Ian-Feb2011- Hai Lori!! Hai Jasmi!! (171)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

DOLORESS, si eu am inceput sa fiu foarte atenta la miscarile lui bebe. Aseara, dupa vestea primta despre Miha, mi-am dat seama ca nu il simtisem de ceva timp si am inceput sa imi misc burta si sa impung pe acolo pe unde il simteam ca sta. Sotul se uita la mine, la care spune: Daca te trezesti cu un super shut intr-o zona dureroasa sa nu te miri, da? Ce ai cu copilul?
Nu aveam nimic cu el, dar daca nu dadea niciun semn ... Pana la urma a catadicsit sa se miste putin si s-a culcat la loc.

37+ cu si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dangabriela spune:

Spunem si noi prezent la catalog!

FELICITARI ACHE

[blue]BINE AI VENIT NOAH/blue]

Raportez o stare un pic agitata, am facut o parte din bagaj, restul il las pe maine (mai am lucruri la uscat).In week treb sa facem modificari in camera noastra , care va fi si a copilului. Dr mi-a zis sa stau cat pot de linistita, ea fiind plecata in week asta. Sper si sa pot, pt ca simt ca nu am stare, as face o mie de lucruri in acelasi timp.Ma enerveaza un pic faptul ca nu stiu sigur daca voi naste marti , sau ma amana pt joi. Voua vi se pare un pic cam devreme cezariana la 38 de saptamani si 2 zile??

Pupici la burtici si mamici!

FVL heterozigot, 37 de saptamani Andrei

Mergi la inceput

Va spuneam aseara de prietena mea careia i s-a rupt apa. Trebuia sa pun motatele pentru sotul ei, nu pentru ea, ca el avea nevoie de incurajari. Chiar ieri dimineata ii facuse un instructaj si ii spusese: 'daca se rupe apa, sau avem alt semn ca vine bebe, eu intru repede la dush, tu iei bagajul, il pui la usa, te pregatesti, ca sa plecam repede.' Nu au trecut decat cateva ore si cand l-a anuntat ca i s-a rupt apa si trebuie sa plece la spital a ramas tablou: 'Apa? Ce apa? Ce s-a rupt? La care spital? Mai faci dush? Pentru ce? Unde e bagajul?' Il apucase tremuratul de ii era frica fetei sa nu faca accident de drum. Barbatii astia!!! Sunt curioasa si al meu cum va reactiona, ca acum se tine tantos, ca nu are emotii.

Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Tunde....ce sa fac?????
Ca deja imi vine sa fa eu prin casa ca majoretele voastre!!!!!!!!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela 39+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dangabriela

Spunem si noi prezent la catalog!

FELICITARI ACHE

[blue]BINE AI VENIT NOAH/blue]

Raportez o stare un pic agitata, am facut o parte din bagaj, restul il las pe maine (mai am lucruri la uscat).In week treb sa facem modificari in camera noastra , care va fi si a copilului. Dr mi-a zis sa stau cat pot de linistita, ea fiind plecata in week asta. Sper si sa pot, pt ca simt ca nu am stare, as face o mie de lucruri in acelasi timp.Ma enerveaza un pic faptul ca nu stiu sigur daca voi naste marti , sau ma amana pt joi. Voua vi se pare un pic cam devreme cezariana la 38 de saptamani si 2 zile??

Pupici la burtici si mamici!

FVL heterozigot, 37 de saptamani Andrei

Gabi, ce e dupa 38 sapt e super ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturas2010 spune:

salutare...am intrat sa va spun ca minibebelusa mea a papat astazi pentru prima data la biberon..era asa fericita..toata numai ochisori mari de fericire...bebelusii pana in 2,8 kg cica nu au forta sa suga si slabesc in loc sa se ingrase...daramite <mini> a mea..dar,de, prea sugeam sondita de cateva zile degeaba..

am aruncat un ochi in listuta de nasteri..super!!! felicitari pt toate fetele si pupici la bebelusi...

aici, ne a invatat dr neonatolog sa facem un scutec barcuta si sa punem copii acolo..sa fie sprijiniti, atinsi, ca in uter unde sunt obisnuiti sa se propteasca de ceva pe lateral, pe fundulet,sa nu se simta singur in patut si sa ii schimbam la o ora dupa masa ca sa nu ii provocam voma de la zgaltaiala...la fundulet ulei de masline sau sanosan in care adaugam un ciocanel de vitamina a uleioasa..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturas2010 spune:

salutare...am intrat sa va spun ca minibebelusa mea a papat astazi pentru prima data la biberon..era asa fericita..toata numai ochisori mari de fericire...bebelusii pana in 2,8 kg cica nu au forta sa suga si slabesc in loc sa se ingrase...daramite <mini> a mea..dar,de, prea sugeam sondita de cateva zile degeaba..

am aruncat un ochi in listuta de nasteri..super!!! felicitari pt toate fetele si pupici la bebelusi...

aici, ne a invatat dr neonatolog sa facem un scutec barcuta si sa punem copii acolo..sa fie sprijiniti, atinsi, ca in uter unde sunt obisnuiti sa se propteasca de ceva pe lateral, pe fundulet,sa nu se simta singur in patut si sa ii schimbam la o ora dupa masa ca sa nu ii provocam voma de la zgaltaiala...la fundulet ulei de masline sau sanosan in care adaugam un ciocanel de vitamina a uleioasa..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana07 spune:

Revin cu detalii tehnice :

Bebe Noah s-a nascut la 16:36 ora UAE (14:36 ora Ro, cred) si are 3760 kg si 55 cm, scor apgar 10 (initial 9 de la cezariana, dar a tipat asa puternic ca s-a transformat in 10 ). Acum suge de zor. Mamica se simte fooooarte bine si e fericita si va multumeste pentru felicitari si urari. N-are acces la internet la spital dar iese in patru zile.

Anca, multa putere sa poti face fata la 2 copii singurica cand taticul e la serviciu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Gata, l-am trecut si pe bb Noah, voinicel, voinicel!

Fluturas ce ma bucur! Ai o fetita tare curajoasa si precoce! Al meu era ditamai vlajganul, avea peste 2 kilograme si tot ii dadeau prin gavaj, deloc nu reuseau sa-l faca sa suga. A trebuit sa ne chinuim cu o suzeta, i-o bagam mereu in gura, nu avea instinct de supt, pur si simplu. Deci bravo Maria, esti o luptatoare! Acusi ne anunti ca poti sa o iei acasa. A luat in greutate?

Lori esti tare simpatica! Lasa ca vine si fifi, nu ramai tu nenascuta! Deci placinta cu branza - nici un efect de inducere.

Fetelor- gata mi-am facut bagajul de spital. M-am sucit, m-am invartit, n-am stiut ce tampoane sa-mi iau asa ca mi-am luat pampersi pentru incontinenti. Mi se par super, sunt mari, nu sunt cu plastic sa nu deranjeze taietura. Initial am zis ca ii folosesc pentru cand mi se rupe apa numai, ca de data asta nu cred ca pot merge dezbracata ca la Patrick (la el m-a prins nasterea fara urma de tampon in casa, acum am vreo 3 tipuri cumparate inca de prin saptamana 25) ca e frigut bine. Daca sotul e la servici si e ora de varf, trebuie sa iau un taxi, deci nu pot sa-i patez omului masina de lichid amniotic.
Dar i-am incercat si mi se par super si pentru dupa nastere cele cateva zile cu lohii la greu, sau pentru noapte.

MADALINA- asa e, de multe ori barbatii au nevoie de mai multe majorete ca noi, eu cand il sun pe-al meu ziua la servici, e mort de frica de fiecare data si are numai scenarii in cap, cum sa-si ia geaca, pe unde s-o ia mai repede la goana, etc. Si eu il sun sa-i zic ce-am mai vazut la tv La ei e si incertitudinea asta, nu stiu ce simtim, nu stiu cum e mai bine...

SHINES - am citit ce-ai scris ieri pentru MIHA , of imi pare rau ca ai trecut prin toate astea! Stiu si eu ce inseamna, al meu vreo 2 minute n-a scos nici un sunet, la fel si mie mi s-au parut cat o eternitate! E groaznic. Tot intrebam, e OK, e OK, si nimeni nu raspundea nimic. Apoi a inceput sa scanceasca, asa de incet, firav, n-a mai contat nimic, eram cea mai fericita mama din lume. Chiar daca l-au luat imediat si l-au bagat la oxigen, la incubator, mi-a ramas in minte scancetul ala si m-am tot agatat de el si mi-am zis ca o sa fie bine.

Fetelor ma bucur ca va folosesc sfaturile mele privind alaptatul, am sa mai traduc din cartile mele cum o sa am ceva timp.

Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si 35+ Kevin
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

da, mai Doloress ... placinta cu stafide si branza - multa si fierbinte - zero efect; stau si astept si stau si astept si astept si stau...

cat despre Shines m-am socat, desi am stiut de cand a scris cineva despre APGAR-ul ala 1. Draga Simona... nu stiu cat timp va trece pana te vei vondeca de momentul ala- Doamne sfinte, bine ca e Eduard ok, frumusetea si minunea voastra!!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela 39+

Mergi la inceput