Ian-Feb2011- Hai Lori!! Hai Jasmi!! (171)
Raspunsuri - Pagina 3
Mayane spune:
Mai sunt si eu pe aici... dar sunt "incapacitata" momentan. Fi-miu face niste dansuri tribale ... Astept sa termine reprezentatia, ca mi-a taiat rasuflarea.
"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti
nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins
pentru a-ti rasplati indrazneala"
33+
Darius Alexandru - Mare Papuas ![]()
Bebe
roxx26 spune:
FELICITARI RELUSHA SI ANKA-MARIA!!! SA FITI FERICITE SI SANATOASE ALATURI DE BEBEII VOSTRI FRUMOSI SI CUMINTI!!
CODRUTA, nu se mai da alocatia de nou nascut.
BB_YASMI, vezi aici http://www.gimnastica-gravide.ro/. la adresa de contact poti lua legatura cu Ramona Rosu, ti-o recomand cu caldura.
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
bb_yasmi spune:
roxx 

multu. vreau sa fiu p[regatita!! tu cum mai stai cu moralul?? sper ca ai depasit perioada despre care spuneai acum 2 zile. 
mami de fetita cu codite si baietel nazdravan
am intrat in sapt 35!!! 
AMR 5 s !!!
roxx26 spune:
Mai, sunt asa cu toane...ieri si azi a fost bine, parca am intrat oarecum intr-un program. ma gandesc la tot felul de lucruri, desi mi-am propus sa ma relaxez. Aseara leneveam cu tati la TV si dintr-una intr-alta am realizat ca am inceput sa fim coplesiti de tot felul de griji amandoi, deodata asa - lipsa de spatiu care acum e ok, dar cand va creste bebelina si va avea nevoie de camera ei va deveni o mare pb, faptul ca eu probabil voi sta doar un an acasa, dar si faptul ca imi urasc actualul job si mi-as dori altceva, faptul ca parca ne-am apuca de ceva doar al nostru, un business care sa ne permita sa ne petrecem cat mai mult timp cu pitica, fara deplasari prin tara si exterior si sefi tampiti care te tin peste program, inclusiv sambata...na, sunt pb care acum apar, nu suntem super stresati pe tema asta, dar stim ca lunile trec repede si chestiile astea vor face parte din prezent mai curand decat credem..
Na, avem de-acu pb de oameni mari![]()
Si ma mai agit sa rezolvam cu medicul pediatru, aveam vreo 3 optiuni, ne-am consultat amandoi si sa zic ca ne-am decis..incercam sa programam o vizita zilele astea.
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
mica_daria spune:
Buna iubitele mele...
Felicitari noilor mamici, si celor care urmeaza nastere usoara.
Am si eu o intrebare pentru mamici: bubulina mea face caca aproape dupa fiecare masa. O alaptez exclusiv de la san, dar aproape la fiecare papa ea face caca. Nu e foarte moale, ramane pe pampers, dar intreb si eu daca e normal sau nu.
Fetita mea sta cam 1,5-2 ore la san, o tot mut de la unul la altul, in timpul asta mai si adoarme 5 min, iar apoi doarme neintoarsa 2-3 ore. E bine sa doarma atat? Mananca si doarme.Intreb, ca un copil prost, pentru ca citisem undeva, nu mai stiu unde ceva simptome la ceva bolicica somnolenta mare. Sau copilul meu e cuminte si sunt eu exagerata si ma gandesc la toate prostiile? Pfffff, mi se pare putin greu la primul bebe, pentru ca nu prea stiu ce e bine si ce nu.Eu sunt mai sperioasa din fire.
Asa, si legat de mine, ce pot sa iau ca sa fac o diaree fara sa o afecteze pe pisicuta mea la alaptare, pt ca mi-e frica sa nu imi plezneasca cusaturile, si ma dor si tare rau hemoroizii.

Happy 35+
"Nu putem face lucruri mari, doar lucruri marunte cu multa dragoste!"
Shines spune:
Roxx..exact cum am mai zis aici..si o zic in continuare din propria experienta : concentraza-te pe prioritatile momentului..de viitor te vei ocupa atunci..cand va venii momentul...de fapt atunci nici nu iti vei da seama de cate planuri si griji iti facusei, le vei face in mod natural,fara stres..iar intr-un final iti vei da seama ca de fapt lucrurile s-au asezat..cu sau fara stresul de acum.
Prezentul e frumos si important acum pentru voi, aveti o noua viata in casa..nu iti mai trebuie altceva 

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia si Eduard Matei
florintunde spune:
Fetelor cine se pricepe?
EXUDAT NAZAL=STAFILOCOC AURIU HEMOLITIC-pozitiv
EXUDAT FARINGIAN=STAFILOCOC AURIU HEMOLITIC-pozitiv
cate e de grav?balaurul acesta l-a gasit lui MARIO
SI a f antibograma...e sensibil la vreo 10 feluri de antibiotice...urasc antibioaticeleee!!!!!!!!urasc toate medicamentele
Tunde
34 saptamani
Sonia-Diana si mami de ursulet Mario
04.03.2004
da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen
"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian
Shines spune:
Daria..este absolut normal sa faca kk atat de des..stai linistita.
Este normal sa doarma, au nevoie de mult somn si papa mai ales in primele saptamani..faptul ca doarme 3-4 ore nu poate decat sa te bucure..inseamna ca papa suficient,e satula,nu o supara nimic..si se odihneste cat vrea ea.
pentru constipatie...Duphalac sirop..l-am folosit si eu dupa operatie pentru ca era foarte nasol, aveam dureri.
uite aici www.pcfarm.ro/prospect.php?id=1171" target="_blank">Duphalac.. produsul si prospectul..citeste si daca e ok il iei..
Shines spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui florintunde Fetelor cine se pricepe? EXUDAT NAZAL=STAFILOCOC AURIU HEMOLITIC-pozitiv EXUDAT FARINGIAN=STAFILOCOC AURIU HEMOLITIC-pozitiv cate e de grav?balaurul acesta l-a gasit lui MARIO ![]() SI a f antibograma...e sensibil la vreo 10 feluri de antibiotice...urasc antibioaticeleee!!!!!!!!urasc toate medicamentele ![]() Tunde 34 saptamani Sonia-Diana si mami de ursulet Mario 04.03.2004 da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian |
nu este foarte grav..
problema este ca este contagios..rezista destul de mult la antibiotice . tratamentul este mai lung
daca nu cedeaza..se poate face si vaccin.
sunt persoane purtatoare de ani de zile. nu te speria.
cu tratament adecvat copilul este ok.

roxana07 spune:
Ma simt ffff fericita
sa anunt ca prietena mea cea mai buna din copilarie!!! Anca (Ache) a nascut prin cezariana un baietel sanatos (sunt convinsa ca e cel mai frumos si destept
). Mamica si bebe si taticul sunt bine toti trei.
Anche, sa va traiasca si sa fie sanatos si norocos si sa va umple viata de bucurii impreuna cu Adam!!!!!

Detalii vor urma.![]()
Multa bafta, fetelor, in continuare!