Fluturasi de martie-aprilie 2011 (120)
Raspunsuri - Pagina 11
scrish spune:
eu nu pot sa inteleg cum se poate intampla asa ceva...am citit si eu acum si mi-au dat lacrimile, sa le dea dumnezeu putere sa treaca peste aceste momente grele, cred ca e cel mai cumplit lucru care se poate intampla
s 28, Luca Alexandru, de abia astept sa te tin in brate!
anaxena spune:
si inca ceva reduceri 50% Carrefour...am luat destule pt bb2..blugi 17,5 lei...2 perechi pantaloni 14lei...muulte,i-am luat si de 3 luni si de 9 luni,poate fac si eu poze sa vi le arat,la banii ashtia merita!
Ana-Maria mami de
Maria 19.06.2008 si
30+
cum creste Alex
AMR 9s!!!! 
Maria,povestea nashterii
Maria in culori
alina.n spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cami_antonia alina.n dar alexandru e nume de sfant .... se serbeaza pe 30 august ... de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 28+ PETRA ADRIANA |
stiu , acest nume oricum era stabilit din start, pentru al doilea insa nu eram hotarati...
mami de
Naty (10.04.2009) si
cu
Alex 35+AMR 3 saptamani!!!
anaxena spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui roxy_s am pus poze cu burtica de azi S-a intamplat minunea mult asteptata 33+![]() AMR 6 sapt!!! ![]() ![]() |
s-a mai marit..se vede ca e de fetitza..are alta forma!!ai linia nigra sau mi se pare mie?
Ana-Maria mami de
30+
cum creste Alex
AMR 9s!!!! 
Maria,povestea nashterii
Maria in culori
roxy_s spune:
scrish si se aud bine,bine bataile cu aparatul ala? il folosesti des?![]()
![]()
anaxena sunt foarte frumoase pozlee, a crescut si burtica

monas ti-a dat antibiotic?
S-a intamplat minunea mult asteptata
33+
AMR 6 sapt!!!

alina.n spune:
strumf
este groaznic sa se intample asa ceva, saracii parinti cata suferinta, eu evit sa citesc astfel de subiecte pentru ca ma stiu emotiva si ma afecteaza mult
monas de guvernanti...ce sa mai zic..fac legile cum le trece prin cap,nu cred ca isi dau seama cate greseli fac care afecteaza atata lume.
eu va zic sincer de cand a inceput treaba cu modificarea legii indemnizatiei atata m-a rascolit toata lalaiala de la tv /variante/decizii incat am capatat o stare de stres si cred ca si un soi de depresie din care nu mai reusesc sa ies...

mami de
Naty (10.04.2009) si
cu
Alex 35+
AMR 3 saptamani!!!
pisucmic spune:
Scrish, cum a fost la Stem Sure? Zi-mi si mie te rog detalii, fiindca e una din optiunile mele de top.
Ce asigura, cat costa, etc
Multumesc mult
Pisuc Mic
Ce minune de la Dumnezeu!
s28 cu un
dragalas
roxy_s spune:
anaxena da mi-a aparut si linia negra, se vede asa putin nu foarte tare.

S-a intamplat minunea mult asteptata
33+
AMR 6 sapt!!!

anaxena spune:
eu n-am citit la ian-feb..mereu ma uit doar pe prima pagina sa vad ce greutate au bebeii si la cate sapt s-au nascut..ma duc sa citesc
dc poate sa-mi dea si mie cineva link-ul sa nu caut ca voda prin loboda
Ana-Maria mami de
Maria 19.06.2008 si
30+
cum creste Alex
AMR 9s!!!! 
Maria,povestea nashterii
Maria in culori

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si