Fluturasi de martie-aprilie 2011 (121)
Raspunsuri - Pagina 4
viss spune:
multumesc ptr raspunsuri. ptr moment imi place carutul asta.si pretul lui si vad de scoici, sigur dc nu gasesc la prietene, ca nu am intrebat pana acum - stiam ca primesc carutul cu tot cu scoici - cumpar de pe okazii- sunt la 1 mil, noi- cele mai ieftine sunt 1,5- 1,7 mil.
29 SA+ viitoare mami de 2 buburuze:
roxy_s spune:
bulina
trebuie sa intreb si eu sa vad cum este.
S-a intamplat minunea mult asteptata34+
AMR 5 sapt!!!
bb_yasmi spune:
viss de ce nu cauti pe okazii si caruciorul?>
roxy, alcool sanitar e spirt, nu?? iar compresele sterile nu sunt special pt buric.
bulina, eu renunt. azi am cumparat vata si tifon, ma pun sapt viitoare sa le fac . iar pt cat stau in spital eu nu am nevoie. asigura ei tot.
mami de fetita cu codite si baietel nazdravan am intrat in sapt 35!!!
AMR 5 s !!!
bulina_mica spune:
Dragi burtici, am fost ieri la cursul despre alaptat, daca ati stii (adica stiti voi) cate alimente nu avem voie sa papam, mi-am zis ca mananc acum cele interzise atunci sa-mi satisfac poftele.
Gravidutza fericita 34 cu
roxy_s spune:
dar stiam ca alcoolul pentru buric este alcool alb. dar habar n-am ce-i ala si daca este altul decat spirtul.
S-a intamplat minunea mult asteptata34+
AMR 5 sapt!!!
simonacip spune:
bulina, stiam ca spirtul ar fi prea puternic pt pielicica loc...Asa o fi?? Eu am fol alcool de 90 grd parca
Stefy...sanatate multa..acum la sfarsit..ofof
Lavi, am fost cu inscrierea la scoala pt David si prin Mall, dar n-am gasit mai nimic, niste chiloti cu dinozauri pt David. A fost foarte frumos afara la noi...
Sa nu-ti para rau de kgme. Oricum esti f bine si cred ca dupa le dai jos in 2 timpi si 3 miscari...pt ca totusi ai putine si vointa multa
Simona, mami de baieti David, Matei si 33 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
MaryM85 spune:
mai am tot bantuit pe internet si am gasit compese sterile speciale pt buric dar nu mai stiu care e saitu
[gravirel] 27sp
ailed_dota spune:
simo, colega de camera era nerabdatoare, ca azi implinise 40 de saptamani de sarcina si bb doar isi facea loc nu vroia sa si apara
lavinia poate ai retinut lichid
bulina nu ne spui si noua....
sa sti ca in alte tari nu sunt atatea restrictii la mamici la alaptat..., aici te lasa sa papi orice mai putin flatulente :varza, brocoli, fasole boabe, conopida... si papa f grasa ca sa nu-ti creasca colesterolul...
mami de de 7 ani si ingeras si 29+cu
AMR 9 saptamani
69/11
felicitas spune:
Simonapoate sa spere in continuare, nici nu stie el cat de topit va fi dupa pitica, oricum sentimentul e reciproc, abia pune tati mana pe burtic si ea tzup, tzup. La nimeni nu are reactii asa intense, stie ea ce stie.
Deja imi pare rau pe de-o parte ca se apropie termenul, o sa-mi lipseasca activitatile astea din burtica!
Feli cu Miriam in burtica 33 +
AMR 7S
bb_yasmi spune:
da simo am citit ca ai rezolvat cu scoala. ma bucur. cum sa nu imi para rau??? ca ma abtin, nu mananc tot ce mi-as dori si dupa ora 17 si totusi iau minim 700 gr/sapt dar cum am spus, sunt bucuroasa ca nu am luat de la inceput asa ca am reusit sa ma mentin si ma asteptam sa fie asa finalul....dar oare daca as manca tot ce as si la orice ora cum ar fi???? acum mai sunt maxim 5 sapt ar mai f un 3,5-4 kg....13 in total!! tot e superrrr bineeeeee!!!!
mami de fetita cu codite si baietel nazdravan am intrat in sapt 35!!!
AMR 5 s !!!