Ian-Feb2011- Hai Lori!! Hai Jasmi!! (171)
Raspunsuri - Pagina 13
ziki spune:
vaaaaaaaaai, ce de-a bebelusi frumooooosi! 

simo, ala mic arata degetul!
cel mai tare! chiar ca personalitate!
si Lucia
careia i-am cobit din greseala sosirea mai devreme a micutei... ai o fetita superba! si ce e mai haios e ca are fatza unui copil care a si stat nitel peste termen, nasuc turtit, etc...
si baietelul lui Loutzy si al Anei!... si al lui MAda, nas in nas cu tati!
sunt in extaz. stau si ma uit si abia astept sa ii vad mocutza si buburuzului nostru 
si cand ma gandesc ca abia vinerea viitoare mergem la eco...
va pup pe toate si revin mai pe seara!
copiii sunt mainile cu care ne prindem de Rai
sanziana
de flavia si
cu felix -> 34s
AMR 30 de zile
felix
Shines spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ziki vaaaaaaaaai, ce de-a bebelusi frumooooosi! ![]() ![]() ![]() simo, ala mic arata degetul! cel mai tare! chiar ca personalitate!si Lucia si baietelul lui Loutzy si al Anei!... si al lui MAda, nas in nas cu tati! sunt in extaz. stau si ma uit si abia astept sa ii vad mocutza si buburuzului nostru ![]() si cand ma gandesc ca abia vinerea viitoare mergem la eco... va pup pe toate si revin mai pe seara! copiii sunt mainile cu care ne prindem de Rai sanziana de flavia si cu felix -> 34sAMR 30 de zile felix |

am mai pus acu cateva pozici
Simo - mamica de pui scumpi , Camelia si Eduard Matei
angieangie spune:
SIMO..daca fac o fetita data viitoare trebuie sa-mi promiti ca mi-l dai de ginere pe Eduard

e minunat
Shubu..ce bebitza frumos ai tu acolo..seamana cu mami

Angie
+37
bebe jucaus
amr 5 zile
ana_micu83 spune:
Ziua buna dragele mele!
participam si noi la un concurs pe DC(detalii la semnatura)...intentionam ca premiul (oricare ar fi el sa-l donam unui caz social din forum)...ne ajutati sa facem o bucurie?
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=6" target="_blank">Voteaza un Winnie MIC, dar CHIC! Voteaza m8 !!
Hainute NOI, import Anglia!
bazarim si noi
madalina_m spune:
SIMO ce falcute a facut buburuzu. E superb! 
37+ cu
si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008) 
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica
simis spune:
Am fost la dr...Deci vestile eu zic ca is bune. A zis ca placenta e cam imbatrinita, da lichid e suficient si sa mai vin in 2 feb sa mai vada odata, tensiunea era acuma 110/70, deci normala, bb are 2500 gr, deci destul de mare zic io si mi-a zis c placenta imbatrinita e indicatie de cezariana
Oricum a zis ca nu depasec 12 februarie indiferent ca o fi cezariana sau o sa imi induca nasterea. Parca m-ar tenta mai mult a doua varianta, nu stiu, zic si io asa, dar ma mai documentez.
Ieri probabil din cauza de certuri cu sotul din dotare aveam tensiunea mai mare...Daca ma mai enerveaza odata il bat si il trimit batut la ma-sa!Am zis!
Shines spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui angieangie SIMO..daca fac o fetita data viitoare trebuie sa-mi promiti ca mi-l dai de ginere pe Eduard ![]() ![]() ![]() e minunatShubu..ce bebitza frumos ai tu acolo..seamana cu mami ![]() ![]() ![]() ![]() Angie +37![]() bebe jucaus amr 5 zile ![]() |
hmm..avem multe candidate deja..dar a ta va fi mai tinerica ..deci cre ca se baga

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia si Eduard Matei

Elena Alexandra