Floricele de liliac mai-iun (47)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioana1234 spune:

Fetelor...ati facut prevenar, la bebei? si cat ati platit? ca eu ma gandeam sa-l fac si dr zicea ca-l comanda ea, si sunt curioasa cam cat costa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu30 spune:

Depinde de care iti aduce - prevenar 7 tulpini sau prevenar 13 ???
mai jos vezi pret la prevenar 13
http://www.farm.ro/index.php?keyword=prevenar%2013&option=com_virtuemart&page=shop.browse&searchin=7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dienutza spune:

Am si eu o intrebare: azi de dimineta Eva era infundata si i-am tot aspirat mucii + picaturi + aerosoli. Acum au inceput sa i se fluidifice secretiile. Ii curg niste muci transparenti din nas. Asta e de bine sau e de rau? Sa fie de la aerosoli?
Nu are febra si nici alte simptome de raceala, pare ca sa simte OK.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dienutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioana1234

Fetelor...ati facut prevenar, la bebei? si cat ati platit? ca eu ma gandeam sa-l fac si dr zicea ca-l comanda ea, si sunt curioasa cam cat costa.

Cea mai fericita mami de Victor Andrei ( 15.06.2010)

La farmacia tei, cea pe care a mai recomandat-o viviela, prevenar 13 este 276 lei. Nu e mare diferenta, dar eu stau in zona.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crissy_C spune:

Ioanact , chamomilla se gaseste la mai multe farmacii in Bucuresti, eu iau de la Help Net-ul de la Iancului, e vreo 8 lei parca un tubulet. In tara nu stiu pe unde se gasesc remedii homeopate... Si eu aveam ca referinta site-ul pe care mi l-ai dat si tu, dar acum nu mai merge...

Dienutza, pai cu fructele e mai simplu, ca poti sa razi mar sau para, pasezi usor cu furculita banana sau avocado sau le dai ca atare etc, cu legumele e mai greu in vacanta. La borcanelele de legume m-am referit in special.

Legat de ce spunea Vivela, ca am ajuns sa preferam mancarea bio la borcanele decat pe cea proaspata, sa va zic ce-am patit in piata. Eram cu pitica in sling la cumparat de legume si ma opresc la taraba unui taran (in sensul cat se poate de bun al cuvantului) ca sa iau niste verdeata, patrunjel si leustean, sa-i pun in mancare. Chiar ma uitasem pe borcanelele de la Humana ca ma intrebam ce-i plac asa mult si am vazut ca au, pe langa legume, leustean, marar si busuioc (din culturi organice, da? ). Si zic sa-i pun si eu in piureuri, poate mananca mai cu pofta. Si-l intreb si pe taran daca o fi ok sa-i pun patrunjel in mancare, ca leustean nu avea. Moama, ce ochi a facut la mine, cica: Pentru copil? Doamne fereste! pai astea-s otrava curata doamna, sa nu cumva sa dati la copil asa ceva!!! Eu va zic ca stiu, le aduc si eu ca le aduce toata lumea (ha, ha) dar sa stiti ca au la porcarii in ele si sunt stropite cu atatea prostii ca sa creasca si sa stea asa verzi pe vremea asta ca fac mai mult rau decat bine. Asa de inversunat a fost, si doar vorbea de marfa lui, ca m-am lecuit si eu de la a-mi mai pune patrunjel in salata, cum faceam. Si a inceput sa-mi explice omul ce sa cumpar si sa dau la copil, ce fel de morcovi, cartofi etc. (astia erau de la el din gradina) A fost ft amabil, dar m-a pus tare rau pe ganduri. A, si mi-a zis sa iau toamna verdeturi romanesti de gradina si sa le pun la congelator, decat sa-i cumpar 'proaspete' peste iarna. Asa ca daca stau bine sa ma gandesc, prefer legumele din culturi organice la borcanele, decat pe cele de import/sera care se gasesc acum la tarabe. Bine ca inca mai am niste stocuri de asta toamna, dar mi s-au terminat dovleceiii

Ale, sanatate multa printesei! Moama, dar ce grasuna e. Noi nici 7 kile jumate nu avem inca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

Dienutza, asa am patit si eu cu Karina, si i am dat pic. Colargol si in 2 zile nu a mai avut nimic
ii pui o data cate 3 picaturi
sanatate!

Mergi la inceput

da crissy e dolofanica si de asta ma oftic acum ca nu vrea sa pape

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lenabum spune:

alesico sa ne traiasca dolofanele
pana acum toata lumea spunea ca bia e grasa trupei dar dupa cum se vede asa le este lor crescania
bia avea la 4 luni cand manca san 8 kg,luase 1,5 kg pe luna la san,acum decand mananca lapte de vaca cu cereale a mers cu 0.5 kg /luna,deci nu sa ingrasat nici de la laptele de vaca nici de la cereale cum spune lumea .
sa ne fie sanatoase
la fel a crescut si cristi,era asa de greu de dabia il ridicai de jos,iar acum este un baiat asa de normal,poate prea slabut

fericita mamica cu mica, BIANCA MARIA
09.06.2010
http://family.webshots.com/album/578091226pChrLJ?vhost=family

Mergi la inceput

pai Karina avea la 4 luni 7.700kg si la 6 luni 9500kg
in ultimile 2 luni a luat cate un kg /luna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui Crissy_C

Ioanact , chamomilla se gaseste la mai multe farmacii in Bucuresti, eu iau de la Help Net-ul de la Iancului, e vreo 8 lei parca un tubulet. In tara nu stiu pe unde se gasesc remedii homeopate... Si eu aveam ca referinta site-ul pe care mi l-ai dat si tu, dar acum nu mai merge...

Cristina, mamica fericita de fetita strengarita Patricia Andreea 9 iunie 2010

Multumesc!
A fost sotul la plafar si-a intrebat si se uitase la el, ca nu auzise de chamomilla.
La farmacie n-a fost.
Te referi la farmacia Stejara? Am dat cautare, dar nu gaseste. O sa sun la ei sa vad daca au..de la ei am luat aerosol-ul, lapte praf chiar si cereale (Humana). Mi se par preturile acceptabile.

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput