Fluturasi de martie-aprilie 2011 (121)
Raspunsuri - Pagina 9
roxy_s spune:
simona cred ca-i fac gauri din spital chiar daca nu o sa am cerceii cumparati.
S-a intamplat minunea mult asteptata
34+
AMR 5 sapt!!!

simonacip spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui roxy_s simona eu chiar am mai baut cate o afinata ca altceva n-am putut S-a intamplat minunea mult asteptata 34+![]() AMR 5 sapt!!! ![]() ![]() |
si eu le-am cam gustat mai ales cu sarbatorile astea, un pahar de sampanie, un pahar de bere, cate un vin cu cola...nush ce-am avut
...Noroc ca nu am avut alcoolul asta pt buric in casa...Simona, mami de baieti
David, Matei si
33 s Vlad Arsenie "Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
roxy_s spune:
simona da, bine ca n-am avut ca beam alcoolul de buric la copii

34+
AMR 5 sapt!!!

lalely07 spune:
Seara buna fetele...
Incep si sa scriu legat de vestea trista de la cealalta odisee...Sunt terminata..Nu intekeg cum se pot intampla astfel de lucruri..Deja am intrat in panica,sincer.Cum putempreveni astfel de lucruri????
M-am hotarat sa-mi fac si eu analiza pt diabet gestational..si va rog pe cele care ati facut-o sa-mi dati mai multe detalii.Stiu ca se face intre saptamana 24 si saptamana 28 nu??Ma duc la clinica si cer chiar asa:analiza pt diabet gestational??Cam cat costa???
Va rog sa nu ocoliti intrebarea mea..dar sunt chiar speriata..Tot la cealalta odisee scria de un bebe care este ingeras din cauza ca a facut diabet gestational si mama nu a descoperit...
25+
David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!
simonacip spune:
| citat din mesajul lui roxy_s simona da, bine ca n-am avut ca beam alcoolul de buric la copii ![]() ![]() ![]() S-a intamplat minunea mult asteptata 34+![]() AMR 5 sapt!!! ![]() ![]() |
hihiihi

Simona, mami de baieti
David, Matei si
33 s Vlad Arsenie "Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
alina06st spune:
| citat din mesajul lui ailed_dota alina poti sa-mi spui si mie site-ul? ![]() mami de de 7 ani si ingeras si 29+cu ![]() AMR 9 saptamani![]() 69/11 |
Din pacate nu l-am retinut.
Nimerisem pe el intamplator.
in sapt 27 cu minune de
sanatos si vesel.Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!
lalely07 spune:
Simona,Dorinut parca voi ati facut aceste analize pt linistea voastra nu??
Puteti sa-mi dati si mie detalii??
26+
David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!
dorinut@ spune:
| citat din mesajul lui lalely07 Seara buna fetele... Incep si sa scriu legat de vestea trista de la cealalta odisee...Sunt terminata..Nu intekeg cum se pot intampla astfel de lucruri..Deja am intrat in panica,sincer.Cum putempreveni astfel de lucruri???? M-am hotarat sa-mi fac si eu analiza pt diabet gestational..si va rog pe cele care ati facut-o sa-mi dati mai multe detalii.Stiu ca se face intre saptamana 24 si saptamana 28 nu??Ma duc la clinica si cer chiar asa:analiza pt diabet gestational??Cam cat costa??? Va rog sa nu ocoliti intrebarea mea..dar sunt chiar speriata..Tot la cealalta odisee scria de un bebe care este ingeras din cauza ca a facut diabet gestational si mama nu a descoperit... ![]() 25+ DavidDoamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat! |
Hei te rog eu sa te linistesti. NU se intampla tutror. Sunt cazuri exceptionale. Off de asta nu e bine sa vb de astfel de lucruri...
Ca sa te linistesti te duci si faci "Screening pentru diabet gestational (la 1H cu 50 g glucoza). Nu stiu sa-ti zic pret. Daca asta iti iese crescut iti da sa faci si la 3 ore cu 100gr glucoza. Asa a fost in cazul meu si a iesit bine. Calmeaza-te si gandeste-te asa, nu pe toti ne calca masina, nu toti cadem de la etaj..da? Hai te vreau optimista

------------------------------------------------------------------------------------------
33+ cu Edutu mic si zglobiu
- Eduard Gabriel 
Doamne Doamne te rugam sa-l tii pe bebe in burtica la mami pana la termen

AMR - 6 saptamani!
Ana-Maria
roxy_s spune:
fetelor dar diabetul gestational are musai simptome sau poate fi si fara simptome?
34+
AMR 5 sapt!!!

dorinut@ spune:
Fetelor eu propun sa nu mai discutam despre astfel de cazuri, ca nu fac bine nimanui psihic mai ales cand se apropie de nastere. Avem noi destule angoase privind sarcina..nu trebuie sa le mai alimentam. Asta e parerea mea. Nu dati cu pietre ![]()
------------------------------------------------------------------------------------------
33+ cu Edutu mic si zglobiu
- Eduard Gabriel 
Doamne Doamne te rugam sa-l tii pe bebe in burtica la mami pana la termen 
AMR - 6 saptamani!
Ana-Maria

de 7 ani si ingeras si
AMR 9 saptamani