Ian-Feb2011- Hai Lori!! Hai Jasmi!! (171)
Raspunsuri - Pagina 4
mica_daria spune:
Simo merci, esti o scumpa ca de obicei. Din cauza ca epiziotomia mea e destul de mare si foarte aproape de anus, mi-e oarecum frica.
Daca si tu ai folosit, l-a afectat in vreun fel pe Eduard, in semsul de colici, diaree si la el sau ceva?
Ca daca nu, acuma zburam la farmacie!!!
Happy 35+
"Nu putem face lucruri mari, doar lucruri marunte cu multa dragoste!"
florintunde spune:

!!WOW!!ACHEEE!!!!!!!FELICITARI!
BINE AI VENIT PE LUME BEBE NOAH!
SANATATE SI TOT BINELE DIN LUME!

Tunde
34 saptamani
Sonia-Diana si mami de ursulet Mario
04.03.2004
da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen
"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian
Lorich spune:
mica daria daca simti nev pune si supozitor la kk. nu te chinui mai mult decat treb. Cu bebe te-ai lamurit..e absolut ok.
Tunde staf se poate lasa si netratat, daca nu e patogen; acum intreb= face Mario dese raceli, infectii in gat si de astea? Atunci da, treb scapat...mai ales ca vine bb mic. 
Anca, sa va traiasca puiul!!!!!Sa fie sanatos, papacios, necolicos!!!!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela
39+
Doloress spune:

Bravo ACHE!
Bine ai venit bb NOAH!
Bravo Relusha!
Bine ai venit BB2!
Bravo Anka!
Bine ai venit BB!

Inca trei iezi cucuiezi.
35+
KevinVictoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!
RaluKara spune:
ce mai faceti, fetelor?
Eu am ramas in stare de soc de cand am citit de Mihatp...si am o stare supernasoala...
in rest, tot in formula economica...si cu niste stari de voma de ma mir ca mai am stomac.
va 
felicitari tuturor fetelor care au nascut si bun venit bebelusilor!
Raluca
38+ cu
Maia
adryiii spune:
FELICITARI ACHE!!!!!!!!
BINE AI VENIT PE LUME BEBE NOAH!
SANATATE SI NOROC!
39 cu
Elena Alexandra
Doloress spune:
Hai Lorich!
Hai Ana-Isabela!
JASMIN - cred eu ca a nascut deja.
Cine se mai inghesuie, cine mai are programata cezariana?
Of, si eu am avut o noapte grea, tot gandinu-ma la MIHA. Mi se umplu ochii de lacrimi mereu cand ma gandesc. Azi dimineata mi se parea ca nu mai simt pe bebelache, ma apucase panica, mai ales ca mi-au zis de la spital ca daca nu il simt in decurs de o ora sa fug de urgenta la spital, asa e la diabet. Pana la urma s-a trezit, dormea si el putin micul.
Anka rabdare, o sa vina si lapticul. Cum mai ziceam, minim un doua saptamani de acomodare trebuie sa iti dai, incet incet o sa se instaleze si lactatia, si rutina, o sa va obisnuiti unul cu altul, sunt lucruri pe care nu ai de unde sa la stii, trebuie putin timp. Poti sa mai incerci sa stimulezi si cu pompa.
Mica-Daria e absolut normal sa doarma mult in primele zile, pana la 20 de ore pe zi. Somnolenta e semn de icter, intr-adevar, retinusesi tu ceva, insa daca nu are alte simpome, pur si simplu e fericita si linistita. Si kk - e normal pana la 10 pe zi. Laptele matern se digera repede, de aceea la alaptat fac mai des decat la lapte praf.
TUNDE multa sanatate lui Mario! Nu e asa grav, dar trebuie tratat, stiu ca e putin mai complicat daca ia bebe mic, dar sa speram ca trec balaurii pana atunci.
RROX welcome in lumea mamiciei! Uite asa iti faci o mie de griji pentru toate, parca te apuca panica, ba de una, ba de alta, dar trebuie sa inveti sa te relaxezi, nu stiu, mie mi s-a parut ca parca totul se aranjeaza mai bine, de la sine, cand vine bebelusul.
35+
KevinVictoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!
florintunde spune:
LORICH;Asa imi vine sa rad![]()
![]()
![]()
noi iti facem galeria;--Hai ISABELA...HAI LORICH!
SI TU APARI ZILNIC...NE SCRII..N-AI NICI O TREABA

sa ne anunti cand lucrurile au luat-o in directia .-.no way!

puuuup
MARIO tuseste...mai rar acuma..dar am ami avut acu doi ani stafilo..si cu aerosoli de gentamicina..si-a revenit
acuma pe antibiograma nu apare genta..
Tunde
34 saptamani
Sonia-Diana si mami de ursulet Mario
04.03.2004
da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen
"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian
Shines spune:
Daria..raspund cu intarziere ca azi am avut zi de curatenie si ordine pe aici..abia acum am terminat..a venit si tati acasa sa preia bebelusu asa ca ma apuc de vopsit si infrumusetat.
Duphalac e pe baza de lactoza si galactoza..dr mi l-a recomandat chiar daca alaptez..nu am vazut nici un efect asupra lui bebe. se prescrie si sugarilor.
trebuie sa bei cam 2 zile pana vezi efectul. sa citesti prospectul sa vezi cati ml trebuie sa iei pe zi.
pentru reglarea tranzitului, se recomanda sa faci o cura de mai multe zile.
Simo - mamica de pui scumpi , Camelia si Eduard Matei
loutzy spune:
Buna ziua fetele cochetele.
Am intrat un pic sa vad ce faceti si ce noutati mai sunt.
Vad ca e nevoie de niste motate si felicitari.

FELICITARI ACHE!!!

BINE AU VENIT BEBE NOAH!!!

HAI LORI!!!

HAI JASMI!!!

Noi va pupacim.

Laura
de
dulce Stefan-Mihai