Ian-Feb2011- Hai Lori!! Hai Jasmi!! (171)
Raspunsuri - Pagina 12
florintunde spune:
BAGATI MAI NISTE POZE DE TOT VA LAUDATI...
SHUBULINA!unde -i bebeul acela frumos a lui mami?
ADITZA/-vrem vrem poze!
ROXX-baga si tu niste poze inca!
am o pofta de vazut bebelusi frumosi!

Tunde
35 saptamani
Sonia-Diana si mami de ursulet Mario
04.03.2004
da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen
"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian
Shines spune:
Tunde..da chiar..s-a scuzat inainte sa vada o poza ceva..a zis din start ''nu io'' ..hmm
auzi..da mai e si varianta cealalta.
da nici eu nu cunosc pe nimeni sa stiti

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia si Eduard Matei
florintunde spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Shines Tunde..da chiar..s-a scuzat inainte sa vada o poza ceva..a zis din start ''nu io'' ..hmm auzi..da mai e si varianta cealalta. da nici eu nu cunosc pe nimeni sa stiti ![]() ![]() ![]() ![]() Simo - mamica de pui scumpi , Camelia si Eduard Matei |
dada...sa-i spui lu MUTU!
LA multe lunite EDU..pui drag

Tunde
35 saptamani
04.03.2004
da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian
florintunde spune:
Atunci hai sa facem asa;

HAI LAURA LUIZA!!!!!EDUARD ANDREI!
HAI MAI LORICH!!!!!!!ISABELA!
HAI JASMIN!!!!!LUKAS!...

AM PLECAT LA GRADIIII
Tunde
35 saptamani
04.03.2004
da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen
"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian
adryiii spune:
Lucia
sa treaca febra. Daca e de la sani in principiu ar trebui sa treaca repejor. Asa am auzit.
Eduard dragutu lu mama: La multi ani!
Ce frumosi bebelusi au aparut in pozici

Lorich draga nici eu nu o sa depasesc ziua de luni; poate nastem in aceeasi zi
Cu toate ca poate pana atunci vine...cel putin la tine ca tot pierzi dop. Eu in afara de niste usoare contractii...nada.
Chiar asa, Luiza nu a mai zis nimk. Alinushali povesteste-ne cu medicul.
GabiU bine ai revenit acasa.
AlexaM desi am eperienta zero in alaptat imi place ce am citit. Mi se pare normal ca ceea ce am mancat in sarcina sa tolereze si copilul. Ma gandesc totusi la mai putine dulciuri ca cu astea am exagerat
Bebelu, cum e?Si ieri m-am gandit la tine, nu stiu de ce.
Florintunde ce bine te intelegi tu cu Mario! E marisor deci cred ca o sa se inteleaga cu Sonia. Vorbeste-i mult despre ea.
. Conduci in fiecare zi sau la gradi mergi pe jos?
Mayane draguta nu te lasa napadita de ganduri sumbre. O sa veizi ca dupa ce termini de aranjat camera, o sa ai asa o satisfactie...si apoi nerabdare...
Mie mi se pare ca esti o fire vesela.
39 cu
Elena Alexandra
AlexaM spune:
Adryii, ideea e sa mananci sanatos. Daca ciocolata si dulciurile te stimuleaza, asa va fi si cu bebe.
Laptele va fi plin de nutrienti si vitamine si anticorpi, idiferent ce vei manca, insa iti va consuma tie resursele. Din cauza asta, la fel ca si in timpul sarcinii, se recomanda o alimentatie variata si sanatoasa, fara excese si, eventual, suplimente (vitamine gen elevit, sau fier etc).
In timpul alaptarii cele mai multe femei se simt epuizate, f obosite. Asta este datorita faptului ca se consuma o cantitate mare de energie pentru a se produce laptic. Din cauza asta, multe femei devin somnoroase sau au nevoie de ceva dulce, care sa le dea energie...fiecare face cum crede: doarme cu bebe sau papa ceva dulce :)
Mami de roscatzel Matei Gabriel 24.08.2008 si
39+
Theodor Andrei
adryiii spune:
Am inteles ideea cu alimentatia.
AlexaM acum mi-am dat seama ca si tu pe luni ar trebui sa-ti intalnesti minunea. Mai astepti daca nu vine pana luni?
39 cu
Elena Alexandra
madalina_m spune:
Hello fetele! Iar am dormit ca valiza in gara. Toata lumea imi spune ca e normal dar oricat mi-ar placea mie sa dorm deja sunt dubioasa. Bag cate 12 ore de somn. Acu' 3 sapt dormeam cate 4-5 ore, ca aveam insomnii.
Oricum, am vazut niste bebei superbi: de Shubu, de Carmen si de Loutzy.
Asteptam poze cu bebe de Aditza.
Ralu ce mai face? Urma sa se duca la eco de sold cu buba. Asteptam vesti bune!
37+ cu
si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008) 
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica
shubulina spune:
Si cu intarziere.
FELICITARI MAMICILOR NOI!!!SA VA TRAIASCA MICUTII SI SA VA BUCURATI DE EI!