Fluturasi de martie-aprilie 2011 (120)
Raspunsuri - Pagina 10
mandreeac spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui speranta2008 buna am aparut si eu, dipa plimbarea la dr si 1 ora de somn. Vestile de la eco sunt foarte bune: bebele are 2000 gr (astazi avem 32s+6 zile- dupa mentruatie; ia dupa eco : 32 zile+3 zile). M-am linistit ca bebele ia in greutate. Am lichid la limita normala inferioara.. sper sa nu fie vreo problema... Dorinut@ - felicitari pentru eco si pentru bb grasunel. Viss- foarte frumoasa camera! "Ceea ce este imposibil pentru om, este posibil pentru Dumnezeu" +32![]() (Matei19:26) |
Felicitari! Ma bucur din suflet ca bebe este bine!

Andreea B.
cu o minune
in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 33
Rares Andrei
AMR 7 saptamani
Monas spune:
Buna fetelor,
Sunt plina de scarba, tocmai spuneau ceva la TV ca guvernantii dau voie patronilor sa concedieze mamicile care aleg sa stea 2 ani acasa cu bebeii. Nu mai suport ...astia vor de fapt sa se duce totul de rapa, sunt pusi pe exterminare. Parca ar fi niste oameni frustrati care profita de ocazia de a fi la conducere ca sa se razbune.
Sa ma iertati ca vin cu asa comentariu...sunt suparata.
27+
mandreeac spune:
| citat din mesajul lui Monas Buna fetelor, Sunt plina de scarba, tocmai spuneau ceva la TV ca guvernantii dau voie patronilor sa concedieze mamicile care aleg sa stea 2 ani acasa cu bebeii. Nu mai suport ...astia vor de fapt sa se duce totul de rapa, sunt pusi pe exterminare. Parca ar fi niste oameni frustrati care profita de ocazia de a fi la conducere ca sa se razbune. Sa ma iertati ca vin cu asa comentariu...sunt suparata. 27+ |

Sunt cei mai mari nenorociti. Nu te supara, ca nu le faci bine bebicilor. Tu cum te simti? 

Andreea B.
cu o minune
in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 33
Rares Andrei
AMR 7 saptamani
strumphitza spune:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
tocmai ce am citit pe la odiseea de dinaintea noastra si alte subiecte de o mamica, care s-a dus sa nasca si puiul era mort in burtica, doctorii numai au scos trupusorul fara sufletel 

off Doamne , de cand am citit mi s-a pus un mare nod in gat si plang si nu pot sa imi imaginez ce este in sufletul acestei mamici ![]()
![]()
Doamne fereste de asa ceva , ma rog ca la odiseea noastra sa nu avem parte de asa ceva , sa vina puiutii toti sanatosi pe lume si sa ii tinem la piept sanatosi 
Offf la starea care o aveam , asta imi lipsea... mi-am dat seama inca odata , daca mai era nevoie, ca nimic nu e important in viata daca nu ai sanatate ... restul bani, averi, minuni... sunt bonus!!!
Va pup pe toate si va imbratisez si imi cer iertare daca am fost rea in ultimele zile cu postarile mele si v-am suparat 

_
Mind the Bump!
29+
Sophia Nicole
roxy_s spune:
speranta ma bucur ca bebe este bine

monas nici nu mai zic nimic ca iar ma apuca nervii. sunt niste jegosi toti, este o tara de c...t, condusa de niste analfabeti.
ally asteptam poze cu burticuta

strumphitzaasa este, sanatate sa avem, este cel mai important.

eu o sa-mi fac tampoane din alea si o sa si cumpar un pachet sa vad cum sunt. chiloti de unica folosinta se gasesc numai la carrefour?
S-a intamplat minunea mult asteptata
33+
AMR 6 sapt!!!

anemi_b spune:
strumphitza iti recomand sa nu mai citesti, eu citeam tot timpul odiseea ian-feb mai ales ca am fost si eu pe listuta cu sarcina anterioara si de ieri de cand am vazut ce s-a intamplat mi-am propus sa nu mai intru, prea multe ganduri negre si nu fac bine la bb 
Ami
31+ cu
Rares
Monas spune:
mandreeac: Slava Domnului, ma simt bine. De maine incep si tratamentul pt streptocoul ala B de care vad ca nu mai scap, nu stiu de ce. Bebicii dau din picioruse..acum sunt un pic mai linistiti.
strumphita: nici nu vreau sa ma gandesc ce o fi de parintii aceia. In urma cu ceva vreme am citit de o mamica de gemenasi care a pierdut unul la (inainte) de nastere. Din respect pt durerea ei, nu am putut sa intreb ce s-a intamplat, cum de s-a putut intampla asa tragedie. Stau cu inima stransa mereu, si cand nu-mi simt bebicii, ii impung usor cu degetul ca sa-i pun in miscare. Cred ca o sa-mi iau si un stetoscop sa-i ascult, numai ca habar nu am cum ar trebui sa se auda.
roxy_s: of...asa este , important este sa fim sanatosi.
va 
27+
anaxena spune:
n-am citit nimic
am pus poze facute la salon
ignoratzi fata nemachiata,obosita si buboiul de cosh de pe fatza!!
Ana-Maria mami de
Maria 19.06.2008 si
30+
cum creste Alex
AMR 9s!!!! 
Maria,povestea nashterii
Maria in culori
scrish spune:
monas eu mi-am luat din sensiblu un aparat cu care auzi bataile inimii lui bebe exact ca atunci cand mergi la doctor. pe mine m-a scutit de multe nelinisti!
s 28, Luca Alexandru, de abia astept sa te tin in brate!
alina.n spune:
| citat din mesajul lui speranta2008 buna am aparut si eu, dipa plimbarea la dr si 1 ora de somn. Vestile de la eco sunt foarte bune: bebele are 2000 gr (astazi avem 32s+6 zile- dupa mentruatie; ia dupa eco : 32 zile+3 zile). M-am linistit ca bebele ia in greutate. Am lichid la limita normala inferioara.. sper sa nu fie vreo problema... Dorinut@ - felicitari pentru eco si pentru bb grasunel. Viss- foarte frumoasa camera! "Ceea ce este imposibil pentru om, este posibil pentru Dumnezeu" +32![]() (Matei19:26) |
superb felicitari!!

mami de
Naty (10.04.2009) si
cu
Alex 35+AMR 3 saptamani!!!