Fluturasi de martie-aprilie 2011 (121)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Lalely hai nu te ingrijora. Nici eu n-am trecut peste stresul cu diabetul, sincer iti spun...dar incerc sa nu mai maninc dulciuri...cit pot si eu...Oricum e bine s-o faci analiza, ca sa te linistesti

Simona, mami de baieti David, Matei si 33 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

Citat:
citat din mesajul lui viss

am sunat tipa cu acre vorbisem de carucior.initial zise ca mi-l imprumuta.azi ca il vinde in jur de 10 mil., se mai uita pe net sa vada preturi.este tip vagon si are si 2 scoici.e tip peg perego. am zis ca ma uit si eu pe net, si o anunt.am pus pe picasa 2 pzoe cu ce am vazut- twins bertoni- se poate face landou, nu are scoici, dar costa 5 mil, as putea lua 2 scoici second, inca 2 mil..si m-ar costa 7 mil, dar as avea carutul nou.voi ce aprere aveti de el?

Descriere Carucior gemeni Twin - Bertoni
Caruciorul Twin bertoni este recomandat pentru 2 copii incepand cu varsta de 0 luni pana la o greutate maxima a fiecarui copil de 15 kg. Greutatea maxima suportata de carucior (incluzand si obiectele atasate caruciorului) este de 30 kg.

Caracteristici carucior Twin Bertoni:
- copertina reglabil#259;
- sp#259;tare reglabile în diverse pozi#355;ii
- sp#259;tare reglabile independent
- suporturi pentru picioare reglabile
- ro#355;i frontale pivotante
- co#351; înc#259;p#259;tor pentru cump#259;r#259;turi
- acoperitoare pentru picioare
- geanta carucior inclusa

29 SA+ viitoare mami de 2 buburuze:

eu am vazut nsite carucioare pe net de gemeni super haioase..ma uit sa vad cat costa si ce au si-ti dau link-ul,am vrut sa-tzi zic de ele dar am zis ca daca ai nu mai are rost

Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 31+ cum creste Alex
AMR 8s!!!!

Maria,povestea nashterii

Maria in culori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

o sa incerc si eu sa nu mai mananc atatea dulciuri ca nu sunt bune deloc. si ieri si azi am tot mancat cioco mai ales.

S-a intamplat minunea mult asteptata34+

AMR 5 sapt!!!

Mergi la inceput

am gasit..dar sunt scumpe
dar asha ca idee sa te uitzi la modele ce simpatice sunt
www.nichiduta.ro/detalii-produs-1667/carucior-gemeni-cosatto-you-2-/" target="_blank">caruccioare gemeni
si uite aici sa mai intri : www.compari.ro/carucioare-c3919/gemeni/?orderby=1" target="_blank">alta varianta

AMR 8s!!!!

Maria,povestea nashterii

Maria in culori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

simonacip pai vezi?sis ta are dreptate, ... dar sunt constienta ca si baietii sunt de neinlocuit...
cit despre tampoane, ..cit de lata trebuie sa fie fasa din tifon, ....banuiesc ca nu e din aia invelita in hirtie...la tub, nu? Vata de care? sunt fel si fel...care o fi mai buna? Multam pentru raspuns si apreciere.
alina pup
roxydaca tot ii faci gauri in spital, trebuie sa-i pui si cercelusisi?cind ai de gind sa/i pui? dupa cit timp?... sa nu o chinui...ma gindesc.
Patutul e de la bertoni, daca so rupe caruciorul baremsa se rupa si patutul Mi se pare mai mic decit al tau...mai simplu poate....dar tot colorat este...cu leagan, ...blocare, ...cu doua nivele si un sertar sub...plus figurine simpatice pe el. pe saptamina viitoare il primesc.
Am semnat si contractul pt celule cu cei de la cord blood.

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA 28+

Mergi la inceput

pana citesc si capituloiul asta
maine vin in GALATI...daca are cineva chef de intalneala am cateva ore libere dupa-amiaza

AMR 8s!!!!

Maria,povestea nashterii

Maria in culori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefana spune:

Citat:
citat din mesajul lui lalely07

Seara buna fetele...

Incep si sa scriu legat de vestea trista de la cealalta odisee...Sunt terminata..Nu intekeg cum se pot intampla astfel de lucruri..Deja am intrat in panica,sincer.Cum putempreveni astfel de lucruri????

M-am hotarat sa-mi fac si eu analiza pt diabet gestational..si va rog pe cele care ati facut-o sa-mi dati mai multe detalii.Stiu ca se face intre saptamana 24 si saptamana 28 nu??Ma duc la clinica si cer chiar asa:analiza pt diabet gestational??Cam cat costa???

Va rog sa nu ocoliti intrebarea mea..dar sunt chiar speriata..Tot la cealalta odisee scria de un bebe care este ingeras din cauza ca a facut diabet gestational si mama nu a descoperit...

25+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

Buna,

Lalely, mie mi-a recomandat medicul testul asta mai mult din precautie pt ca bebe era cu doua saptamani mai mare ecografic decat dupa UM. SI atunci a zis sa excludem cauza asta, a sa ramana doar cea genetica. Se numeste Test de toleranta la glucoza si mi-a zis ca pt gravide se face cu 100 ml de glucoza la 3 h. L-am facut la Medicover si a costat 35 de lei. Am stat acolo 3 ore si mi-a luat sange de 4 ori. O data din deget ca sa-mi masoare glicemia, ca daca o ai prea mare nu ti-l poate face, caface rau atata glucoza. Apoi mi-a luat sange din mana, apoi am baut glucoza, care mie nu mi s-a parut atat de gretoasa pe cat mi se povestise (poate pt ca pt mine nimic nu e prea dulce ). Si apoi mi-a mai luat de 3 ori sange, dupa o ora, doua si dupa 3. Si trebuie sa stai acolo, ca n-ai voie sa faci efort deloc. Asa ca e bine sa ai ceva de citit la tine.
La noi nu prea se recomanda, insa in alte ari e obligatoriu la gravide, ca nu e musai sa ai glicemia mare ca sa ai diabet de sarcina. Bafta, daca-l faci, sa fie totul bine.

Fetelor, vorbeati despre tampoane si am cautat pe net. Si am gasit Natracare pentru lehuze la un pret f bun, 11,4 lei pachetul. www.magazin-naturist.ro/tampoane-si-absorbante-natracare-bio,-sneferu-/absorbante-pt-proaspete-mamici-lehuzie-natracare-bio---5464" target="_blank">Aici. Doar ca e transportul 16 lei si nu prea merita pt 2-3 pachete. Sau se gasesc la magazinul lor in Braila. Nu este nimeni din Braila, sa le ia si sa ne trimita prin Posta, ca e muuuult mai ieftin?

Fetele care v-ati facut casute, imi spuneti si mie cam cat a durat, din ce materiale le-ati facut (caramida, BCA, lemn) si daca a fost multa bataie de cap? Ne bate un gand... Multumesc!

Stef 29+ cu Tudor Stefan

It's nice to be important, but it's more important to be nice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

catank ii pun pana la 1 luna, asa. nu mai incolo. dar asta in cazul in care nu ii am cumparati la nastere. poate cumpar totusi, sa vad daca gasesc ceva sa imi placa.

anaxena

S-a intamplat minunea mult asteptata34+

AMR 5 sapt!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

Anaxena ce faci in Galati? Eu sunt galateanca dar pe 24 ma duc sa-mi mai vizitez casuta si sa fac un pic de ordine, ca vine bebe

------------------------------------------------------------------------------------------
33+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel
Doamne Doamne te rugam sa-l tii pe bebe in burtica la mami pana la termen

AMR - 6 saptamani!

Ana-Maria

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bulina_mica

La curs ne-a zis interzise:
-toate legumele care cresc deasupra de pamant
-toate fructele cu exceptia mere si banane
-ciocolata, cafea, cacao, cola, dulciuri concentrrate
-condimente, ceapa, usturoi
Permise:
-carne fiarta
-cartofi, paste, orez, cereale
-lactate

Gravidutza fericita 34 cu

fetitza mea are un dvd cu Kemy de la Gazeta unde explica clar care sunt fructe si care sunt legume,iar in categoria legume deasupra pamantului intra chestii la care nu te gandeai..am sa-l studiez si va zic
eu n-am tzinut regim de nimic..am baut si cafea,am mancat si ciocolata ca muream dupa dulce,am mancat si fasole si ceapa si nu s-a intamplat nimic...in alte tari nu sunt asha restrictii..oare copiii lor nu fac colici?

AMR 8s!!!!

Maria,povestea nashterii

Maria in culori

Mergi la inceput