Ghiocei de Martie-Aprilie***295***
Raspunsuri - Pagina 13
inapreda spune:
Hello,
Prima data o intrebare: folositi careva produse Amway? Ma intereseaza, in special, prodeusele cosmetice.
Si: fetele care sint deja "in floare"
asa ca mine, ce creme de fata folositi? Imi tre' ceva "miraculos" ca arat ca naiba si e cam devreme sa trec la bisturiu.
Sint curioasa si de masti -facuti si-n casa, de ce nu?- sau orice mi-ar putea reda stralucirea de alta data
Stiu ca-i mult ce cer dar, na, incercarea moarte n-are! 
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010
inapreda spune:
Ada "noastra" e minunata si, nu stiu cum sa explic, dar ma incearca un asa un sentiment de...mindrie ca o cunosc!
E un copil extraordinar, de abia astept s-o revad live; si pe parinti asisderea! 
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010
inapreda spune:
No, ma facui de ris ca iar ma tin de "prostii" cind azi e ziua lui Chatonella ![]()
La multi ani fericiti, draga mea!
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010
inapreda spune:
Astea fiind spuse, merg sa ma culc ca iar am gafat si mi- trecut chefu' de forumeala.
PS. Referitor la tema, pe scurt: impartasesc opinia Pisiciigri si, de data asta, nu sint pe aceeasi pozitie cu cuscra; o sa detaliez cind mi-o reveni kefu'!
Pina atunci...va pup 
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010
Ilinca_M. spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui inapreda Hello, Prima data o intrebare: folositi careva produse Amway? Ma intereseaza, in special, prodeusele cosmetice. Si: fetele care sint deja "in floare" Sint curioasa si de masti -facuti si-n casa, de ce nu?- sau orice mi-ar putea reda stralucirea de alta data Stiu ca-i mult ce cer dar, na, incercarea moarte n-are! ![]() Gina lu' Ian Mi-e dor... Ian -toamna 2010 Ian - Craciun 2010 |
De Amway am auzit, dar nu le cunosc in mod direct.
O masca simpla si eficienta: intr-un bol amesteci vreo 2 linguritze de polen, le inmoi cu putina apa calda si le invarti acolo; apoi pui o linguritza de ulei de masline, vreo 2 picaturi de lamaie si invarti acolo ca pe o maioneza. Apoi iti dai cu maglavaisu' pe mecla (te ingalbenesti instantaneu
Eu inca nu am folosit nimic anti-rid si nici nu-s constanta nici in a ma demchia (rau fac!) nici in a-mi aplica creme hidratante' hranitoare. Dinainte de Craciun mi-am luat o La Roche Posay pentru ten sensibil si vad c-am reusit sa ma tin de ritualul de a mi-o aplica macar seara, daca nu chiar dimineatza si seara. Sa vad cat ma tine! (obiceiul, nu crema)
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
19 luni
Manole forever
Ilinca_M. spune:
| citat din mesajul lui inapreda Astea fiind spuse, merg sa ma culc ca iar am gafat si mi- trecut chefu' de forumeala. PS. Referitor la tema, pe scurt: impartasesc opinia Pisiciigri si, de data asta, nu sint pe aceeasi pozitie cu cuscra; o sa detaliez cind mi-o reveni kefu'! Pina atunci...va pup ![]() Gina lu' Ian Mi-e dor... Ian -toamna 2010 Ian - Craciun 2010 |
Io cred ca Chatonel apreciaza ca ne tinem de prostii de ziua ei!

Dar cuscra, sa nu crezi ca scap asa usor: cica "subscriu la parerea lui pisigri" si punct. Tu ai lansat asa tema interesanta si capabila de a fi privita din multe unghiuri, trebuie sa ne dezvolti, clar. Ce somn ziua?! Doarme Titi Ian si tu in loc sa profiti sa-ti faci propria tema(!!!) te retragi in culcus?!
Sophiphi a facut ceva ce raaar face: mi-a explicat (in gesturi) ca-i e somn. Toata ziua s-a jucat singurica, a facut sarmale cu maica-mea (i-am facut si poze:))) apoi a venit brusc, m-a tras de haine, m-a luat de mana si m-a dus in pat, s-a lungit asteptand sa-i pice "para malaiatza" si a adormit in 5 minute!

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
19 luni
Manole forever
Anaan spune:
| citat din mesajul lui inapreda Hello, Si: fetele care sint deja "in floare" Gina lu' Ian Mi-e dor... Ian -toamna 2010 Ian - Craciun 2010 |
Mie imi plac foarte mult produsele de ingrijirea tenului de la Lierac; imi cumpar intotdeauna cand ajung prin strainataturi; dau acea stralucire si stare de bine la care te referi; am vazut ca sunt acum si prin Romania, preturile sunt destul de mari, de fapt nici in strainatate nu-s chiar ieftine, dar eu zic ca merita. Acum am creme Lancome( primite de la o prietena), mai scumpe decat cele Lierac, dar nu mi se par la fel de bune.
Despre Amway nu stiu ce sa zic; in ceea ce priveste ingrijirea tenului sunt o snoaba
Anaan spune:
| citat din mesajul lui inapreda Astea fiind spuse, merg sa ma culc ca iar am gafat si mi- trecut chefu' de forumeala. PS. Referitor la tema, pe scurt: impartasesc opinia Pisiciigri si, de data asta, nu sint pe aceeasi pozitie cu cuscra; o sa detaliez cind mi-o reveni kefu'! Pina atunci...va pup ![]() Gina lu' Ian Mi-e dor... Ian -toamna 2010 Ian - Craciun 2010 |
Dezertoareo!
Chatonel cred ca ne stie de aiurite, asa ca nu se supara, speram!

Pai eu m-am rupt aseara din lipsa de chef si am facut tema, scurt e drept, dar cu sarguinta, si tu te duci sa te culci!!!!!
chatonel spune:
Fetelor drage, va multumesc 

Nu stau mult, merg la film in pat, linga motanescu ![]()

ps
ina, ce gafa zici ca facusi? a... ca intrebi de creme de moase? vin io si-ti zic mai pe seara ce are efect si ce nu! 
Monnvas spune:
La multi ani, Chatonescu! Asteptam vinul mai pe seara!
INA io am o matusa cu un super ten care si-a facut toata viata un singur tip de masca: splash cu desertul pe fata. Avea caise, isi trantea o caisa pe mecla. Ce fructe avea isi storcea si pe mecla. Acum cred ca totusi ar trebui macar goagalite care ce efect au, da' mi s-a parut simpatica ideea.
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!