merg sa ma culc ca iar am gafat si mi- trecut chefu' de forumeala.

PS. Referitor la tema, pe scurt: impartasesc opinia Pisiciigri si, de data asta, nu sint pe aceeasi pozitie cu cuscra; o sa detaliez cind mi-o reveni kefu'!

Pina atunci...va pup

Gina lu' Ian

Mi-e dor...

Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Hello,

Prima data o intrebare: folositi careva produse Amway? Ma intereseaza, in special, prodeusele cosmetice.

Si: fetele care sint deja "in floare" asa ca mine, ce creme de fata folositi? Imi tre' ceva "miraculos" ca arat ca naiba si e cam devreme sa trec la bisturiu.

Sint curioasa si de masti -facuti si-n casa, de ce nu?- sau orice mi-ar putea reda stralucirea de alta data Stiu ca-i mult ce cer dar, na, incercarea moarte n-are!

Gina lu' Ian

Mi-e dor...

Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010

De Amway am auzit, dar nu le cunosc in mod direct.
O masca simpla si eficienta: intr-un bol amesteci vreo 2 linguritze de polen, le inmoi cu putina apa calda si le invarti acolo; apoi pui o linguritza de ulei de masline, vreo 2 picaturi de lamaie si invarti acolo ca pe o maioneza. Apoi iti dai cu maglavaisu' pe mecla (te ingalbenesti instantaneu) si stai asa 1 ora. Apoi limpezesti si eventual dai cu crema ta hidratanta obisnuita.
Eu inca nu am folosit nimic anti-rid si nici nu-s constanta nici in a ma demchia (rau fac!) nici in a-mi aplica creme hidratante' hranitoare. Dinainte de Craciun mi-am luat o La Roche Posay pentru ten sensibil si vad c-am reusit sa ma tin de ritualul de a mi-o aplica macar seara, daca nu chiar dimineatza si seara. Sa vad cat ma tine! (obiceiul, nu crema)

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
19 luni
Manole forever

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Citat:

Astea fiind spuse, merg sa ma culc ca iar am gafat si mi- trecut chefu' de forumeala.

PS. Referitor la tema, pe scurt: impartasesc opinia Pisiciigri si, de data asta, nu sint pe aceeasi pozitie cu cuscra; o sa detaliez cind mi-o reveni kefu'!

Pina atunci...va pup

Gina lu' Ian

Mi-e dor...

Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010

Io cred ca Chatonel apreciaza ca ne tinem de prostii de ziua ei!
Dar cuscra, sa nu crezi ca scap asa usor: cica "subscriu la parerea lui pisigri" si punct. Tu ai lansat asa tema interesanta si capabila de a fi privita din multe unghiuri, trebuie sa ne dezvolti, clar. Ce somn ziua?! Doarme Titi Ian si tu in loc sa profiti sa-ti faci propria tema(!!!) te retragi in culcus?!
Sophiphi a facut ceva ce raaar face: mi-a explicat (in gesturi) ca-i e somn. Toata ziua s-a jucat singurica, a facut sarmale cu maica-mea (i-am facut si poze:))) apoi a venit brusc, m-a tras de haine, m-a luat de mana si m-a dus in pat, s-a lungit asteptand sa-i pice "para malaiatza" si a adormit in 5 minute!

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
19 luni
Manole forever

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Citat:

Hello,

Gina lu' Ian

Mi-e dor...

Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010

Mie imi plac foarte mult produsele de ingrijirea tenului de la Lierac; imi cumpar intotdeauna cand ajung prin strainataturi; dau acea stralucire si stare de bine la care te referi; am vazut ca sunt acum si prin Romania, preturile sunt destul de mari, de fapt nici in strainatate nu-s chiar ieftine, dar eu zic ca merita. Acum am creme Lancome( primite de la o prietena), mai scumpe decat cele Lierac, dar nu mi se par la fel de bune.
Despre Amway nu stiu ce sa zic; in ceea ce priveste ingrijirea tenului sunt o snoaba si nu am incredere in genul asta de produse, vandute pe baza de catalog, la gramada cu produse de uz casnic etc. Prefer producatori axati pe un singur domeniu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Citat:

Pina atunci...va pup

Gina lu' Ian

Mi-e dor...

Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010

Dezertoareo!
Chatonel cred ca ne stie de aiurite, asa ca nu se supara, speram!

Pai eu m-am rupt aseara din lipsa de chef si am facut tema, scurt e drept, dar cu sarguinta, si tu te duci sa te culci!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Fetelor drage, va multumesc

Nu stau mult, merg la film in pat, linga motanescu

ps
ina, ce gafa zici ca facusi? a... ca intrebi de creme de moase? vin io si-ti zic mai pe seara ce are efect si ce nu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

La multi ani, Chatonescu! Asteptam vinul mai pe seara!

INA io am o matusa cu un super ten care si-a facut toata viata un singur tip de masca: splash cu desertul pe fata. Avea caise, isi trantea o caisa pe mecla. Ce fructe avea isi storcea si pe mecla. Acum cred ca totusi ar trebui macar goagalite care ce efect au, da' mi s-a parut simpatica ideea.

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!

Mergi la inceput