Dovleceii cresc cu spor! (sept-oct 2009) cap 7
Raspunsuri - Pagina 6
Ioanna81 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui monikus
Pai eu am incercat sa il culc pe la ora aia dar el ar dormi la ora aia numai daca e afara. Daca e in casa nu vrea. Pe el il ia somnul de la aerul rece de afara, altfel nu ar dormi. Acum depinde si ce ora se trezeste de tot. Noi mesele le avem cat de cat fixe adica, 5-6 dimi 240 ml lapte praf cu 2 masuri cereale, 9-10 fructe cu biscuiti, 13-14 ciorbita sau felul 2, 18 iaurt cu biscuiti sau cereale cu lapte, 22 240 ml lapte praf cu 2 masuri cereale. As putea sa ma mai abat un pic de la program dar el tot nu vrea sa doarma. Oricum, noi avem programul asta de somn de vreo 3 luni deja. Mady felicitari pt maselute. Ma bucur ca e mai bine dispus piciul. Monica mami de Rares dragalas (16.10.2009) Be who you are and say what you feel because those who mind don't matter and those who matter don't mind. |
aaaa... credeam ca ar dormi si in casa, nu numai afara
Ioana si Carol Ioan fac Trazbātii
Danuta1979 spune:
Buna fetelor
Dana, bine ai revenit. Frumoase poze si frumoasa familie! Ma bucur ca pustii sunt bine. La al treilea te-ai gandit la un nume?
Mai ai putin fix 4 sapt. pana la nastere. Iti doresc sarcina usoara in continuare si dureri de spate cat mai putine sau deloc!
Monikus, si a mea tot un somn pe zi are. De regula intre 14.30 si 16.30 mai nou (pana acum dormea sub o ora, acum vad ca doarme 2 ore).
Ioana, bine ai revenit si tu si laptopul tau :) Si a mea se joaca singura si eu mai spal, mai fac mancare (cand sunt in bucatarie sta acolo cu mine si se joaca cu tot ce prinde), mai stau pe calculator (mai joc si un Grepolis pe internet...) etc. Ne interesam si noi de cresa pt. 2 ani. Stiu ca si tu stai prin centru (romana?/)Ai gasit ceva cresa pt. peste 2 ani?
danangie spune:
Buna ziua fetelor, multumesc de primire, de incurajari, de cuvinte , de tot. Deci voi avea inca un baietel da rnu e ca vroiam sa fiu soacra cu 3 nurori. Am spus ca simteam de la inceput ca va fi baietel si nu fetita. Se va chema Cristian Andrei. MONI da am data nasterii pe 1 martie dar cum fac ceza data nasterii va fi pe 17 februarie. Ti-am scris asta si in PM nu? Nu stiu ce sa mai scriu ca numai tin minte....aaa MONI eu stiu ca cerealele agita copiii, deoarece sunt prea energice.Chiar imi aduc aminte de o emisiune cand inca nu aveam copiii si chiar imi ramase in minte chestia asta. Deci, ar fi indicat seara sa nu dai cereale intocmai deoarece ii agita prea mult.
Fac de mancare mai revin
Suntem o familie super. Mami Dana si tati Alin cu 2 princhidei Alessio Michele (2 ani si 7 luni) si Mattia Gabriel(1 an si 3 luni). Ne pregatim cu mare entuziasm sa primim pe mezinul casei. O floricica care va aduce primavara nu numai ca anotimp....dar si in sufletele noastre, in viata noastra. Pe scurt......o adiere proaspata de primavara!! .
Pozici cu noi
Danuta1979 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danangie Buna ziua fetelor, multumesc de primire, de incurajari, de cuvinte , de tot. Deci voi avea inca un baietel da rnu e ca vroiam sa fiu soacra cu 3 nurori. Am spus ca simteam de la inceput ca va fi baietel si nu fetita. Se va chema Cristian Andrei. MONI da am data nasterii pe 1 martie dar cum fac ceza data nasterii va fi pe 17 februarie. Ti-am scris asta si in PM nu? Nu stiu ce sa mai scriu ca numai tin minte....aaa MONI eu stiu ca cerealele agita copiii, deoarece sunt prea energice.Chiar imi aduc aminte de o emisiune cand inca nu aveam copiii si chiar imi ramase in minte chestia asta. Deci, ar fi indicat seara sa nu dai cereale intocmai deoarece ii agita prea mult. Fac de mancare mai revin Suntem o familie super. Mami Dana si tati Alin cu 2 princhidei Alessio Michele (2 ani si 7 luni) si Mattia Gabriel(1 an si 3 luni). Ne pregatim cu mare entuziasm sa primim pe mezinul casei. O floricica care va aduce primavara nu numai ca anotimp....dar si in sufletele noastre, in viata noastra. Pe scurt......o adiere proaspata de primavara!! . Pozici cu noi |
Pai bine mai danuta, primii doi baieti au primul prenume italian si al treilea e doar romanesc? Se poate asa o discriminare?
:)))))))))
Ioanna81 spune:
Danutza inca nu m-am apucat sa caut cresa. nu sunt decisa daca sa-l dau la crsa sau sa-l las cu mama pana la 3 ani
Danuta1979 spune:
Ioana, eu daca as avea-o pe mama aproape (in Bucuresti nu la 200 km) as lasa copilul acasa cu ea intre 2 si 3 ani. Din pacate nu o am si pt noi cresa e cea mai buna solutie. Singurul avantaj al cresei este socializarea In rest nu vad altele..
monikus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danangie Buna ziua fetelor, multumesc de primire, de incurajari, de cuvinte , de tot. Deci voi avea inca un baietel da rnu e ca vroiam sa fiu soacra cu 3 nurori. Am spus ca simteam de la inceput ca va fi baietel si nu fetita. Se va chema Cristian Andrei. MONI da am data nasterii pe 1 martie dar cum fac ceza data nasterii va fi pe 17 februarie. Ti-am scris asta si in PM nu? Nu stiu ce sa mai scriu ca numai tin minte....aaa MONI eu stiu ca cerealele agita copiii, deoarece sunt prea energice.Chiar imi aduc aminte de o emisiune cand inca nu aveam copiii si chiar imi ramase in minte chestia asta. Deci, ar fi indicat seara sa nu dai cereale intocmai deoarece ii agita prea mult. Fac de mancare mai revin Suntem o familie super. Mami Dana si tati Alin cu 2 princhidei Alessio Michele (2 ani si 7 luni) si Mattia Gabriel(1 an si 3 luni). Ne pregatim cu mare entuziasm sa primim pe mezinul casei. O floricica care va aduce primavara nu numai ca anotimp....dar si in sufletele noastre, in viata noastra. Pe scurt......o adiere proaspata de primavara!! . Pozici cu noi |
Asa e, mi-ai scris doar ca eu am citit PM-ul acum cateva ore si apucasem deja sa postez. Promit sa raspund azi si la PM cand m-o lasa Rares.
Danuta si al meu a inceput sa doarma un pic mai mult dar de cele mai multe ori se trezeste dupa 1 ora, ii dau apica, il intorc pe o parte si mai doarme cel putin jum de ora.
Momentan sper sa apuc si eu sa mananc ceva acum pe ziua de azi cat doarme el. Abia am reusit sa il adorm pt ca azi si-a spart buza de jos si a plans de m-a terminat. Este atat de agitat incat nu se uita pe unde merge, se impiedica si da cu gura in diverse chestii. Mi-e groaza de cate lovituri ne mai asteapta.
Subiectul cresa ramane deschis ca mai vreau si eu sa zic cate ceva numai sa si apuc:P.
Monica mami de Rares dragalas (16.10.2009)
Be who you are and say what you feel because those who mind don't matter and those who matter don't mind.
Ioanna81 spune:
mie mi-e cam teama de cresa dupa ce mi-a povestit soacra-mea cam cum sta treaba. sa va povestesc...
eu am intrebat-o de ce toti copiii racesc la cresa/gradinita desi toti sunt verificati in fiecare dimineata. si mi-a povestit urmatoarele: copiii sunt tinuti majoritatea timpului in patuturi ca sa nu fuga dupa ei, de schimbat ii schimba de scutec (cresa) cand sunt aproape de plecarea acasa, in rest nu se prea omoara sa aiba grija, la baie e frig, ii duce sa se spele pe maini si ei se uda cand se joaca cu apa si nu ii schimba imediat racind dupa aia
acum eu nu spun ca asa este peste tot, peste tot DAR sunt sanse mari de tot sa se intample asa, mai ales in cresele de stat, dar nici cu cele private nu mi-e rusine.
soacra-mea e invatatoare, deci ceva-ceva din domeniu stie. ca doar lumea vorbeste, mai ales in domeniul asta...
Ioanna81 spune:
monikus te inteleg cu cucuiele/vanataile. Carol alearga toaaaaaata ziua, si, cand, e obosit, nu are o directie foarte precisa si cade si se loveste. sper ca se va vindeca repede-repede
Lali_mete spune:
'na seara !!!
Garcea la datorie !
Ma intorc dupa ce recuperez,dar inainte de recuperare bag o baie, ca am o claie de paaaar [...
Va puuuup...
Lali si de Paul ( 01.10.2009)! si 7+
Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii