Ian-Feb2011- Hai Lori!! Hai Jasmi!! (171)
Raspunsuri - Pagina 11
Shines spune:
Azi merge Carmen acasa..abia asteapta.
apropo..voi ati vazut flacaul ei ? seamana cu al meu rau de tot
sotu meu de cum s-a uitat la poza a zis ''io n-o cunosc pe femeia asta''
:)))))
azi implinim o luna..suntem mari si grasani si super frumusei
eu nu am jucarii in casa..adica nu din astea pt bebei..care scot sunete si znornaie..iesim maine la cumparaturi neaparat.
deocamdata scuturam un pachet de tic-tac din ala mare..se linisteste si se uita ciudat la el..ce-o fi zis el ''razi tu..da de mi-l scapi in cap ai pus-o''..asa ca tre sa luam din astea mai inofensive.
Simo - mamica de pui scumpi , Camelia si Eduard Matei
florintunde spune:
Lorich;;ha?4kg..wow..lasa mama ca pe unde a intrat p acolo si iese!

Gabiu;bine ati venit acasa!Face urat Albert?Si Mario mi-a zis ca sa nu cumva sa ma gandesc ca El imparte jucariile favorite cu Sonia!Deja a f bagaj pe Ea cu aia care nu-i plac..avem,carti,ursuleti roz si galbeni.
Ieri am adus cosul pt bebe..cat s-a mai agitat cu ea prin casa..toate animalele..paturici...Dar atata ma pupa p burta
...sunt curioasa cum va reactiona

SIMIS;Sa nu urce peste 150!;medicamente care controleaza tensiunea EXISTA ..DAR pana 130-140..-da cumnata mea a luat ultima luna ca nu avea saraca incaltari..era umflata ca un balon..si a stat la spital ultima luna sub supraveghere..a dus sarcina pana la termen.A f ok

Mayane;felicitari pt cele 34 inca vre 5!

Lucia;temperatura indica ceva infectie...trebuie sa te vada un dr!ne e bine
SA STITI CA EU AM MAI DORMIT DE LA 9 PANA ACUMA..NUSH CE-I CU MINE
..sunt somnoroasa rau.
SIMO;AI FACUT CAFEA FARA COFEINA??????
Ne-am certat cu dragul meu aseara...
L-am enervat de a zis ca nu vb o sapt cu mine!...
-AAA- da?Eu m-am pus in pat la 9..aseara..si azi cat a stat acasa am dormit..
Io nu mai vorbesc cu El

Tunde
35 saptamani
Sonia-Diana si mami de ursulet Mario
04.03.2004
da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen
"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian
AlexaM spune:
In timpul alaptarii sunt permise orice alimente cu exceptia celor pe care mama nu le tolereaza. Adica, daca mama nu face gaze de l afasole e ok sa manance, daca are vreun aliment care ii provoaca orice fel de neplaceri: diaree, constipatie, gaze, arsuri etc atunci sa il evite.
Singurul aliment la care este necesara limitarea este laptele dulce care poate prvoca scaune diareice, mucilaginoase la bebe si dureri de burtica, indiferent cum tolereaza mama alimentul.
Teoria este testata atat de mine cat si de cunostinte ale mele.
Lorich, in aceeasi situatie sunt si eu. Luni am termenul, insa de la 32 de saptamani mi s-a scurtat colul si am avut contractii....acum am contractii din cand in cand dar atat...
De unde ma rugam sa ajung macar la 37 saptamani, acum ma rog sa nu ajung la provocare.
Primul bebe eu l-am nascut la 38sapt si 5zile, asa ca acum experimentez lucruri noi. :)
Bebeii sa fie sanatosi!
Mami de roscatzel Matei Gabriel 24.08.2008 si
39+
Theodor Andrei
Lorich spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Shines apropo..voi ati vazut flacaul ei ? seamana cu al meu rau de tot ![]() sotu meu de cum s-a uitat la poza a zis ''io n-o cunosc pe femeia asta'' :))))) azi implinim o luna..suntem mari si grasani si super frumusei ![]() |
:)))))))))))))))))))))
La multe lunite!!!!
mai, Laura Luiza eliminase dop si mergea la dr. pe seara acu vreo doua zile... nu a mai dat niciun semn. Helllooooo!!!!!
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela
39+
Lorich spune:
| citat din mesajul lui AlexaM Lorich, in aceeasi situatie sunt si eu. Luni am termenul, insa de la 32 de saptamani mi s-a scurtat colul si am avut contractii....acum am contractii din cand in cand dar atat... De unde ma rugam sa ajung macar la 37 saptamani, acum ma rog sa nu ajung la provocare. |
mai, greu cu mamicia asta!
Nu stiu unde sunt pozele lui bebe de Carmen, insa am vazut o mamica absolut superba, fericita si implinita (chiar de nu se simte ea inca 100% - Lucia cu bebe scuuuuump!!! si un Stefanel scump tare de Loutzy.

39+
Shines spune:
poza cu bebe de carmen e pe mail atasata...nu in album
e mailul de la danut ivanescu
Lorich spune:
| citat din mesajul lui Shines poza cu bebe de carmen e pe mail atasata...nu in album e mailul de la danut ivanescu |
Vai de mine ce frumusete!!!!!!!!!!!!! Vai de mine si de mine-cum zice Robert!
Carmen cred ca esti topiiiita-topita toata!!!Felicitari!!!
39+
Shines spune:
eeee..sa vedeti a lui aditza ce frumusete e...are un chip dragalas..zici ca-i papusica.
are poza la mess bagata..de aia il vad
e scump rau..si seamana cu mami
florintunde spune:
| citat din mesajul lui Shines Azi merge Carmen acasa..abia asteapta. apropo..voi ati vazut flacaul ei ? seamana cu al meu rau de tot ![]() sotu meu de cum s-a uitat la poza a zis ''io n-o cunosc pe femeia asta'' :))))) azi implinim o luna..suntem mari si grasani si super frumusei ![]() eu nu am jucarii in casa..adica nu din astea pt bebei..care scot sunete si znornaie..iesim maine la cumparaturi neaparat. deocamdata scuturam un pachet de tic-tac din ala mare..se linisteste si se uita ciudat la el..ce-o fi zis el ''razi tu..da de mi-l scapi in cap ai pus-o''..asa ca tre sa luam din astea mai inofensive. Simo - mamica de pui scumpi , Camelia si Eduard Matei |
ZICE"RAZI TU RAZI ..DA NU-I RASUL TAU"
Adi repede s-a scuzat ha??
Tunde
35 saptamani
Sonia-Diana si mami de ursulet Mario
04.03.2004
da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian
luciact spune:
multumesc de raspunsuri fetele
La multe luni si multi ani lui Eduard
nush de la ce infectie....au zis ca din cauza sanilor am temp, febra, eu banuiam ca de la rinichi dar nu ustura cand fac pi...,antibioticul mi l au dat preventiv....
in fine sper sa nu mai fac temp, ca la restul durerilor le fac fata
Hai LORICH!!!!!!!!!!!

Hai JASMIN!!!!!!!!!!!