Dovleceii cresc cu spor! (sept-oct 2009) cap 7
Raspunsuri - Pagina 8
Ioanna81 spune:
de-a rasu plansu mai Dana mai
nu o tine prea mult, insa. nu este bine (poa sa faca nu stiu ce la rect)
Ioana si Carol Ioan fac
Trazbātii 
Danuta1979 spune:
Stiu. Nu o tin mai mult de 20 de minute. Cica asa e bine, sa nu depasesti. Si cand ma gandesc ca la 7-8 luni facea la olita ...Apoi am plecat la mare, apoi in excursie la viena-praga-munchen si nu am mai pus-o pe olita ca era mai complicat in deplasare si rau am facut ca nu m-am complicat. S-a dezobisnuit si acum ma lupt cu morile de vant. Auzi...sa faca pipi pe piciorul meu :)) Dar ce cresc eu, copil sau catel?
:))))))))
Ioanna81 spune:

Ioana si Carol Ioan fac
Trazbātii 
Danuta1979 spune:
Fetelor, mai noua noastra colega madyrizi e nominalizata la gala despre copii 2010.
http://www.desprecopii.com/info.asp?id=2678
Ce ziceti de asta?
Felicitari!!!
madyrizi spune:
buna si de la mine,
eu sunt tare trista pentru ca sotul meu trebuie sa se opereze urgent la un ochi (operatie grea, dureroasa si costisitoare) si nu se stie daca se va putea mentine ochiul 

. suntem bulversati amandoi, desi ne asteptam la asta. in urma cu 7 ani a avut un chist in ochiul respectiv, a facut multe operatii, i s-a pus silicon garantat 7 ani... si au trecut anii. acum, la control, s-a constatat ca trebuie scos siliconul urgent si pus altul, daca mai suporta ochiul.
cazul lui este foarte rar, sunt numai cateva cazuri in lume. nu a vrut nimeni sa-l opereze... doar un singur medic s-a incumetat. si pentru ca medicul respectiv e in varsta a fost dat afara din spital. drept pentru care acum face operatii doar la clinica lui privata, contra cost.
super,nu?
in fine...
multumesc, danuta, dar eu consider ca a fost si este un efort de grup. singura nu puteam ajuta cu nimic acei copilasi care au nevoie de tratamente in fiecare luna, iar statul nu ii ajuta cu nimik, ba le mai pun si bete-n roate.
ioana, mihaita face de mult treaba asta cu apa. noua nu ne ajung 3-4 body-uri+pantaloni+ ciorapei pe zi. acum m-am obisnuit sa-l urmaresc cand bea apa, ii zic "da-mi apica" cand vad ca da semne de joaca cu ea... iar el stie ca nu e cuminte si imi da cuminte canuta
.
revin mai incolo... acum ma pregatesc sa merg la mac d, la ziua unei fetite, marea dragoste din cresa si gradinita a fiului meu, alex
.
Mami
de
www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
Danuta1979 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui madyrizi buna si de la mine, eu sunt tare trista pentru ca sotul meu trebuie sa se opereze urgent la un ochi (operatie grea, dureroasa si costisitoare) si nu se stie daca se va putea mentine ochiul ![]() ![]() . suntem bulversati amandoi, desi ne asteptam la asta. in urma cu 7 ani a avut un chist in ochiul respectiv, a facut multe operatii, i s-a pus silicon garantat 7 ani... si au trecut anii. acum, la control, s-a constatat ca trebuie scos siliconul urgent si pus altul, daca mai suporta ochiul.cazul lui este foarte rar, sunt numai cateva cazuri in lume. nu a vrut nimeni sa-l opereze... doar un singur medic s-a incumetat. si pentru ca medicul respectiv e in varsta a fost dat afara din spital. drept pentru care acum face operatii doar la clinica lui privata, contra cost. super,nu? in fine... multumesc, danuta, dar eu consider ca a fost si este un efort de grup. singura nu puteam ajuta cu nimic acei copilasi care au nevoie de tratamente in fiecare luna, iar statul nu ii ajuta cu nimik, ba le mai pun si bete-n roate. ioana, mihaita face de mult treaba asta cu apa. noua nu ne ajung 3-4 body-uri+pantaloni+ ciorapei pe zi. acum m-am obisnuit sa-l urmaresc cand bea apa, ii zic "da-mi apica" cand vad ca da semne de joaca cu ea... iar el stie ca nu e cuminte si imi da cuminte canuta revin mai incolo... acum ma pregatesc sa merg la mac d, la ziua unei fetite, marea dragoste din cresa si gradinita a fiului meu, alex Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex![]() AlexsiMihai AlexsiMihai www.dianalaura.wblog.ro NOUTATI IN ALBUM pt. Alexandru Hapaleti si alti copii |
Multa sanatate sotului tau si sa dea Domnul sa treceti cu bine si prin aceasta operatie si sa-si salveze ochiul si vederea

Danuta1979 spune:
Aaa...acum m-am prins de faza cu apa. Pai si a mea face de mult motiv pt. care canuta cu cioc o foloseste strict sub supravegherea mea ca sa nu mai stranga ea de ciocul de silicon ca sa curga apa plus ca i-am cumparat cana cu pai si din asta bea mai "safe" apa si are mai putine sanse sa se ude.
Daca vrei sa vezi cum arata ce i-am luat eu de la Carrefour cu vreo 12 lei cred - e f ok-, scrie pe google : cana cu pai disney, da-i pe imagini si vezi ca e a 5-a poza (unde e una albastra si una roz - cana cu manere aderente cu pai si..)
Lali_mete spune:
Buna dimi '!
Ce faceti fetelor? Ati fugeat in we? Va
pe toate!
Lali
si
de Paul ( 01.10.2009)! si
7+
Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii
laura78nico spune:
Buna fetele!
Mady multa sanatate sotului!
Ioana scuze dar nu am inteles inainte de a-l baga la cuptor il fierbi inainte? Si ce smantana folosesti?
Va doresc un week-end excelent si cat mai calduros!
Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007
Ioanna81 spune:
Dana cana cu pai folosim si noi de mult de tot. el isi umple gura cu apa, umfla obrajii cu apa pana arata ca un harciog si apoi lasa sa curga tot din gura. sa se prelinga pe barbie
Laura nu il foerb inainte, il pun crud. smantana cumpar de la un magazin cu produse din sibiu de la obor
ce faci Lali? cum iti e?
Ioana si Carol Ioan fac
Trazbātii