Fluturasi de martie-aprilie 2011 (121)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

apropo de somn si suturi, voi va luati perna din aia tip potcoava...?

mami de de 7 ani si ingeras si 29+cu

AMR 9 saptamani
69/11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

Citat:
citat din mesajul lui ailed_dota

apropo de somn si suturi, voi va luati perna din aia tip potcoava...?

AMR 9 saptamani
69/11

Eu am, o mai folosesc si pe ea, am si niste pernute de la ikea..e patul plin de ele

------------------------------------------------------------------------------------------
33+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel
Doamne Doamne te rugam sa-l tii pe bebe in burtica la mami pana la termen

AMR - 6 saptamani!

Ana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speranta2008 spune:

buna

In primul rand, vreau sa va multumesc pentru gandurile voastre de bine.

Imi pare rau ca nu am dat nici un semn, dar acum am primit laptopul, ca am avut ceva problemute cu el.

Eu mi-am facut bagajul inca din decembrie, cand am avut primele contractii si restrictii. In legatura cu tampoanele, parerile sunt tare diferite dar marea majoritatea inclina spre cele facute din vata si tifon. Explicatia este: ca prin tampoane nu intra aer, iar in vederea vindecarii este necesar sa avem aerisiere .
Eu mi-am facut vreo 20 de tampoane din vata si mi-am cumparat si tampoane de la DM.

Noi cautam in continuare carut. Tare scumpe mi se par.

Eu locuiesc in sector 5 si nu stiu ce sa fac in legatura cu pediatru. voi cum veti proceda?

"Ceea ce este imposibil pentru om, este posibil pentru Dumnezeu" +33
(Matei19:26)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

Seara buna burtici!

Sunt si eu prin zona.
Astazi dupa servici ...am fost si am cumparat cercelusi Ioanei si am dat comanda de patut....seamana cu al lui roxy

Sunt atit de incintata!!!
va pup pe toate.... imi place ce discuti invat si eu...bun de stiut treaba cu parfumul...deci exclus..eu nu m-as fi gindit
Cit despre tampoane m-ati inebunit... ce tifon, ce vata...cum sa le fac? vreau de cumparat

simonacipeu te invidiez, invidiez toate mamicile care au multi copiii, ...atit de multi mi-am dorit...m-am maritat de tinara la 21 de ani...dar nu a fost sa fie din cauza problemelor medicale....dar tare mult mi-as mai fi dorit.... Ai mai putea incerca si bb 4, poate va fi fetita

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Dorinut@, parca ai descris noptile mele. Asa si eu, inclusiv pernele. Am 3 pe langa mine plus cea de sub cap. Numai ca eu speram ca e ceva ce tine cateva zile, hai o saptamana, dar din ce spui tu... m-ai linistit .

Catank, dar mai e timp si pt al doilea, nu? Ai vazut ca sunt cazuri de sarcini absolut naturale venite dupa Fiv.

in sapt 27 cu minune de sanatos si vesel.
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Catank sa stapaneasca Ioana sanatoasa lucrusoarele pentru ea!Cu tampoanele nu e greu deloc. iei un rand din vata si infasori intr-o bucata de fasa sterila de cateva ori..tai ...si treci la alta.Cat depre fetitza...nu spun decat ca sora-mea m-a innebunit ca nimi nu se compara cu o fetitza. Imi spune Sis, nu stii cum e sa ai o fetitza!. Deci, bucura-te ca uite mult ai asteptat si te-a binecuvantat DUmnezeu

Simona, mami de baieti David, Matei si 33 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Alina si Dorinutza, nici pe mine nu ma lasa sa dorm pe dreapta...Iar pe spate nu ma lassa sciatica...Si asa ma plictisesc doar pe stanga...de nu va zic

Simona, mami de baieti David, Matei si 33 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

si e misto perna aia? as vrea sa-mi iau si eu..am mai vazut 2 pernute tubulare invelite in material si cu o bucta de material intre ele sa-l pui pe bb sa doarma pe o parte...

AMR 9 saptamani
69/11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

dar stiam ca alcoolul pentru buric este alcool alb. dar habar n-am ce-i ala si daca este altul decat spirtul.

S-a intamplat minunea mult asteptata34+

AMR 5 sapt!!!

da roxy, alcool alb se numeste si asa scrie si pe sticla..e luat din farmacie

mami de Vlad 09.04.2009 si s32 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

simona ce fel de alcool este ala de 90 gr? din ala alimentar?

alina06 si eu ca si dorinut, tot asa...pe partea dreapta simt cel mai tare, cred ca acolo sunt piciorusele si simt pur si simplu cum se misca pe la ficat si ma mai si doare cateodata. iar cand ma asez pe dreapa da si mai tare, nu pot sta deloc asa. asa draga imi este si cand pun mana se simte bine talpita sau piciorusul cu totul, nu stiu exact

S-a intamplat minunea mult asteptata34+

AMR 5 sapt!!!

Mergi la inceput