Fluturasi de martie-aprilie 2011 (121)
Raspunsuri - Pagina 11
catank spune:
roxy poate gasesti ceva sa-ti placa pina nasti. Sa spuna si fetele cu experienta, ...ar fi indicat sa ai cercelusii cind ii faci gauri. Parerea mea!
Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet
IOANA
28+
salo_sama spune:
mai fetele eu nu stiu cum puteti fi asa de active pe forum, ca eu nu va mai fac fata
lipseste omu o zi si deja pac 2 capitole...pianiste de renume va zic acum, ca pre ava merg degetele
incerc si eu de doua ore sa recuperez ce ati scris zilel eastea si tot mai am 7 pag din cap asta
anyway ...am vazut ca s-a adus in dicutie o problema ce voiam si eusa o dezbatem, folosirea antiperspirantului in timpul alaptarii. nasa mea mi-a zis ca nu e ok sa te dai cu nimic si am ramas masca, mai ales ca paste vara si nu mai stiam ce sa cred..deci pe cat posibil nu...pfff mare chin asta
simo intra-devar burtica e maricica, dar bebelina e in paramterii perfecti ptr nr de saptamani. Incep insa sa ma intreb ce se intampla cu kg mele, ca nu am exagerat cu nimic legat de cantitatea de mancare acum in sarcina, mereu am avut kg putine si acum doua sapt cand m-am cantarit, la cat stiam eu ca pusesem 9 kg am sarit la 14 intr-o sapt jumate
m-am crucit
si mai am 7 sapt pana la momentul zero
ufff...o fi fost un puseu de crestere naiba stie.
strumphy ...eu tot incerc si-mi propun sa vin dimi la cafea sau sa intru mai des da nu imi prea reuseste, dar bine ca imi fac timp sa citesc tot ce povestiti p-aci ca imi ajuta.
continuu sa mai citesc si mai scriu dupa
pup
Simona, viitoare mamica extrem de fericita, 33
anaxena spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Stefana
Buna, Lalely, mie mi-a recomandat medicul testul asta mai mult din precautie pt ca bebe era cu doua saptamani mai mare ecografic decat dupa UM. SI atunci a zis sa excludem cauza asta, a sa ramana doar cea genetica. Se numeste Test de toleranta la glucoza si mi-a zis ca pt gravide se face cu 100 ml de glucoza la 3 h. L-am facut la Medicover si a costat 35 de lei. Am stat acolo 3 ore si mi-a luat sange de 4 ori. O data din deget ca sa-mi masoare glicemia, ca daca o ai prea mare nu ti-l poate face, caface rau atata glucoza. Apoi mi-a luat sange din mana, apoi am baut glucoza, care mie nu mi s-a parut atat de gretoasa pe cat mi se povestise (poate pt ca pt mine nimic nu e prea dulce La noi nu prea se recomanda, insa in alte ari e obligatoriu la gravide, ca nu e musai sa ai glicemia mare ca sa ai diabet de sarcina. Bafta, daca-l faci, sa fie totul bine. Fetelor, vorbeati despre tampoane si am cautat pe net. Si am gasit Natracare pentru lehuze la un pret f bun, 11,4 lei pachetul. www.magazin-naturist.ro/tampoane-si-absorbante-natracare-bio,-sneferu-/absorbante-pt-proaspete-mamici-lehuzie-natracare-bio---5464" target="_blank">Aici. Doar ca e transportul 16 lei si nu prea merita pt 2-3 pachete. Sau se gasesc la magazinul lor in Braila. Nu este nimeni din Braila, sa le ia si sa ne trimita prin Posta, ca e muuuult mai ieftin? Fetele care v-ati facut casute, imi spuneti si mie cam cat a durat, din ce materiale le-ati facut (caramida, BCA, lemn) si daca a fost multa bataie de cap? Ne bate un gand... Multumesc! ![]() Stef 29+ cu Tudor StefanIt's nice to be important, but it's more important to be nice. |
eu trec maine prin Braila
Ana-Maria mami de
31+
cum creste Alex
AMR 8s!!!! 
Maria,povestea nashterii
Maria in culori
anaxena spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dorinut@ Anaxena ce faci in Galati? Eu sunt galateanca dar pe 24 ma duc sa-mi mai vizitez casuta si sa fac un pic de ordine, ca vine bebe ![]() ------------------------------------------------------------------------------------------ 33+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel ![]() Doamne Doamne te rugam sa-l tii pe bebe in burtica la mami pana la termen ![]() AMR - 6 saptamani! Ana-Maria |
eu am bunicii intr-o comuna din Gl
dar maine ma duc cu sotzul si cu Maria ca tre sa puna sotzul un sistem medical la Spitalul de pediatrie si cu ocazia asta mergem si la bunici,cat timp era el la spital aveam timp de intalneala
Ana-Maria mami de
31+
cum creste Alex
AMR 8s!!!! 
Maria,povestea nashterii
Maria in culori
anaxena spune:
roxy..clar cerceii din maternitate!!!nu are rost sa o chinui dupa sau sa fi martora la prima ei gaurire
ca vorba ceea la a2a sigur nu ai sa fi!! 
Ana-Maria mami de
Maria 19.06.2008 si
31+
cum creste Alex
AMR 8s!!!! 
Maria,povestea nashterii
Maria in culori
viss spune:
anaxena- superhaioase primele carucioare, dar scumpe.pana acum raman la bertoni, dar am gasit scoici in jur de 1,5 mil.voi vedea dupa nastere..dar mi-am facut o idee ptr inceput, ca pana acum nu m-a interesat subiectul
29 SA+ viitoare mami de 2 buburuze: 

anaxena spune:
se pare ca eu mereu scriu la o ora cand nimeni nu intra
toata pagina e a mea
eu m=am dat cu deodorant cu parfum...hmm?oare am fost eu ciudata?dar Maria nu a patit nimic...eu am sa duc o viata normala,daca observ ceva incep sa renuntz la anumite chestii,pana atunci nu fac vreo schimbare!
si eu mi-am facut tampoane din vata de la SENSIBLU care e deja portionata si tifon,dar m-am foarte patat...fetele de la mine din salon au folosit tampoane normale,n-a zis nimeni nimic...acum nu shtiu exact cum am sa fac
ca idee..daca vretzi eu trec prin Braila si pot lua tampoanele apoi va fac pachetel la fiecare daca chiar sunt mai ieftine,dar sa ma sunatzi sa-mi spunetzi in caz ca eu nu mai apar pe forum
sa ma uit dupa adresa
Ana-Maria mami de
Maria 19.06.2008 si
31+
cum creste Alex
AMR 8s!!!! 
Maria,povestea nashterii
Maria in culori
ailed_dota spune:
lalely ai pm
anaxena 
asa e in alte tari nu e asa...poti sa mananci ce vrei ... ideea e ca copii fac colici ca intestinele lor sunt in stare sau nu sa faca fata alimentatiei cu lapte, depinde de maturitatea intestinelor... eu am ascultat sfaturi cu regim 3sapt si barbata-miu a zisca ma lasa la Snagov daca nu mananc din farfurie tot(cartofi prajiti, salata si piept de pui la gratar) si am mancat si a fost ok, in schimb maria mea dupa ce mancam varza se strangea toata , asa ca am renuntat la varza.. ideea e ac dupa 2 sapt de fierturile care le zic ei ti se ia de papa
mami de
de 7 ani si ingeras si
29+cu 
AMR 9 saptamani
69/11
Stefana spune:
[quote
eu trec maine prin Braila
Ana-Maria mami de
Maria 19.06.2008 si
31+
cum creste Alex
AMR 8s!!!! 
Maria,povestea nashterii
Maria in culori
[/quote]
Wow, Ana-Maria, ce coincidenta! Tu vrei sa-ti iei absorbante din astea? Ei au in Braila la adresa asta: Adresa: B-dul Dorobantilor; nr 9; bl A 9; ap 3, Judet: Braila, Localitate: Braila, doar ca maine e sambata si au program doar intre 10 si 12 ![]()
Despre antiperspirant... nu stiu ce sa zic. Dar eu acum folosesc unul fara aluminiu si fara parfum si nu cred ca ii face rau la bebe. Nici transpirata nu cred ca i-ar placea mai mult ![]()
Stef
29+ cu
Tudor Stefan
It's nice to be important, but it's more important to be nice.
ailed_dota spune:
am gasit si eu tampoane de care spuneti sunt din vata 100 % bumbac si sunt invelite intr-un tifon rar
eu o sa-mi pun din asta si dedesupt tampoane din alea de noapte...
am gasit si chilotei de unica folosinta cu floricele
la dm
aici magazinul asta e f popular sunt multe puncte de vanzare
mami de
de 7 ani si ingeras si
29+cu 
AMR 9 saptamani
69/11

25+