Ian-Feb2011- Hai Lori!! Hai Jasmi!! (171)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maimutzica10 spune:

chiar, ca amintea tunde de mirela!! are si ea 2 flacai! ne mai pui poze cu ei daca ai timp? nu de alta, da' sa ne mai batem si pe alti cavaleri !!

vreau si eu sa-mi vad maimutzica (cum o arata?!, o fi plinutza sau slaba ca o pisica?), zau dc mai am rabdare... terminam si noi 36 de sapt luni, deci rasuflu usurata..
pana atunci ma uit la buburuzele voastre, niste bijuterii!

rox 35+ Marie Lorelei
think pink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Hello gagici cu burtici si bebici!

Noi suntem cumintele, ne-am format si un mic program (sa vedem cat va dura minunea) - facem baita la 20.30, papa, nani la 21.30, dormim 4 ore, apoi ne mai trezim (cu mici variatiuni) in jur de 4, 7, 10.30, 14.30, 18.00 si tot asa. Acu nu zic hop pana n-am sarit...ca nu se stie. dar este bine, azi am avut chiar timp de un pic de curatenie.
Sunt foarte incantata de faptul ca ne iese bine-bine papatul la san, nu i-am dat absolut nimic in plus pana acum (nici macar muls, ca inca n-am o pompa buna, dar urmeaza) si am lasat-o in ritmul ei, daca la inceput sugea cate 15 min acum ajunge la aproape o ora. Daca doarme bine dupa (2-3 ore) presupun ca e ok. O s avedem si la cantar dupa o sapt si vedem ce zice si pediatra sapt viitoare. Sper sa nu ma abureasca cu suplimente de lapte praf...

Am pus si poze noi in album.

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Mai ce de poze frumoase de bebici am vazut azi de dimineata, mi-au inseninat ziua, CARMEN, LUCIA, LOUTZY, SHUBULINA, SHINES, MADA23 - m-au topit scumpeii vostri!

SHINES - La multe lunite! Sa fie sanatos si papacios, am vazut ce sunculite a facut, e baiat mare de-acuma. Am vazut ca prinde si cu manuta, al meu a tinut o jucarica in mana abia pe la 3 luni, ce baiat precoce ai tu acolo!

LUCIA, asa cum zicea si ALEXA - asa si pe mine m-au sfatuit - ce ma deranjeaza pe mine, il va deranja si pe el, nu mi-au dat niciodata liste cu alimente permise sau nepermise. Eu am mancat la greu ceapa si usturoi de exemplu, care stiu ca in Romania se cam interzic ca ar schimba gustul laptelui. Mi-au zis ca daca am mancat in timpul sarcinii copilul va recunoaste imediat gustul si nu va face nazuri deloc. Si asa a fost.
Ciocolata si dulciurile - le-am evitat ca am vazut clar cum il agita. Laptele la fel, pentru ca pe mine ma cam baloneaza. In rest am mancat cam orice.

Fetelor pana luni nu se mai inghesuie nimeni la nascut? Nici de ziua lui Eminescu, maine?

Si eu incep sa dorm bine, nu stiu ce se intampla, cred ca se apropie nasterea, pana acuma am avut insomnie toata sarcina, aseara nu m-am trezit decat de vreo 2 ori si am reusit sa adorm la loc in cateva minute, ceea ce e record pentru mine

Imi pare rau ca va certati cu sotii... mai ales acum, dar asa e, se aduna tensiuni si griji si de o parte si de alta, nu suntem chiar in cel mai zen moment al vietii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

Roxx, fetita ta Catalina e minunata Si ce tatic grijuliu:)

Ma bucur ca aveti un program. Nu e exclus sa=l respecte in mare parte.

39 cu Elena Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Citat:
citat din mesajul lui maimutzica10

cui ii place ice age:
http://www.youtube.com/watch?v=cb9e35tyCE4&feature=related

io-s leshinata dupa desene, cred ca o sa ma uit cot la cot cu fie-mea

rox 35+ Marie Lorelei
think pink

Io, io! Mare fan Ice Age! dar abia in 2012 apare urmatorul? Atunci cred ca o sa pot merge cu piticu la cinema.

37+ cu si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

RROX - ce frumusica este! si ce ochi migdalati si jucausi! Iar tu arati tare tinerica! Imi pare bine ca va merge asa bine. Asa e, la inceput e greu, trebuie lasati sa suga cat vor ei, dupa aceea se regleaza. Daca ai putere sa treci cu bine peste perioada de acomodare, vine totul mai usor mai apoi.

Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si 35+ Kevin
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

ROXX, ce s-a schimbat pitica! E scumpica foc! Ce ochisori migdalati are ea.
Felicitari pt program!

37+ cu si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

TUNDE, felicitari pt schimbarea de semnatura! Mai e putin si gata, bebitza sanatoasa si frumoasa e la mami in brate! O sa fie pustiu fara tine cateva zile pe aici...

SIMIS, poate e doar o pasa proasta cu tensiunea...sper sa nu fie alte probleme. Asteptam vesti

DE_EA, o imbratisare calda pt tine! Suntem alaturi de tine! mai e putin si vine printzesa, mamica greu incercata!

ZIKI, pai hai mama sa dam o strigare, ca ramanem fara colacei: FETELEEEEE, CINE ARE CONT DE PAYPAL SI E DISPUSA SA NE AJUTE???

GABIU, iti doresc multa rabdare pentru perioada asta de inceput, mai ales ca tu ai acum doi puiutzi. Cu recuperarea dupa ceza, o sa vezi, in cateva zile esti ca noua!

MAYANE, relaxare maxima mamico! Vrei sa te gaseasca bebe gata stresata?
Apropo de mers la toaleta, mi se pare acum ca e ceva in neregula cu mine de merg asa rar

LORICH, spune-i lu Fifi ca nu mai suportam suspansul aici..femei gravide si proaspete mamici..ntz ntz ntz. HAI FIFI! Scoate nasul afara!!! Probabil dupa modelul fratiorului mai mare se va decide sa iasa duminica noaptea!

SHINE, sa-ti traiasca bebelul! la multe lunitze!

S-a trezit pitica, am senzatia ca o deranjeaza zgomottul de la taste ca se trezeste imediat cand butonez...
revin...

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

ce bebelusi frumosi
sa va traiasca puii fetelor

eu s tare amarata
toata sarcina n am avut hemoroizi, dar azi e criminal, ma doare de lesin
si ca sa fie treaba treaba, motanii sunt tare maraiti, in special Robert
azi noapte au dormit bine, dar azi...........
abia la 1 am mancat si eu ceva

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

MIRELA; off saraca..Chiar azi te-am pomenit..oare cum sunteti..
poate au luat motaneii starea nasoala pe care o ai..mare pacoste hemoroizii astia..
tratament cu ceai de galbenele,crema de galbenele..noaptea macar- sa dormi fara chiloti.i Mananca fibre multe..cereale cu iaurt,ceai de musetel...spalare cu apa calda dupa fiecare toaleta...evita constipatia..pup si putere multa!

Tunde 35 saptamaniSonia-Diana si mami de ursulet Mario 04.03.2004

da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen

"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian

Mergi la inceput