Fluturasi de martie-aprilie 2011 (121)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicitas spune:

Bulina_mica sper sa ajung si saptamana viitoare la cursuri din astea.

Feli cu Miriam in burtica 33 +
AMR 7S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

da felicia ai dreptate!!! asa a fost si la noi.....a sperat tati....:)) si-a dorit baietel prima data....a iesit o minunatie de fetita care ii seamana leit, dar leit si sunt topiti unul dupa altul..... si acum zice ca nu si-ar da fetita nici pe o mie de baietei

ailed, scuza ma ca am uitat!! felicitari pt vestile bune si pt bubu grasunica!!! eu banuiesc ca s a vazut la cantar ca am mancat ieri si aseara in total vreo 2 kg de portocale

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan am intrat in sapt 35!!!

AMR 5 s !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Citat:
citat din mesajul lui ailed_dota

simo, colega de camera era nerabdatoare, ca azi implinise 40 de saptamani de sarcina si bb doar isi facea loc nu vroia sa si apara
lavinia poate ai retinut lichid
bulina nu ne spui si noua....
sa sti ca in alte tari nu sunt atatea restrictii la mamici la alaptat..., aici te lasa sa papi orice mai putin flatulente :varza, brocoli, fasole boabe, conopida... si papa f grasa ca sa nu-ti creasca colesterolul...

mami de de 7 ani si ingeras si 29+cu

AMR 9 saptamani
69/11

Eu starnesc niste reactii...toata lumea ma intreaba ce am de fac al treilea copil...Nici nu mai stiu ce sa cred...e ceva cu mine sau cu ei??Pt ca noi chiar l-am vrut si nu ma doboara gandul ca voi avea 3...dar pe altii ii termina..

Simona, mami de baieti David, Matei si 33 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulina_mica spune:

La curs ne-a zis interzise:
-toate legumele care cresc deasupra de pamant
-toate fructele cu exceptia mere si banane
-ciocolata, cafea, cacao, cola, dulciuri concentrrate
-condimente, ceapa, usturoi
Permise:
-carne fiarta
-cartofi, paste, orez, cereale
-lactate

Gravidutza fericita 34 cu

Mergi la inceput

cat despre alimentele permise/interzise in alaptare eu pt inceput voi incerca sa pap de toate.....daca vad ca nu merge le scot treptat....

AMR 5 s !!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui felicitas

Simonapoate sa spere in continuare, nici nu stie el cat de topit va fi dupa pitica, oricum sentimentul e reciproc, abia pune tati mana pe burtic si ea tzup, tzup. La nimeni nu are reactii asa intense, stie ea ce stie.
Deja imi pare rau pe de-o parte ca se apropie termenul, o sa-mi lipseasca activitatile astea din burtica!

Feli cu Miriam in burtica 33 +
AMR 7S

O-hoooo,fetele sunt febletele taticilor...AL meu sunt sigura ca si-ar fi dorit o fata acum....desi el neaga...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

Lavi bine ai revenit

Bulina prietenei mele i-a zis medicul ca ce a mancat in timpul sarcinii aia sa manance si dupa ca bebe e invatat. Iar daca la un anumit aliment vede ca bebele face colici, il scoate. Oricum depinde si de copil ce predispozitie are.

------------------------------------------------------------------------------------------
33+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel
Doamne Doamne te rugam sa-l tii pe bebe in burtica la mami pana la termen

AMR - 6 saptamani!

Ana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wmagnolia spune:

viss sa nu te superi daca iti zic dar mie moasa mi-a zis ca scoica trebuie sa fie neaparat noua deoarece nu ai de unde sa stii daca a fost implicata intr-un accident de masina sau nu. Acum depinde daca ai de gand sa folosesti scoica pentru calatorii cu masina.

Asteptand o minune 7+months

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

da simo am citit ca ai rezolvat cu scoala. ma bucur. cum sa nu imi para rau??? ca ma abtin, nu mananc tot ce mi-as dori si dupa ora 17 si totusi iau minim 700 gr/sapt dar cum am spus, sunt bucuroasa ca nu am luat de la inceput asa ca am reusit sa ma mentin si ma asteptam sa fie asa finalul....dar oare daca as manca tot ce as si la orice ora cum ar fi???? acum mai sunt maxim 5 sapt ar mai f un 3,5-4 kg....13 in total!! tot e superrrr bineeeeee!!!!

AMR 5 s !!!

Prea bine Lavi, si plecata de la 56...Jumatate din sarcina trecuta..

Mergi la inceput

simo...stiu ca tu spuneai ca in ultima luna sau 2-3 sapt nu ai mai pus in greutate, nu??

AMR 5 s !!!

Mergi la inceput