Fluturasi de martie-aprilie 2011 (121)
Raspunsuri - Pagina 8
roxy_s spune:
dorinut tu inca mergi asa des la wc noaptea? eu aproape ca nu mai ies deloc noaptea, doar cateodata ies si atunci spre dimineata.
S-a intamplat minunea mult asteptata
34+
AMR 5 sapt!!!

roxy_s spune:
miki

ai reusit sa te odinesti? vlad ce face, este mai bine?
34+
AMR 5 sapt!!!

miki1979 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui roxy_s miki ![]() ![]() ai reusit sa te odinesti? vlad ce face, este mai bine? S-a intamplat minunea mult asteptata 34+![]() AMR 5 sapt!!! ![]() ![]() |
eu la fel..ma uit pe net dupa gresie/faianta/sanitare..etc maine trebuie sa mergem sa le achizitionam..
vlad s-a facut un obraznic dupa saptamana asta..ma tot gandesc oare unde poate sa ajunga in stilul asta ? numai prostii face si e impertinent si obraznic si nu te mai intelegi cu el..ne-a inebunit pe toti
si va mai citesc pe voi..

mami de Vlad 09.04.2009 si
s32 cu
roxy_s spune:
catank ai luat patutul tot de la bebedesign?
daca nu am cercelusii la nastere cum sa procedez? sa-i fac gauri si sa-i pun dupa aia? ca inca nu m-am uitat de cercei, trebuie sa incep sa ma uit.
34+
AMR 5 sapt!!!

alina06st spune:
Roxy, simona, deci e clar: e o chestie normala. Nu le place si ne cearta piticii.
Roxy, si eu mai ies la toaleta. Acum nu neaparat ca fac pe mine, dar ma trezesc ca ma dor diverse: solduri, spate... Si daca tot ma trezesc, am impresia ca daca fac cativa pasi imi mai indrept oasele, asa ca fac un drum pana la toaleta
.
Ailed am vazut si eu chestiile alea pt bebici. Si am citit ca-s bune, nu neaparat sa doarma pe o parte, dar ca sa nu se agite in tot patul si sa se trezeasca. Am citi pe un site frantuzesc ca ar fi bune.
in sapt 27 cu minune de
sanatos si vesel.
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!
simonacip spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui roxy_s simona ce fel de alcool este ala de 90 gr? din ala alimentar? ![]() ![]() alina06 si eu ca si dorinut, tot asa...pe partea dreapta simt cel mai tare, cred ca acolo sunt piciorusele ![]() si simt pur si simplu cum se misca pe la ficat si ma mai si doare cateodata. iar cand ma asez pe dreapa da si mai tare, nu pot sta deloc asa. asa draga imi este si cand pun mana se simte bine talpita sau piciorusul cu totul, nu stiu exact![]() ![]() S-a intamplat minunea mult asteptata 34+![]() AMR 5 sapt!!! ![]() ![]() |
Habar n-am ca nu ma pricep...
desi am cam baut sarcina asta, nu??? 
Simona, mami de baieti
David, Matei si
33 s Vlad Arsenie "Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
simonacip spune:
Miki..si Matei imi face fitze peste fitze...si trece in dormitor pana isi cere scuze..Cred ca sunt si ei cam plictisiti, ai mei cel putin nu prea ies afara in timpul saptamanii...si asa s einsereaza repede, ei pana la 4 sunt la gradi...La tine e justificabil ca dragul d eel a fost stresat cu aerosoli, siropuri...tusea febra...nu i-a fost nici lui usor...
Dar cred ca nici tie
Simona, mami de baieti
David, Matei si
33 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
ailed_dota spune:
alina poti sa-mi spui si mie site-ul?
mami de
de 7 ani si ingeras si
29+cu 
AMR 9 saptamani
69/11
simonacip spune:
Roxy, eu i-as face oricum gauri din spital...sa scapi d eo grija...si cand e asa mica parca nu constientizeaza prea tare..parca-i mai bine
Simona, mami de baieti
David, Matei si
33 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
roxy_s spune:
simona eu chiar am mai baut cate o afinata ca altceva n-am putut![]()
![]()
![]()
34+
AMR 5 sapt!!!