Dovleceii cresc cu spor! (sept-oct 2009) cap 7
Raspunsuri - Pagina 7
danangie spune:
IOANA eu nu stiu cum e in Ro treaba cu cresa.....dar mi se pare ciudat sa tina un copil de 1 an in patuturi. Oricum nu pot sa te contrazic ptr ca nu stiu cum e treaba.Doar atat ca mi se pare exagerat sa se intample chiar asa la toate cresele.
DANUTA intocmai ca am pus numele Cristian pe varianta italiana. Nu-l strig Cristian cu accent roman ci cu accent italian. Andrei e romanesc numele da, dar si Gabriel e romanesc. Doar Ale are numele italiene.
MONI nu te grabi, vroiam doar sa ma asigur ca intr-adevar ti-am scris acel lucru in PM,am mari probleme cu memoria.
Suntem o familie super. Mami Dana si tati Alin cu 2 princhidei Alessio Michele (2 ani si 7 luni) si Mattia Gabriel(1 an si 3 luni). Ne pregatim cu mare entuziasm sa primim pe mezinul casei. O floricica care va aduce primavara nu numai ca anotimp....dar si in sufletele noastre, in viata noastra. Pe scurt......o adiere proaspata de primavara!! .
Pozici cu noi
Ioanna81 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danangie IOANA eu nu stiu cum e in Ro treaba cu cresa.....dar mi se pare ciudat sa tina un copil de 1 an in patuturi. Oricum nu pot sa te contrazic ptr ca nu stiu cum e treaba.Doar atat ca mi se pare exagerat sa se intample chiar asa la toate cresele. |
clar nu e la toate cresele la fel... sper! dar sa stii ca lipsa chesfului si a responsabilitatii este boala nationala
Ioana si Carol Ioan fac Trazbātii
laura78nico spune:
Buna in fapt de seara!
Lali bine ai revenit! Sper ca esti bine!
Legat de subiectul cresa... eu nu am una aproape de mine si dupa 2 ani Mihaita dar si Ramona vor ramane cu socrii mei.Am marele noroc ca au iesit amandoi la pensie, altfel sincer nu stiu ce faceam probabil varianta bona. Daca la noi s-a distrus totul... inainte aveam si cresa si gradi si scoala.Acum am ramas cu gradi si scoala si ma bucur din suflet.
Danangie am vazut pozele cu voi! Sunteti foarte frumosi!
Mady felicitari pt maselute!
ici si noapte buna!
Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007
laura78nico spune:
Fetele o intrebare voi cum gatiti broccoli? Eu le-am mai dat fiert ascuns in ciorbita si au mancat, dar alta idee?
Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007
x_ggg spune:
Neata!
Brocoli aburit cu cartof dulce si un cub de unt. Asa ii dadeam lui Rares, recunosc ca nu i-am mai dat de ceva timp. Stiu ca nu trebuie fiert/aburit mai mult de 5 minute, isi pierde din proprietati.
M-am "bucurat" sa citesc pe blogul lui Carol ca Rares nu e singurul care doarme dezvelit.Chiar dc uneori are urechile reci si eu sunt invelita, el nu suporta nimic pe dansul.
Azi e o zi friguroasa, macar de nu ar ploua/ninge ca ieri, sa putem sa iesim un pic din casa.
Danuta1979 spune:
Buna dimineata
Apropos de dezvelit, a mea de cand s-a nascut a dormit descoperita. daca cumva o acopar din greseala se foieste si se si trezeste daca nu reuseste sa dea plapumica de pe ea:) Pana de curand nici pernele nu le suporta si nici acum nu doarme pe perna, dar macar a inceput sa se tolaneasca pe ele ziua, in joaca sau cand e obosita.
Ioana, noi i-am facut ziua Alexandrei la un restaurant/pub (in partea de pub) f gragut si cu preturi acceptabile. E intim si cei de acolo sunt f draguti si serviabili si au loc f multe petreceri acolo. (http://www.carre-restaurant.ro/).
Poate fi si asta o idee de sarbatorire a zilei (nici noi nu avem spatiu prea mult si de aceea de regula sarbatorim in afara casei).
Eu la 30 de ani... am avut laba piciorului stang in gips si am stat in casa singura cu fetita tarand-o dupa mine prin casa pana a venit sotul de la munca. Naspa. Ma revansez la 40
Ioanna81 spune:
buna fetele cucuietele
Dana multumesc pentru pontul cu restaurantul. ma uit negresit sa vad ce si cum
Laura eu brocoli (sau cum s-o scrie) i-l fac la cuptor cu smantana si ou. adica ung o forma mica cu unt pun florile de brocoli si acopar cu smantana batuta cu ou. daca nu le acopera mai pun apa
eu n-am incercat sa ii dau perna lui Carol pana acum. nu este deloc interesat de ele plus ca el doarme pe burtica cu fundul in sus si mainile sub el
Ioanna81 spune:
mai, fii-miu a descoperit ca, daca isi umple pana la refuz gura cu apa si apoi o deschide, se uda pana in calcaie este noua distractie la noi... cum sa ne spalam cu hainele pe noi
Danuta1979 spune:
Am pus-o pe fetita pe olita doar doar se indura sa faca caca la olita...A sunat mama si am tot vorbit cu ea stand langa fetita si la un moment dat m-am ridicat sa iau un pix de la calculator si fara sa vad s-a ridicat si ea si a facut pipi ca un catel jumatate pe piciorul meu, jumatate pe parchet (aici nu stiu daca sa rad sau sa ma enervez).
Am certat-o, inchis telefonul, schimbat eu, sters pe jos si pus-o pe olita spunandu-i f categoric si marturisesc si putin rastit sa stea jos.
Sunt 10 min de cand sta pe olita cuminte uitandu-se la tv la muzica (la Utv, preferatul ei) singurica si fara sa zica nimic. A incercat niste zambete si prosteli in primul minut, m-am uitat urat la ea si e cuminte acum.
Deci a fi categoric tine.