Ghiocei de Martie-Aprilie***295***

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Anaan, bcum e ranitu' ?? ceva urme proaspete ?

Nu veniti la noi ca e o vreme supeeerba si mergem sa inauguram un loc de joaca nou si apoi in parc , va bagati ?!!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Si acum: Buna dimineata!

Ina, unde ai dezertat? Ai pus bomba si ne-ai parasit pe campul de lupta.

Niste precizari: cu "open relationships" eu sunt de acord, daca sunt implicati oameni care le pot "duce"; ambii, cum a zis Ilinca, nu doar unul dintre ei, ca altfel se lasa cu suferinta mare; eu n-as putea accepta, asa ca pentru mine open relationship = no relationship in momentul de fata...mai stii ce baba cu vederi largi o sa devin?!

Construirea stimei de sine prin bifarea unui numar cat mai mare de parteneri sexuali(sau partenere sexuale) mi se pare ridicola; cred ca, de fapt, de multe ori, e vorba de o nesiguranta care trebuie compensata cumva.

Exista si cazuri de fidelitate de nevoie, care nu mi se par laudabile: exemplu - un barbat prost, badaran, urat cat se poate, care a reusit cumva sa se insoare; ar insela el cu drag si spor, dar n-are cu cine, ca nu-i da nicio m.u.i.e.r.e atentie; no, fidelitatea astuia nu mi se pare admirabila, chiar daca tine o viata; admir mai mult un barbat cu potential care a inselat, dar a realizat ce prostie a facut

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui novus

Nu veniti la noi ca e o vreme supeeerba si mergem sa inauguram un loc de joaca nou si apoi in parc , va bagati ?!!

Ntz, desi mi-ar surade, dar am program de scris si pe socru-meu asteptat la masa. Sa termin eu cu focurile creatiei intelectuale si sa vezi ce te vizitez!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla28 spune:

Ilinca dar ai talent la scris si mi-a facut placere sa citesc postarea ta.

Promit sa nu raman datoare cu raspunsul si sa scriu dar mai tarziu ca acum e piticul pe langa mine si nu ma pot concentra.

Anaan pupam piticul sa se faca bine si sa nu mai aiba parte de cazaturi.

anca nicolae astept cu interes si postarea ta.

www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla28 spune:

Noi iesim la plimbare ca e vreme frumoasa si vreau sa profitam de ea asa ca ne " auzim " mai pe seara.

Sa aveti o zi frumoasa.

www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Niste precizari: cu "open relationships" eu sunt de acord, daca sunt implicati oameni care le pot "duce"; ambii, cum a zis Ilinca, nu doar unul dintre ei, ca altfel se lasa cu suferinta mare; eu n-as putea accepta, asa ca pentru mine open relationship = no relationship in momentul de fata...mai stii ce baba cu vederi largi o sa devin?!

o, la din astea nici eu nu ma bag, nu-s facuta pt ele, sunt de moda veche

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui novus

Inca nu
Am remarcat ce frumos stie Alexandra sa zica "gulie"si cat ii place sa o manance si la propriu si - cu fulgi cu tot!!! - la figurat

Dupa vizionarea de trei ori a filmuletului, Andrei s-a trezit in dimineata asta strigand-o pe Ada; cum am gasit si un filmulet cu Chiscuta care se pregatea sa faca nani, l-a strigat si pe "Itii".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

neata tufete!

vazut ada mica si vorbareata cu kuru gol la mami in pat am stat cu inima cit un purice de frica sa nu faca vreun pish

la "teoriile dragostei" sint complet de acord cu ilinca.

si cu anaan la faza cu sex in 3, la modul ca tre sa fie toata lumea de acord, dar cu adevarat, nu sa zica asa ca sa ii faca placere partenerului (partenerei). Eu as incerca un sex in 3, da cu o gagica care sa fie (inafara de faptul ca tre sa ne fie pe plac la amindoi) foarte circumspecta si sa nu "se dea" direct la motan ca-i zbor una-n freza Banuiesc ca fetele care au fost cu un cuplu stiu sa intre pe nesimtite intre cei doi parteneri si sa fie delicate (in simtire) LOL. Cu un barbat nu mi-ar place sex in 3, nu vreau sa il vad pe motan sodomizat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

M-am uitat si eu cu Phiphi la minunatia de Ada si cand a ajuns la "gulie" tot la celebrul "The Gulia" m-a dus gandul Este extraordinara, intelege si vorbeste ca un om mare!! Dar de ce trebuie sa-i spuna la ham ham "marsh"? Bine am inteles?
(ce m-a distrat cum isi innumara ea semnele...e totala)

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
19 luni
Manole forever

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

neata tufete!

vazut ada mica si vorbareata cu kuru gol la mami in pat am stat cu inima cit un purice de frica sa nu faca vreun pish

mi tuuu

Mergi la inceput