Fluturasi de martie-aprilie 2011 (121)
Raspunsuri - Pagina 6
ailed_dota spune:
bulina, dar poti sa mananci legume care cresc deasupra pamantului fierte, coapte... ideea e sa nu papi cruditati..si sa sti ca ce zice lavi mi se pare ok, ideea e sa nu te iei dupa generatiile mai vechi sa papi mult si gras " sa faci lapte"; eu mi-am luat-o la maria...si m-am facut...
.
simo mie nu mi se pare ca trei sunt multi... aici multi au trei copii, daca ai cu ce sa-i cresti si unde e super ok.. eu nu ma gandesc la asta ca nu-mi face nimeni patru cezariene, iar aici nu am nici un ajutor, iar dupa ce ma intorc o sa am 37 de ani si e cam tarziu...
mami de
de 7 ani si ingeras si
29+cu 
AMR 9 saptamani
69/11
simonacip spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bb_yasmi simo...stiu ca tu spuneai ca in ultima luna sau 2-3 sapt nu ai mai pus in greutate, nu?? mami de fetita cu codite si baietel nazdravan am intrat in sapt 35!!! ![]() AMR 5 s !!! |
nuu, nu eu, Anaxena parca spunea ...Eu am pus cel mai mult la sfarsit...si acum am deja 12 luate...de 3 zile nu m-am cantarit, sper sa n-am vreo surpriza, mi-e pur si simplu groaza de cantar...La Matei am pus 8 pana in 32 sapt si din 32 cand am pierdut dopul si am stat in pat am pus 10kg!!!!!
Simona, mami de baieti
David, Matei si
33 s Vlad Arsenie "Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
simonacip spune:
| citat din mesajul lui ailed_dota bulina, dar poti sa mananci legume care cresc deasupra pamantului fierte, coapte... ideea e sa nu papi cruditati..si sa sti ca ce zice lavi mi se pare ok, ideea e sa nu te iei dupa generatiile mai vechi sa papi mult si gras " sa faci lapte"; eu mi-am luat-o la maria...si m-am facut... .simo mie nu mi se pare ca trei sunt multi... aici multi au trei copii, daca ai cu ce sa-i cresti si unde e super ok.. eu nu ma gandesc la asta ca nu-mi face nimeni patru cezariene, iar aici nu am nici un ajutor, iar dupa ce ma intorc o sa am 37 de ani si e cam tarziu... mami de de 7 ani si ingeras si 29+cu ![]() AMR 9 saptamani![]() 69/11 |
Da,da crude nu e voie, in rest preparate pot fi mancate.
Da scumpa mea, tu oricum ai 3

. Si eu ma opresc din cauza varstei...dar daca se va intampla sa raman fara sa vreau...nu discut sa nu-l fac...Simona, mami de baieti
David, Matei si
33 s Vlad Arsenie "Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
ailed_dota spune:
da simo, mi-ar fi placut sa-i am pe toti in brate...sau misunand pe langa mine....azi m-am gandit la ingerasul meu ca am citit de fata de la cealalta odisee, intaplator pe bb tb sa-l cheme ca pe ingerasul meu
mami de
de 7 ani si ingeras si
29+cu 
AMR 9 saptamani
69/11
felicitas spune:
Simona speriosii si cei care nu se bucura de darul vietii sa-si muste limbile si sa taca. Mie mi se pare foarte frumos sa ai trei copii. Cum poti sa-i spui unei mamici care are 10 copii ce-ti mai trebuie si pe al 10-lea? La fel o sa-l iubeasca.
Sotul este din familie cu 3 baieti ( ca la tine), fratele sotului si-ar fi dorit sa aiba vreo 4 copii. Are doar 2 gemeni si aceaia cu FIV.
Sa stii ca e frumos cu familia mare, de fapt tu stii ca parca si voi sunteti patru. Mama mai are 2 surori si tati au fost 8 acuma 7 de anul trecut. Dar asa de frumos este cand ne intalnim la sarbatori, la evenimente.
Bv Simona, si la toate mamicile care s-au decis sa faca mai multi copilasi , ca mai avem aici pe la Odisee mamici cu bb3
!
Feli cu Miriam in burtica 33 +
AMR 7S
simonacip spune:
| citat din mesajul lui ailed_dota da simo, mi-ar fi placut sa-i am pe toti in brate...sau misunand pe langa mine....azi m-am gandit la ingerasul meu ca am citit de fata de la cealalta odisee, intaplator pe bb tb sa-l cheme ca pe ingerasul meu mami de de 7 ani si ingeras si 29+cu ![]() AMR 9 saptamani![]() 69/11 |
Da, scumpa, Dumnezeu iti va rasplati pe masura suferinta de atunci, sunt foarte sigura de asta

!!Pentru mine sunteti niste mucenitze voi mamicile care ati patit asa ceva...Simona, mami de baieti
David, Matei si
simonacip spune:
| citat din mesajul lui felicitas Simona speriosii si cei care nu se bucura de darul vietii sa-si muste limbile si sa taca. Mie mi se pare foarte frumos sa ai trei copii. Cum poti sa-i spui unei mamici care are 10 copii ce-ti mai trebuie si pe al 10-lea? La fel o sa-l iubeasca. Sotul este din familie cu 3 baieti ( ca la tine), fratele sotului si-ar fi dorit sa aiba vreo 4 copii. Are doar 2 gemeni si aceaia cu FIV. Sa stii ca e frumos cu familia mare, de fapt tu stii ca parca si voi sunteti patru. Mama mai are 2 surori si tati au fost 8 acuma 7 de anul trecut. Dar asa de frumos este cand ne intalnim la sarbatori, la evenimente. Bv Simona, si la toate mamicile care s-au decis sa faca mai multi copilasi , ca mai avem aici pe la Odisee mamici cu bb3 !Feli cu Miriam in burtica 33 + AMR 7S |
DOamne Ajuta!! Adevarul e ca noi fiind 5 (suntem si 2 gemene) nu am conceput viata altfel. Asa e, e frumoasa familia mare..
Oricum cand imi spuneau unul sau altul ce mi-a trebuit sa-l fac pe al treilea le raspundeam si eu: dar tu de ce-ai ramas la unul??? tie ce nu ti-a trebuit? Dar fiecare vede altfel viatza...nu judec pe nimeni.
Simona, mami de baieti
David, Matei si
bb_yasmi spune:
eu astept sa ajunga musafirii,,,,,,ea gravi in 12 sapt 

ce m-am bucurat cand am auzit!!! am unde da totul mai departe!!!
mami de fetita cu codite si baietel nazdravan
am intrat in sapt 35!!! 
AMR 5 s !!!
alina06st spune:
Fetelor, voua vi se intampla sa nu puteti dormi intr-o anume pozitie din cauza ca bebe-le nu suporta?
Eu de vreo 2 zile nu pot dormi nici pe stanga, nici pe dreapta. Cum ma asez pe o parte cum incepe sa se agite. Dar intr-un mare fel! Zici ca se da peste cap acolo mititelul. Si ce sa fac, ma asez pe spate, numai ca eu pe spate nu prea pot sa dorm. Niciodata n-am dormit pe spate, doar pe o parte. Dar ma rog, de oboseala ma ia somnul si asa la un moment dat.
in sapt 27 cu minune de
sanatos si vesel.
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!
dorinut@ spune:
| citat din mesajul lui alina06st Fetelor, voua vi se intampla sa nu puteti dormi intr-o anume pozitie din cauza ca bebe-le nu suporta? Eu de vreo 2 zile nu pot dormi nici pe stanga, nici pe dreapta. Cum ma asez pe o parte cum incepe sa se agite. Dar intr-un mare fel! Zici ca se da peste cap acolo mititelul. Si ce sa fac, ma asez pe spate, numai ca eu pe spate nu prea pot sa dorm. Niciodata n-am dormit pe spate, doar pe o parte. Dar ma rog, de oboseala ma ia somnul si asa la un moment dat. in sapt 27 cu minune de sanatos si vesel.Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim! |
Hehe eu de mult am, cred ca de la 5 luni jumate imi face panarama daca stau pe o anumita parte. Acum de la 7 luni nu am voi pe dreapta, parca ma zgandare cu degetele..si dorm intr-o pozitie la 45 de grade sa zicem, imi proptesc perna in spate si ma chinui, da ce nu facem noi pentru minunile noastre
. Bine ca eu nu prea dorm..de 4-5 ori la wc..cam greu.------------------------------------------------------------------------------------------
33+ cu Edutu mic si zglobiu
- Eduard Gabriel 
Doamne Doamne te rugam sa-l tii pe bebe in burtica la mami pana la termen

AMR - 6 saptamani!
Ana-Maria