Ian-Feb2011- Hai Lori!! Hai Jasmi!! (171)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Citat:
citat din mesajul lui simis

Am fost la dr...Deci vestile eu zic ca is bune. A zis ca placenta e cam imbatrinita, da lichid e suficient si sa mai vin in 2 feb sa mai vada odata, tensiunea era acuma 110/70, deci normala, bb are 2500 gr, deci destul de mare zic io si mi-a zis c placenta imbatrinita e indicatie de cezariana Oricum a zis ca nu depasec 12 februarie indiferent ca o fi cezariana sau o sa imi induca nasterea. Parca m-ar tenta mai mult a doua varianta, nu stiu, zic si io asa, dar ma mai documentez.
Ieri probabil din cauza de certuri cu sotul din dotare aveam tensiunea mai mare...Daca ma mai enerveaza odata il bat si il trimit batut la ma-sa!Am zis!

asa..fi rea!!
eu nu inteleg barbatii astia...de se isi supara femeile insarcinate
al meu nu indraznea sa zica nici ca ii e foame..

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia si Eduard Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

Citat:
citat din mesajul lui Shines

Citat:
citat din mesajul lui angieangie

SIMO..daca fac o fetita data viitoare trebuie sa-mi promiti ca mi-l dai de ginere pe Eduarde minunat
Shubu..ce bebitza frumos ai tu acolo..seamana cu mami

Angie +37

bebe jucaus

amr 5 zile

hmm..avem multe candidate deja..dar a ta va fi mai tinerica ..deci cre ca se baga

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia si Eduard

Matei

pai sa la testeze pe toate pretendentele..nu ne suparamsa vina experimentat

Angie +37

bebe jucaus

amr 5 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Shines

Citat:

SIMO..daca fac o fetita data viitoare trebuie sa-mi promiti ca mi-l dai de ginere pe Eduarde minunat
Shubu..ce bebitza frumos ai tu acolo..seamana cu mami

Angie +37

bebe jucaus

amr 5 zile

hmm..avem multe candidate deja..dar a ta va fi mai tinerica ..deci cre ca se baga

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia si Eduard

Matei

pai sa la testeze pe toate pretendentele..nu ne suparamsa vina experimentat

Angie +37

bebe jucaus

amr 5 zile

esti criminala

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia si Eduard Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simis spune:

Sines,pai eu sunt de vina ca el nu a simtit ca sunt gravi...
Da promit sa ma antrenez zilele astea si sa devin cea mai isterica! Eu si acuma ma duc zilnic la lucru, fac de toate prin casa, nu ma carai de nimic, asa ca el profita...Dar de azi s-a ispravit! Devin isterica! (numai ca nu ma prea pricep...da vad eu cum fac)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimutzica10 spune:

Tunde, simis, ce-o fi fost ieri? Chiar si de la distanta m-a enervat al meu teribil ieri... Da' fiti zen, fetelor!!

angie, al tau tot plecat e? Sau a fost doar pana de sarbatori?
Si stai la coada, draguto, ca avem destule fete in odisee pt baiatul lui shines!

ma duc sa vad poze de bb, aud de noutati!

rox 35+ Marie Lorelei
think pink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Citat:

Da promit sa ma antrenez zilele astea si sa devin cea mai isterica! Eu si acuma ma duc zilnic la lucru, fac de toate prin casa, nu ma carai de nimic, asa ca el profita...Dar de azi s-a ispravit! Devin isterica! (numai ca nu ma prea pricep...da vad eu cum fac)

Dar chiar ca l-ai rasfatat. Eu nu am mai dat cu aspiratorul in casa de 4 luni (adevarul e ca mi-a spus si dr ca nu am voie sa ma spetesc), plus ca trebuie sa ma insoteasca mereu la cumparaturi, desi uraste. A fost foarte bucuros ca pt bebe am comandat multe chestii pe net si nu l-am mai carat dupa mine.
Baga si tu niste rasfat asa, pe ultima suta.

37+ cu si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

Citat:
citat din mesajul lui maimutzica10

Tunde, simis, ce-o fi fost ieri? Chiar si de la distanta m-a enervat al meu teribil ieri... Da' fiti zen, fetelor!!

angie, al tau tot plecat e? Sau a fost doar pana de sarbatori?
Si stai la coada, draguto, ca avem destule fete in odisee pt baiatul lui shines!

ma duc sa vad poze de bb, aud de noutati!

rox 35+ Marie Lorelei
think pink

da tot plecat e..vine marti pe 18 ca pe 19 mergem la dr sa vedem cans scoatem buburuzulsi a trecut si ieri pin si l-am vazut 30 de minutele..in rest traiasca mobilul si net-ul ca altfel..
opa..te-ai inscris si tu pe listuta lui Simo?ce sa facem daca baiatu-i chipes..dar lasa ca-i fac zestre buna lu' fi-measi operatii estetice daca nu iese prea sexy..sa se indragosteasca Edy de ea cand o vede

Angie +37

bebe jucaus

amr 5 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Citat:

Dar nu trebuie neaparat sa fi isterica. Cel putin al meu nu reactioneaza la isterii ci la rugaminti. Ii spui si tu ca ai nevoie de ajutor ca te simti obosita, slabita, te doare spatele, burta, ai contractii, bebe e agitat ... poti gasi multe motive.
Bafta multa!

37+ cu si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Simis;si Eu am f greseala sa ma tarai in patru labe dar tot fac curat...acu asta-i multumirea....cica mie mi-a trebuit copii..il urasc azi din toata inima...ca El lucreaza si Eu nu-s recunoscatoare...ce naiba sa fac?plecaciuni?

Adryiii;conduc iubita..nu ma pot duce in picioare mai mult de 100 m..asa ma dor toate..se intareste burta.Acu am ajuns acas de trei ore cautam cadou la un coleg de grupa..azi e invitat la chef
sa-l mai duc si acolo...dar nu stau..sa-l aduca cineva acasa.

Maimutica;cred ca Ieri Eu LUASEM RAZANA..ca de imi tineam gura ..nu se intampla nimik...nu ne certam...dar asa-s de dificila deja...sa ma lase toata lumea in pace...

MIRELUSH!!!!!!Ce fac motaneii?te descurci?

poze

Shubulina;

Simo;EDU E GATA BARBAT!

Lucia;poza in spital cu bebe in brate e fff frumoasa si emotionanta

Mada 23;poza cu tati e the best

Tunde 35 saptamaniSonia-Diana si mami de ursulet Mario 04.03.2004

da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen

"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimutzica10 spune:

cui ii place ice age:
http://www.youtube.com/watch?v=cb9e35tyCE4&feature=related

io-s leshinata dupa desene, cred ca o sa ma uit cot la cot cu fie-mea

rox 35+ Marie Lorelei
think pink

Mergi la inceput