Ghiocei de Martie-Aprilie***295***
Raspunsuri - Pagina 14
novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ilinca_M. Vai, stiu screen-server-ul ala, e delicioasa potaia care linge ecranul! Da' vezi ca daca va asocia cainele cu "marsh" va dezvolta o relatie proasta cu animalele, facusem si un topic pe tema asta, stati ca va dau link imediat mami de Sophia-Diana (Sophiphi) 18 luni 19 luni Manole forever |
Ilinca, mersi de link, o sa ma pun la citit, nici pe mine nu ma incanta si stiu ca nu e ok sa zica mars la caine mereu, dupa cum am zis, soacra-mea are 3 dulai si asa povesteste cu ei iar Ada a preluat rapid vorba, tot incerc eu sa-i gasesc sinonime mai dragute ...
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
Aoleu azi e sarbatoare mare aici si nu stia, rusine sa-mi fie ca am renuntat la bunul obicei de a studia lista sarbatoritelor la inceputul lunii !!
Asadar CHATONEL
Sa ramai la fel de tanara in suflet si la trup iar la minte brici ca si pana acum !!!
Si chiar sper sa te intalnesc live anul asta !!
Monnvas spune:
Mai, si al meu cam zice "marsh" la caini si vad ca ii e teama de ei. Acum nu stiu daca e instinctiv (sau prin imitatie, ca si mie mi-e, da' incerc sa nu verbalizez in prezenta lui) sau "i-a soptit o pasarea" (adica ai mei) "sa nu te apropii de caine ca te mushca". Desi eu i-am rugat sa nu...
(cand vreau sa nu se apropie de un caine vagabond ii zic: "Lasa-l, ca face nani/are treaba/il deranjam", chiar nu vreau sa-i bag frica in oase, ca io-s chiar exagerat de fricoasa).
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!
Monnvas spune:
Acum tre' sa ma bucur ca a subliniat Ilinca legatura dintre infidelitate si self esteem. Adicatelea si io cred ca daca stai bine cu self esteemul nu ai nevoie de confirmari.
Amu, vorba Ilincai, daca asa le place la unii, sa aiba escapade consimtite, treaba lor, nu te poti "cufuri" in gusturile omului, insa in cazul asta io zic ca si a treia parte (amantul/-a) ar trebui incunostiintat ca nu e decat o variatiune, sa nu-si faca ganduri.
CRISTIAN (7.03.2009)
cioburi de viata in 3
novus spune:
InaPreda, astept punctul tau de vedere pe larg la tema data de tine !! lasa somnul pe diseara
Cu cremele: eu folosesc gama Vichy si sunt incantata de ea, eu am tenul uscat si am incercat fel si fel de creme dar toate imi lasau senzatia de piele care strange,a cum am gasit una care mi se potriveste
Am mai folosit in tinerete si gama Oil of Olay care acum vad ca a reaparut si la noi, tre' sa incerc sa vad cum mai e crema
Despre Amway: am mai luat produse de curatenie de la ei dar la creme nici eu nu ma bag la sistemele astea MLM, prefer producatorii doar de cosmetice
novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Monnvas Mai, si al meu cam zice "marsh" la caini si vad ca ii e teama de ei. Acum nu stiu daca e instinctiv (sau prin imitatie, ca si mie mi-e, da' incerc sa nu verbalizez in prezenta lui) sau "i-a soptit o pasarea" (adica ai mei) "sa nu te apropii de caine ca te mushca". Desi eu i-am rugat sa nu... (cand vreau sa nu se apropie de un caine vagabond ii zic: "Lasa-l, ca face nani/are treaba/il deranjam", chiar nu vreau sa-i bag frica in oase, ca io-s chiar exagerat de fricoasa). CRISTIAN (7.03.2009) -------------------------------------- Where there's a will there's a way cioburi de viata in 3 SILUAN are dreptul la viata! |
Pai si eu sunt o fricoasa de numa' si nu as vrea sa ma mosteneasca
Pisik06 spune:
LA MULTI ANI CHATO! Sa fii sanatoasa si sa ramai aceeasi persoana p;ina de umor si absolut fermecatoare
Am vazut putin din filmul cu Ada, este dementiala!!!! Restul il savurez cand pot da sonor ca lumea.
Problemele ridicate de Ina "e profunde" rau pentru mine acum, dar promit ca le atac mai incolo.
In privinta cainilor si eu am un of. Noi o invatam frumos, nu o speriem niciodata cu privire la catei, mama are un catel cu care se smotoceste mereu cand mergem la ea, cu toti cainii "cunoscuti" o lasam sa se joace, iar cu maidanezii am invatat-o ca sunt catei pe care nu ii cunoasteam, asa ca ii salutam si le facem mai-mai de la distanta. Mama o invata la fel, ca e mare iubitoare de animale.
La partea sotului am eu insa o problema. Soacra-mea cum vede un catel prin preajma cum ii face "mars", desi am rugat-o sa nu mai zica asa in fata Anei, dar ea pretexteaza ca ce, vrei sa o muste?. Matusa sotului are doua catele si cum mergem pe acolo cum le zic soacra-mea si matusa mars, la cotet obraznicelor, etc., iar maica-sa (bunica sotului) le loveste cu bastonul si urla la ele. E clar ca sunt crescuti in moda veche de la tara ca (,) catelul trebuie sa pazeasca, sa fie cat mai rau, sa manance paine cu zeama, sa stea in curte si pe -20 de grade, ca e un animal. Eu mor pe conceptiile astea, dar nu cred ca ii mai schimb oricat as incerca (le tot zic, dar e fix degeaba). Asa ca mi-e teama ca o vor influenta la un moment dat, ca eu nu voi putea sa stau non-stop cu ea in preajma lor, ca bunici buni sunt, vor avea si curte si casa noua, ar fi si pacat sa nu o las si cu ei, dar cu chestia asta tare nu sunt impacata. Mai ales ca noi planuim sa ii luam Anei un golden retriever (catelul suprem in conceptia mea), care sa stea la ei la curte, dar decat sa se comporte cu el ca naiba cred ca mai bine ma lipsesc
Mami de minune mica
novus spune:
No sa va povestesc intamplarile de astazi: vin amicii nostri la noi sa mergem la noul loc de joaca, mergem acolo, fain locul dar fara jucarii prea multe pt pici, are in schimb aparat de facut baloane si alte nebunii dar din pacate era frig ca s-a stricat centrala, dam sa mergem la plimbre dar fetita prietenilor face kk asa ca ajungem iar la noi acasa de unde nici nu-i mai urnim ca ei sunt cam comozi si pe tocuri
Se pun fetele pe joaca si incepe cafteala adica fetita cum ajungea langa Ada jap o palma, mama ei o lua si ii explica frumos ca nu e voie, bla bla, mai treceau 2 minute iar o lovea, ba o tragea de par iar morala mamei, asta pana se trezeste desteptul de taica-su ca ce tot o roaga atata sa fie cuminte lasa ca ii arata el si se indrepta catre fetita deja cu o mutra bataioasa vai ce m-am enervat !!
Nu inteleg cum mai pot fi specimene din astea care cred ca educatia se face cu paru' si nu cu vorba !!
Fetita intr-adevar nu statea o clipa si a rasturnat tot ce a prins, a aruncat toate chestiile si a disciplinat-o pe Ada dar ce stiu cum se poarta ei cu ea acasa ca mama o certa incet sa nu o auda tatal care era in cealalta camera
Monnvas spune:
Asa, sa va dau si eu o tema? Ca la oracole...
Ce vicii aveti?
Ce dependente aveti? - daca sunteti dependente de ceva, fizic sau emotional.
Ce va doriti cel mai mult sa NU faca/fie copiii vostri?
si ca nota de subsol: cum reusiti sa NU aveti asteptari prea mari de la copii? Si sa nu va lasati influentati de reusitele voastre? (pe principiul: io-s doctor, si fie-mea tre' sa fie; cum faci sa nu proiectezi asupra copilului reusitele tale de orice tip?)
CRISTIAN (7.03.2009)
cioburi de viata in 3
novus spune:
Pisiko , te-am sunat vineri , te mai sun si maine ca mi-e dor de tine!!