Floricele de liliac mai-iun (47)
Raspunsuri - Pagina 13
Vivela spune:
Dienuta, eu am citit pe undeva cum ca unii pediatrii sustin ca ar fi bine invers, sa diversifici copilul dupa varsta de un an... (alta aiureala, dupa parerea mea).
alergiile cred ca in prezent mai sunt date si de multii aditivi - conservanti/coloranti - care se regasesc in hrana obisnuita, atat a copiilor cat si a adultilor. am auzit de persoane adulte care dintr-o data au devenit alergici la diverse alimente pe care pana atunci le consumasera in mod obisnuit. e clar ca ceva se declanseaza pe undeva, o cauza trebuie sa existe.
Traiesc in Orasul Alandala
Vivela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Dienutza Are cineva carucior macLaren Volo? As fi vrut sa cumpar unul pentru vacanta, fiind mai usor decat asta pe care il am eu, dar din ce inteleg eu de pe site-uri parca nu se lasa spatarul pe spate pana la 180 grade. La cele MacLaren Triumph se lasa spatarul la 180 grade? Diana, mamica Evei (18.05.2010) |
volo are o singura pozitie, ridicata. triumph are mai multe pozitii, dar nu se lasa la 180 de grd, cred ca cel mult 135 grd (45 cu verticala). deci nu prea e confortabil la somn. poti sa intri pe site-ul celor de la maclaren, gasesti pe acolo mai multe info:
http://global.maclarenbaby.com/toddler-buggies/triumph?lang=en
(am cautat si eu, pana la urma m-am oprit la un hauk sport, nu prea eram in bani, dar vad ca in final a fost o alegere buna, l-am tot alergat si rezista eroic. se lasa pana la orizontala, e usor - nu chiar ca un maclaren, dar ma descurc rezonabil cu el.)
corinasmile spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Vivela salutare ati vazut ca s-a intamplat ce ziceam eu mai demult (cine isi mai aminteste) - cum ca sigur va veni o vreme cand niste cercetatori vor descoperi ei cum ca alaptatul exclusiv 6 luni nu e chiar atat de bun si ca de fapt ar trebui inceputa diversificarea mai devreme.... e un subiect pe la generale, pt cine e interesat. Traiesc in Orasul Alandala |
puteti linistite da ignore la stirea respectiva. a fost doar o bomba ziaristica in uk. NU s-a efectuat nici un studiu nou, doar s-au "reinterpretat" (si pe aratura de tot) diverse studii vechi, majoritatea aceleasi care au stat la baza recomandarii OMS de a alapta exclusiv pana la 6 luni.
am gasit analize pe site-uri serioase care combat aproape toate concluziile astora, bucata cu bucata, in modul cel mai logic posibil, aratandu-le propriile contradictii.
a se tine ca toti autorii "studiului" au lucrat in ultimii 5 ani pentru diverse companii producatoare de mancare pt bebelusi si/sau lapte praf.
nu mai zic altceva.
aleesicoo spune:
Buna!
am venit de la dr. pe langa faptul k are 10.400 kg si 71 cm, are si o usoara forma de enterocolita( de unde a luat microbul nu imi pot da seama)
ne-a dat tratament cu Debridat de 3 ori pe zi, Hidrasec de 3 ori p zi si Sumetrolim o data la 12h
am zapacit-o saraca cate i-am dat
imi este o mila de ea de imi vine sa mor
ii dau lapte fara lactoza, ceaiuri si tinem regim(off o sa slabeasca la copanele)
gata v-am zis, fug la printesa
discordia spune:
Intru mai rarut ca-i mai dragut
Cu o mana mulg, iar cu calalta scriu.
Noi suntem bine, am facut sapt trecuta vaccinul de 6 luni Dragos are 8,800 kg si nu stiu cati cm.
Trimit ca s-a trezit baiatul.
Mamica de doua comori: Claudia Andrada (09.04.2008) si Dragos Ovidiu (28.05.2010)
discordia spune:
Intru mai rarut ca-i mai dragut
Cu o mana mulg, iar cu calalta scriu.
Noi suntem bine, am facut sapt trecuta vaccinul de 6 luni Dragos are 8,800 kg si nu stiu cati cm.
Trimit ca s-a trezit baiatul.
Mamica de doua comori: Claudia Andrada (09.04.2008) si Dragos Ovidiu (28.05.2010)
Vivela spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui corinasmile
puteti linistite da ignore la stirea respectiva. a fost doar o bomba ziaristica in uk. NU s-a efectuat nici un studiu nou, doar s-au "reinterpretat" (si pe aratura de tot) diverse studii vechi, majoritatea aceleasi care au stat la baza recomandarii OMS de a alapta exclusiv pana la 6 luni. am gasit analize pe site-uri serioase care combat aproape toate concluziile astora, bucata cu bucata, in modul cel mai logic posibil, aratandu-le propriile contradictii. a se tine ca toti autorii "studiului" au lucrat in ultimii 5 ani pentru diverse companii producatoare de mancare pt bebelusi si/sau lapte praf. nu mai zic altceva. Corina, mami de Maria (14.06.2010) |
corina, ideea era ca e asa de usor sa faci niste "studii" si sa lansezi niste afirmatii care au aparenta de credibilitate (deh, cuvantul "cercetator" suna pompos). eu sunt aproape convinsa ca peste 20-25 de ani, cand copiii nostri vor avea la randul lor copii, teoriile vor fi altele. evident, alea sustinute cu "argumente solide" de OMS si alte institutii medicale impulsionate de cine trebuie.
bineinteles ca de-as mai avea inca un copil (sau mai multi chiar), la fel as proceda, i-as alapta exclusiv pana in jurul a 6 luni. dar eu nu mai cramponez de ideea ca OMS (cu extrapolare la toata lumea medicala) are in vedere binele suprem al copilului meu cand face niste recomandari.
cris_09 spune:
Bun gasit!
Va trimit cateva bancuri:
O tanara se adreseaza vanzatoarei de la un magazin de cosmetice:
- As dori ca barbatul meu sa imi acorde mai multa atentie. Aveti cumva un parfum care miroase ca un computer?
Dupa ce a fost violata, femeia de serviciu este dusa la sectia de politie pentru a i se pune cateva intebari:
- .si? de ce nu ai fugit?
- Pai unde maica? In stanga perete, in dreapta perete, in spate abia spalasem....
Suna la usa . Tipul deschide usa . La intrare o moarte mica, asa cam de douazeci de centimetri inaltime, cu coasa si parpalac negru.
- Vai, Doamne, vaaaai!
- Stai lejer, am venit dupa hamster!
Cristina, mamica lui Sebastian Mihai,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010
7 lunite frumoase
povestea stelutei de mare
arturicii spune:
Ale, imi pare rau de micuta. insa acum are tratament adecvat asa ca o sa fie bine.
T_Ioana, bucura-te si lasa grijile ca nu-s fondate. Iti vine si tie randul sa faci trasee prin casa cocosata.
Rocsy, multumesc. Sa inteleg ca te-ai mai uitat pe site-ul Bibliotecii. Crestem usor si sigur. Cum merg cautarile de bona?
Nana, cum e cu noile incaltari? Ieri marsluia Sabina prin casa cu mocasinii si m-am gandit la voi.
Vivela, apai dupa cat lapte am cred ca ar merge si la 2 ani diversificata Sabina. Dar e mai delicios broccoli uneori.
Discordia, bun revenit
Cris, tu parca ziceai de leneveala in pat pan' la 4? Boierie....
Ioana & Arturicii'SIn limba ta ti-e dor de mama
Dienutza spune:
Viviela trimite-mi si mie, te rog, un link cu carutul hauck sport. Cate kg. are? Si cat ai dat pe el?
Sincer nici pe mine nu ma dau banii afara din casa, dar imi amintesc ca am vazut la un targ de copii un carut MacLaren si era de departe cel mai usor si bine finisat dintre toate. Atunci nu mi-am luat ca am vrut unul cu landou. Dar acum mi se pare extrem de util un carut foarte usor, atat pentru calatorie, cat si pentru la vara (vacante, mare etc.).
Am sunat la reprezentanta si cel Volo (care este f usor) nu se lasa pentru a dormi copilul. Doar cel triumph se lasa.