Fluturasi de martie-aprilie 2011 (120)
Raspunsuri - Pagina 12
scrish spune:
roxy se aud impecabil!! bine, tb sa stai 1 min sau 2 sa ii cauti inimioara, dar cand o gasesti se aude perfect! l-am folosit de vreo 5 ori pana acum, ultima oara cand cu durerile de acum 2 zile cand nici nu prea misca si ma speriasem...si sunt convinsa ca si pe viitor o sa l folosesc...
s 28, Luca Alexandru, de abia astept sa te tin in brate!
anaxena spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui AllyLaur Anaxena, super burtica si tu arati foarte , foarte bine ![]() ![]() ![]() Ally , Eduard 29 sapt bebe |
multumesc mult
Ana-Maria mami de
30+
cum creste Alex
AMR 9s!!!! 
Maria,povestea nashterii
Maria in culori
scrish spune:
pisucmic, eu am plecat foarte multumita de la ei! in plus fata de ce scrie pe site nu am aflat mare lucru, pentru ca totul e prezentat foarte bine acolo si eu am mers cu temele facute...dar ne-au prezentat si continutul kit-ului de recoltare, ne-au explicat iar cum decurge totul, de la recoltare la depozitare, lucreaza cu upc si dhl (pentru curierat), in fiecare seara pleaca mostrele cu avionul in danemarca, raspunsul il primesti foarte rapid...
costa 850 de euro totul, de la kit pana la depozitare. noi cu ei o sa recoltam, imi inspira foarte multa incredere. au rata de succes de prelevare 99%. nu stiu ce sa-ti mai zic, mai intreaba ma daca vrei sa stii ceva anume!
scrish spune:
anaxena e la capitolul 170 dar nu mai stiu sigur pagina, oricum in primele 3 sigur nu
claubut spune:
Doamne.... cand am plecat de l abirou erati la pag 2 acum ...
Maine dimineata o sa citesc se s-a mai pov. Am trimis o invitatie pe facebook. Nu am primit nici un PM pentru a putea pune poze..
Ma duc sa culc bb1
mami de Matei Alexandru(21.03.2007) si
in 27s cu Eduard Andrei
SSABrya spune:
anaxena... cata mai burtik ai,.... adik mare si frumoasa... eu mor de ciuda ca a mea e mica...

Bryanna 02.06.2009 si ...o noua fericire
27+ , adica Ayanna
aZaZ spune:
Buna seara si LA MULTI ANI!!! pentru noul an ce a inceput de 2 sapt. Eu nu am mai intrat de anul trecut pentru ca nu m-am simtit ff bine
. am avut dureri pelviane groaznice ,dar ce ceva vreme s-au mai potolit. Si daca tot sunt prin sufragerie si strang baloane si multe altele am spus ca pot 5 min sa mai stau la calc si sa va salut asa rapid. Sunt rupta de oboseala . Azi maria a implinit 5 ani
si am terminat cu sarbatorile pana in martie.![]()
MARIA
; ANDREI
si STEFAN
27 s
mandreeac spune:

Am citit si eu. Doamne, Doamne. Nu prea imi mai gasesc cuvintele. O seara placuta va doresc tuturor.
Claubut ai pm.
Andreea B.
cu o minune
in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 33
Rares Andrei
AMR 7 saptamani
mandreeac spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aZaZ Buna seara si LA MULTI ANI!!! pentru noul an ce a inceput de 2 sapt. Eu nu am mai intrat de anul trecut pentru ca nu m-am simtit ff bine . am avut dureri pelviane groaznice ,dar ce ceva vreme s-au mai potolit. Si daca tot sunt prin sufragerie si strang baloane si multe altele am spus ca pot 5 min sa mai stau la calc si sa va salut asa rapid. Sunt rupta de oboseala . Azi maria a implinit 5 aniMARIA ; ANDREI si STEFAN 27 s |
Sa va traiasca, sa fie sanatoasa si sa va bucurati de ea! Ai grija de tine.

Andreea B.
cu o minune
in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 33
Rares Andrei
AMR 7 saptamani