Ian-Feb2011- Hai Lori!! Hai Jasmi!! (171)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simis spune:

Neata fetelor!
Shine mersi de cafea!
Tunde ce repede trec parca sapt... deja aveti 35! Mai un pic si vine printesuca!
Eu azi la 11 ma duc la eco ca n-am fost de o vreme si ieri am trecut pe la med de fam care s-a gandit sa imi ia tensiunea. Si din ce aveam io tot 90/60 max 100/70, ieri o aveam 130/80... A zis ca e cam bai, mai ales ca is toata umflata. Acuma sa vad ce zice astalalt dr. Sper sa fie tot ok.
FELICITARI TUTUROR MAMICILOR CARE DEJA ISI TIN PUIUTII IN BRATE!!!
34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

'neata dragi mamici si burtici

de ieri suntem si noi acasa si incercam sa ne obisnuim unii cu altii. Nu va spun ce harmalae si ce chitaituri din partea lui Albert la vederea bebelushei....

suntem ok, papam san dar mai mult ziua....noaptea e cam puturoasa....ieri a stat vreo 3 ore la san si nu trasese aproape deloc desi lapte am suficient.....e cam nasol, i-am dat completare pe la 3 dimineata si sper ca azi sa fie mai bine ( adica in noaptea ce urmeaza). Ziua suge bine, trage vreo 10 min si doarme cam 1 ora jumate.....mai mult nu am reusit s-o fac sa suga ...poate ar fi dormit si ea mai mult si implicit si eu....dar asta e.

Aseara au venit si nasii in vizita si am desfacut o sampanie....

Cred ca v-a zis lorich amanunte....o cheama Rebecca Andreea, nastere la 38 saptamani-cezariana, 3300 gr, 50 cm, Apgar 10. Eu ma refac binisor, mai greu e ca avem patul destul de jos si mi-e cam greu sa ma ridic dar o sa treaca si asta in cateva zile.

Nu am citit nimic din urma, sper printre picaturi sa reusesc sa ajung la zi, oricum va multumesc mult pt galerie si sustinere, stiu ca m-ati incurajat asa cum faceti mereu

Nu mai stiu ce sa mai zic despre noi.....cam atat. Citesc si revin daca nu ma cheama datoria

Felicitari si de la noi proaspetelor mamici si bebelushilor lor si multa bafta celor care urmeaza

gabi, mamica lui Albert Mihai, 10.05.2007 si Rebecca Andreea 10.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

Neatza si de la mine

Azi schimbam saptamana... Am implinit 34
De fapt mai mult decat Debuteaza paranoia...
Azinoapte am dormit suuurprinzator de bine, nu m-am trezit sa merg la toaleta, nu m-am trezit nici cand m-am intors de pe o parte pe alta...
Pe urma... am impresia ca cupilul meu crede ca trebuie sa iasa pe gura, fiindca burta mea tot urca...
Al meu e consemnat maine la domiciliu pentru niste treburi casnice pe care le tot amanam "ca avem timp". Dau startul la amenajarea camerei pentru bebe. Am niste presentimente stranii...

"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti
nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins
pentru a-ti rasplati indrazneala"

34+ Darius Alexandru - Mare Papuas
Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimutzica10 spune:

Neatza si de la mine!

Gabiu bine ai revenit acasa!
Mayanne, lasa prostiile! Amenajeaza frumos coltul buburuzei si cand termini pune-ne o pozica.

Azi zi administrativa si la mine. Ma duc sa caut mopul

Zi buna sa avem!!!

rox 35+ Marie Lorelei
think pink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Gabiu..bine ai revenit acasa! acomodare usoara si bebica papacioasa si cumintica!

Mayane..spor la amenajari..si lasa tu ''presentimentele''..e normal sa te apuce ceva griji acu cand mai ai putin...dar nu le baga in seama...ocupa-ti timpul cu ceva frumos,papa si dormi bine..rasfata-te

Rox..sa ii mai dai cate o pauza la mopu ala sa nu oboseasca...usurel cu treburile

Lori ???

Deea.. ma bucur ca bebica e bine..ai grija de tine

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia[/red] si Eduard Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

neata
m am uitat si eu un pic in urma
multumesc pt incurajari
Eva cred ca deja are colici, eu iar am facut temperatura 38 asera...ma dispera
si sunt suparata ca iau antibiotic si algocalmin si alaptez....ma simt vinovata asa...

fetele mamicile....voi fructe mancati???ca eu simt nevoia...face colici bb??

si inca ceva....trebuie facute ceva acte de alocatie?acum, sau cand, si cum se procedeaza?ca eu zici ca s pe alta lume....

pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

neata buburuze si mamici scumpe
EU M-AM TREZIT CU NISTE ARSURI GROAZNICE
cred ca nu scap de ele pana nascam bagat lapte la greu ,n-o sa m,ai beau lapte 5 ani de acum incolo
pup si sa aveti o zi maxima

Angie +37

bebe jucaus

amr 5 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Lucia...esti racita sau de ce faci febra ? nu e ok sa faci febra dupa nastere..sa mergi la dr daca continua asa.
Poti papa 2-3 fructe pe zi..si urmaresti copilul cum primeste laptele...sunt foarte importante fructele si legumele cand alaptezi. trebuie evitate cele cu gust mai nasol.
cele interzise (asa se spune) -citrice, prune, nuci, pepene rosu, capsuni, cirese negre.

''Alimente recomadate:
- banane, mere, pere
- lactate: lapte < 2% grasime + cereale (orez), branza de vazi, cascaval, telemea de vaca, iaurt fara fructe
- fripturi cu cartofi/orez
- supe de zarzavat (vita usoara si pui) fara bors; supa cu galuste

Bauturi recomandate:
Lichide > 2.5 l/zi:
- supa
- apa plata
- compot facut in casa (neindulcit)
- ceai (fenicul, anason, chimen, tei, musetel, sunatoare)
- lapte <2% grasime''

Acte pentru alocatie : mergi la starea civila de care apartii (sectorul unde ai domiciliul)..cu buletinele voastre, certificatele de nastere,certificatul de casatorie, certificatul copilului..si cate o copie din fiecare. daca vrei ca alocatia sa iti intre intr-un cont trebuie sa ai la tbine un extras de cont semnat de banca.

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia si Eduard Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

PREZENT!!!!

Iar o noapte cu somn de urs...nici trezire de pipi, nici nimic!

Azi dimineata iar...dop insangerat...daca n-am eliminat la dop-pt toata odiseea....acu iar stau si astept sa vad daca vine vreo contractie... nu va zic in ce suspans...mamammmmaaa..sunt prea batrana pt jocul asta!!!

Tunde cum sa ma supar???Se poate supara cineva pe tine anyway??? Cu nascutul..fix la fel a fost si la Robert...daca n-au fluturat majoretele alea...acum...mai mult de luni nu ma lasa dr....deja o sa fie peste 4 kg...Doamne pe unde o mai iesi?!?!?

Bine ati revenit acasa Shubulina, Gabi, Lucia!!!
Lucia imi pare rau de infectie? Unde e? La epiz? Of...multi pupici si recuperare rapida!!!
Va pup!

Fetele, am nr. de telefon - Tunde, Roxx, Shine...deci va anunt..

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela 39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushali spune:

Neata la amiaza, semnez si eu condica desi nu am avut dispozitia necesara sa incurajez mamicile si pitici, m-am bucurat pe invisible . Eu m-am mai linistit cu gandurile alea mai putin frumoase, asta pana am citit ce a patit Miha si acum stau cu sticla de Cola sub pat si cand mi se pune pasarica zburlita pe creier bag un gat de cola si incepe antrenamentul.

Miha cuvintele sunt de prisos, multa putere sa ai pentru berbecutzul Luca .

Felicitari mamici
Felicitari ACHE!!!
Felicitari ANKA_MARIA!!!
Felicitari RELUSHA!!!
Felicitari ADITZAC!!!
Felicitari MISSMJ!!!
Felicitari BEBECRY!!!
Felicitari SHUBULINA!!!
Felicitari MICA-DARIA!!!

refacere usoara si laptic mult pentru puiutzii scumpi.

Am un somn de inebunesc si nu pot sa dorm , daca imi revin cat de cat poate mai intru sa va spun ce am facut la doc. cu care intentionez sa nasc.

sa aveti o zi insorita

Cu ajutorul LUI Dumnezeu si A Maicii Domnului sunt 34 s
Maria Raysa, mami si tati te asteapta in februarie
bbnoi

Ma enerveaza ca nu sunt cum as vrea sa fiu si totusi nu cedez

Mergi la inceput